Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Evet karın sertlesmesıyle gelen sancılı gıbı bır durum anlık gelıyor 8/9 sn surup gecıyor
Chatgbt böyle diyor kuzu ağrı ve düzenlilik varsa mutlaka doktoruna görün diyor. Korkutmak istemem tedbirli olmakta fayda var bende yarın doktoruma bir mesaj atacağım bu konuyla ilgili

Eklentiler

• IMG_4176.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 18
Chatgbt böyle diyor kuzu ağrı ve düzenlilik varsa mutlaka doktoruna görün diyor. Korkutmak istemem tedbirli olmakta fayda var bende yarın doktoruma bir mesaj atacağım bu konuyla ilgili
ben normal doğurdum için hic bakmadım benim sancılarım asdaf bacımın dediği gibiydi kasılma olur sertleşir ve bi kac saniye belki dakika sürer korktum oyüzden yane noluyor diye

Aynen canım Yarın ben de bir doktoruma soracağım Çünkü bugün biraz fazla yaşadım bu durumu rahatlığım sadece şu bunu Geçen gittiğimde anlattığımda magnezyum rahatlatır biraz demişti olumsuz bir durumdan bahsetmemişti O yüzden ben de biraz rahat davrandım açıkçası bugün

ben normal doğurdum için hic bakmadım benim sancılarım asdaf bacımın dediği gibiydi kasılma olur sertleşir ve bi kac saniye belki dakika sürer korktum oyüzden yane noluyor diye
Evet arkadaşım kızlar da kasılma nasıl oluyor diye sordu yani tarif edecek bir şey bulamadım çünkü kasılma gerçekten bir şeye benzemiyor yani sertleşme ile gelen sancı tarzı bir şey yazıyorum ama bu akşamki konuşmadan sonra ben de bir endişelendim yarın mutlaka soracağım

Sen yazana kadar bende önemsemedim hatta bugün eşime dedim karnım çok sertleşti bugün diye. Bende ağrı vs yok ama akşamüstü sertleşmeden bağımsız biraz kasık ve bel ağrım oldu o yüzden her ihtimale karşı biz yarın soralım doktorlarımıza

Evet canım Bence de soralım Ben de çok önemsememiştim açıkçası fakat bende de biraz bel ağrısı var kasılmaya eşlik olarak o yüzden bir endişelenmedim değil bakalım bugün alışveriş merkezine gitmiştim Belki de yorgun düşmüşümdür Aşkım bir uzanayım çok da gezmedimhalbukı

sor mutlaka canım cünki normal değil belki gercekten sancıysa önlem alır doktorlar

Evet canım bende senin gibiyim belimde ve karnımda sancı da oluyor kasılmayla beraber bebeğim hareketli diye çok önemsemedim aslında magnezyum eksikliğinden de olabilir bilmiyorum yarın detaylı ultrasona girecem inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Kızlar pijamalardan konuşulmuş, hemen tecrübelerimi anlatayım, ben gecelik hiç sevmem normalde de giymem, hiç almadım, yine götürmeyeceğim, pijama giymiştim gelen hemşireler çıkardı, giydirdi o şekilde oldu, dikiş çok aşağıda kalıyor canım cezerye_ ve lohusa pijaması denmesinin özelliği de o onların lastikleri özel oluyor diğer pijamalar gib değil ama rahat olan pijamalar da çok rahat olur doğum sonrası hiç sorun olmuyor yani

Doğum odasını benim kız kardeşlerim hep süsletiyor, bu sefer de süslenir herhalde canım, ilk doğumum da hediyelikleri vs ayarlamışlardı paket satın almışlardı dışarıdan getirdiler hastanenin organizasyonu beğenmediler basit gelmişti onlara, yani yine süslentilir ve hastaneye gelenim olmuştu hatta vermişlerdi hediyelerinden onlara hatıra sepide

Ay evet bende konuştum her şey paket halinde oluyormuş, ama ben ekstra hediye falan yaptırırım çünkü pakete 10 tane dahil

Evet canım karın sertlesmesıyle gelen sancılı gıbı bır durum anlık gelıyor 8/9 sn surup gecıyor Pamlok
Kızlar bendede bazen uyandığım zaman ufak çaplı gaz sancısı gibi durumlar oluyor şöyle 15dk sürüyor ama o kasılmamı acab, karnım sertleşmiyor

Kızlar bendede bazen uyandığım zaman ufak çaplı gaz sancısı gibi durumlar oluyor şöyle 15dk sürüyor ama o kasılmamı acab, karnım sertleşmiyor
Hayır kuzum gaz sancısı ile kasılma farklı Ben ayırt edebiliyorum mesela Zaten gaz sancısına Hamile olmadan da sürekli olarak yaşadığımız için kasılma farklı geliyor

Canım belki de bir arkadaşımı söylemişti akşam magnezyum etkisini geç gösteriyor diye onunla alakalıdır Ben bugün bol bol dinleneceğim Sen de detaylıdan sonra güzel haberlerini ver mutlaka

Canım belki de bir arkadaşımı söylemişti akşam magnezyum etkisini geç gösteriyor diye onunla alakalıdır Ben bugün bol bol dinleneceğim Sen de detaylıdan sonra güzel haberlerini ver mutlaka
Canım birde magnezyumu akşam saatleri almak daha faydalıymış, doktorunla konuş 2ye çıkar istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…