Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143

Eklentiler

• 1000124507.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000124506.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000124508.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000124509.webp
    21 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000124510.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000124511.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
Ay birde o var dimi kanka , o tarafından düşünememiştim, kendimi vajinal doğuma hazırlıyorum ama bebeğim nasıl gelecek bilmiyorum
Yavrum sen yine normal gibi düşün de normali çağır keşke bende normal olabilseydim valla hemen doğur çık dışarı sezeryan beni korkutuyor

Aaayyy süper bilgi valla deneyimli anneleri çok seviyorum iki gecelik bir pijama yeterli mi sence peki, renkleri koyu mu olmalı
1 gecelik 2 pijama bana yeterli olmustu 1 gece kaldm zaten
geceligim beyazdı hic kirlenmedi pijamam da acık gri ve siyahtı o renk begendgm icin aldm
acık koyu renk diye dikkat etmedim hic

Sezeryan olacağım için gecelik seçerim herhalde dikişlerle baskı olmasın malum
pijamanın lastigi gobek deligin hizasında oluyor dikisler baya asagıda diye hic baskı hissetmedm ben pijamayla daha rahattım canım
gecelik hic sevmem mecburiyetten giyinmistim

Kızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
Kuzum ben organizasyon istemiyorum, genel olarak bebek doğana kadar kutlama yapmayı kendimce sevmiyorum. Cinsiyet partisi, baby shower falan. Ama ilk duyduğum andan beri hep foto, video çekiyorum. Fotoğrafçı istiyorum o yüzden bu arada doktorum da bir sürü çekiyor gerek yok diyormuş o yüzden ama özellikle suda doğum olursa klip çok isterim

Benimde zorunlu sezeryan olacak bende de bir korku var zor mu ya
bnce kisiye ve doktora gore degisiyor ilk dogumum da 3 gun hastane kaldm eve ciktigmda 1 basamk merdivn cikamdm sandalyeye oturdm beni oyle cikardilr eve
2.dogumum da 1 gece kaldm 3 kat merdiveni hizlica desteksiz kendm ciktim

Kızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
canim kolonya cikolata falan yaptiriyorum bn zaten lohusa serbeti hastane veriyor masaya onlari koyuyorz odayi da kardesm susluyo hep o yuzden tutmycm bende
dogumda da doktorum fotograf cekip atiyor 2 poz yeterli bnce

Aşkım bende ne cinsiyet ne baby shower yaptım hastane harici bebeğede bir çekim yaptırmayacam o yüzden hem doğum olacak günü hem ertesi günü foto olacak, zaten fotoğrafçılar öyle çalışıyormuş ama ufak bir köşe istiyorum balonlu hediyeli çikolatalı, eşimin çevresi geniş olduğu için mutlaka gelen giden olur o yüzden orda hepsini bitirelim eve kimse gelmesin istiyoruz. Sırf o yüzden hastane odasını 2 odalı seçtik gelenler salonda oturup gitsin bebekli odaya girmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…