- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.241
Evet çok menmunumDoktorunuzdan memnun musunuz peki? Biz dün gittik yaklaşımı çok hoştu
Öyleymiş canım, iki gecelik 1 pijama takımı ile ilerlicem galibaBence ikisi deyani ben hem askılı gecelik sabahlık bir takım beğendim hem pijamalı bir takım
Kuzu ben dantel sevmem, genelde soft şeyler seviyorum o yüzden bunları alacağımbeğendikleriniz atın kızlar
Attıklarınızı kaydediyorum kızlar kaç beden olacağımı gözüme kestirirsem alacam, şu an M oluyor banaKuzu ben dantel sevmem, genelde soft şeyler seviyorum o yüzden bunları alacağım
Sezeryan olacağım için gecelik seçerim herhalde dikişlerle baskı olmasın malumBiraz daha göbeğimin gidişatı belli olsun öyle ben de gecelik pijama işine giricempeki gecelik mi pijama mı buyrun sohbete
Ay birde o var dimi kanka , o tarafından düşünememiştim, kendimi vajinal doğuma hazırlıyorum ama bebeğim nasıl gelecek bilmiyorumSezeryan olacağım için gecelik seçerim herhalde dikişlerle baskı olmasın malum
Doğru diyorsun canım, hiç düşünmedigim detaylar geliyor sizdenSezeryan olacağım için gecelik seçerim herhalde dikişlerle baskı olmasın malum
Artış’ınkileri ben de beğenmiştim, indirim gelirse kaçırmayalımKuzu ben dantel sevmem, genelde soft şeyler seviyorum o yüzden bunları alacağım
Yavrum sen yine normal gibi düşün de normali çağır keşke bende normal olabilseydim valla hemen doğur çık dışarıAy birde o var dimi kanka , o tarafından düşünememiştim, kendimi vajinal doğuma hazırlıyorum ama bebeğim nasıl gelecek bilmiyorum
1 gecelik 2 pijama bana yeterli olmustu 1 gece kaldm zatenAaayyy süper bilgi valla deneyimli anneleri çok seviyorumiki gecelik bir pijama yeterli mi sence peki, renkleri koyu mu olmalı
aşkım artık sezeryanlarda eskisi gibi değilmiş hemen toparlanmıyormuşsun ya hiç kendini sıkmaYavrum sen yine normal gibi düşün de normali çağır keşke bende normal olabilseydim valla hemen doğur çık dışarısezeryan beni korkutuyor
pijamanın lastigi gobek deligin hizasında oluyor dikisler baya asagıda diye hic baskı hissetmedm ben pijamayla daha rahattım canımSezeryan olacağım için gecelik seçerim herhalde dikişlerle baskı olmasın malum
Benimde zorunlu sezeryan olacak bende de bir korku var zor mu yaYavrum sen yine normal gibi düşün de normali çağır keşke bende normal olabilseydim valla hemen doğur çık dışarısezeryan beni korkutuyor
Kuzum ben organizasyon istemiyorum, genel olarak bebek doğana kadar kutlama yapmayı kendimce sevmiyorum. Cinsiyet partisi, baby shower falan. Ama ilk duyduğum andan beri hep foto, video çekiyorum. Fotoğrafçı istiyorum o yüzdenKızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
Bu arada Medicalde kendileri minik bir süsleme hazırlıyor, sabit her odada var oKızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
bnce kisiye ve doktora gore degisiyor ilk dogumum da 3 gun hastane kaldm eve ciktigmda 1 basamk merdivn cikamdm sandalyeye oturdm beni oyle cikardilr eveBenimde zorunlu sezeryan olacak bende de bir korku var zor mu ya
canim kolonya cikolata falan yaptiriyorum bn zaten lohusa serbeti hastane veriyor masaya onlari koyuyorz odayi da kardesm susluyo hep o yuzden tutmycm bendeKızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
Aşkım bende ne cinsiyet ne baby shower yaptımKuzum ben organizasyon istemiyorum, genel olarak bebek doğana kadar kutlama yapmayı kendimce sevmiyorum. Cinsiyet partisi, baby shower falan. Ama ilk duyduğum andan beri hep foto, video çekiyorum. Fotoğrafçı istiyorum o yüzdenbu arada doktorum da bir sürü çekiyor gerek yok diyormuş o yüzden ama özellikle suda doğum olursa klip çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?