- 25 Şubat 2024
- 1.273
- 1.562
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.261
BncedeeeeBence 32-33 gibi hastane çantasını hazır etmekte fayda var
Kanka benim acıbadem ya utanmasa suyu bile satar odadakiBu arada Medicalde kendileri minik bir süsleme hazırlıyor, sabit her odada var o
2 odalı secme mantıklı olmus canimAşkım bende ne cinsiyet ne baby shower yaptımhastane harici bebeğede bir çekim yaptırmayacam o yüzden hem doğum olacak günü hem ertesi günü foto olacak, zaten fotoğrafçılar öyle çalışıyormuş ama ufak bir köşe istiyorum balonlu hediyeli çikolatalı, eşimin çevresi geniş olduğu için mutlaka gelen giden olur o yüzden orda hepsini bitirelim eve kimse gelmesin istiyoruz. Sırf o yüzden hastane odasını 2 odalı seçtik gelenler salonda oturup gitsin bebekli odaya girmesinler
Bu arada hastaneye de kimseyi istememAşkım bende ne cinsiyet ne baby shower yaptımhastane harici bebeğede bir çekim yaptırmayacam o yüzden hem doğum olacak günü hem ertesi günü foto olacak, zaten fotoğrafçılar öyle çalışıyormuş ama ufak bir köşe istiyorum balonlu hediyeli çikolatalı, eşimin çevresi geniş olduğu için mutlaka gelen giden olur o yüzden orda hepsini bitirelim eve kimse gelmesin istiyoruz. Sırf o yüzden hastane odasını 2 odalı seçtik gelenler salonda oturup gitsin bebekli odaya girmesinler
Bende organizasyon istemiyorum fotoğrafçı olayını da tam düşünmedim. Sanırım hastane 3 pozluk anne baba bebek çekimi yapıyormuş doğum sonrası. Ama doğum anı için emin olamadım ya çok özel bir an o yüzden eşim ben ve doktorlardan başka kimse olmasını istemeyebilirimKızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
Evet öyle yapacam aşkım birkaç yerle konuşuyorum şu an2 odalı secme mantıklı olmus canim
cevreniz coksa da sen tut organizasyon daha iyi olur
2 odalı yapman iyi olmuş kuzu çünkü o an bebeğime odaklanmak isterim zaten üstüm başım çok müsait olmayacak ee bir yandan emzirmeye çalışacağım vs eşimden başka kimseyle aynı odada olmak istememAşkım bende ne cinsiyet ne baby shower yaptımhastane harici bebeğede bir çekim yaptırmayacam o yüzden hem doğum olacak günü hem ertesi günü foto olacak, zaten fotoğrafçılar öyle çalışıyormuş ama ufak bir köşe istiyorum balonlu hediyeli çikolatalı, eşimin çevresi geniş olduğu için mutlaka gelen giden olur o yüzden orda hepsini bitirelim eve kimse gelmesin istiyoruz. Sırf o yüzden hastane odasını 2 odalı seçtik gelenler salonda oturup gitsin bebekli odaya girmesinler
bizde asla kimse anlamıyor kış zaten hastalık hep var ama herkezde gormeye geliyor halden anlayan yok malesefBu arada hastaneye de kimseyi istemem2 ailemiz, birkaç yakın arkadaşım onlar da görüp gitsin sezaryen olursa belki eşimle beraber ablama da kal derim vajinal olursa sadece eşim bitti gitti eve de kabul etmem bir süre hahaha
Ah ah bana kalırsa benim tarafımda sadece annem babam teyzem olacakBu arada hastaneye de kimseyi istemem2 ailemiz, birkaç yakın arkadaşım onlar da görüp gitsin sezaryen olursa belki eşimle beraber ablama da kal derim vajinal olursa sadece eşim bitti gitti eve de kabul etmem bir süre hahaha
Kuzum ben bu konuda netim, herkesin yüzüne de derim hiç çekinmem. Hele kocam benden daha beter bu konuda. Ben o gün çekirdek aileme adapte olmaya çalışacağım kimseyi ağırlayacak güçte olamam kimse de kusura bakmasın bakanı da sallamam. Biraz zaman geçer bebeğim ve ben toparlanırız buyursun gelsinler.bizde asla kimse anlamıyor kış zaten hastalık hep var ama herkezde gormeye geliyor halden anlayan yok malesef
Şimdiden tembihledim beni doğum odasına alınana kadar bir Allahım kuluna haber verme annem babam dahil dedim, rahat rahat çekmek istiyorum doğum sancısını, ben doğumhaneye girerim anneni babanı kardeşlerini öyle ara dedim, benim eşim benimle girmeyecek, orda birde bayılır onla uğraşmasınlar2 odalı yapman iyi olmuş kuzu çünkü o an bebeğime odaklanmak isterim zaten üstüm başım çok müsait olmayacak ee bir yandan emzirmeye çalışacağım vs eşimden başka kimseyle aynı odada olmak istemem
Kuzu ben kayınvalideme anneme bile dedim orda görün sonra toparladıktan sonra gelirsiniz, yanımda kalmanızı falan istemiyorum. Bana iyilik yapmak istiyorsanız her gün yemek yapıp yollayın ben o vakti çocuğuma ve kendime ayırayımAh ah bana kalırsa benim tarafımda sadece annem babam teyzem olacakşimdi ben yabancıyım adam yerli, bir sürüde çevresi var işinden dolayı
Yoooh benim evime kimse gelmesin şimdiden söyledimKuzum ben bu konuda netim, herkesin yüzüne de derim hiç çekinmem. Hele kocam benden daha beter bu konuda. Ben o gün çekirdek aileme adapte olmaya çalışacağım kimseyi ağırlayacak güçte olamam kimse de kusura bakmasın bakanı da sallamam. Biraz zaman geçer bebeğim ve ben toparlanırız buyursun gelsinler.
Her anim fotograflanirsa doguramayabilirim strestenBende organizasyon istemiyorum fotoğrafçı olayını da tam düşünmedim. Sanırım hastane 3 pozluk anne baba bebek çekimi yapıyormuş doğum sonrası. Ama doğum anı için emin olamadım ya çok özel bir an o yüzden eşim ben ve doktorlardan başka kimse olmasını istemeyebilirim
Kanka o an gözün görmez herhaldeHer anim fotograflanirsa doguramayabilirim stresten
Kuzu benim kocam da kan görmeye gelemez bayılır ama yapacak bir şey yok girecekŞimdiden tembihledim beni doğum odasına alınana kadar bir Allahım kuluna haber verme annem babam dahil dedim, rahat rahat çekmek istiyorum doğum sancısını, ben doğumhaneye girerim anneni babanı kardeşlerini öyle ara dedim, benim eşim benimle girmeyecek, orda birde bayılır onla uğraşmasınlargelemiyor öyle şeylere. Senin girecek mi
ahahaha aynen öyleHer anim fotograflanirsa doguramayabilirim stresten
Ay ben de yaKanka o an gözün görmez herhaldeben o bebeğim kucağıma geleceği anlar hepsi kalsın istiyorum elimde
Anisi olmasi cok tatli tabi ben kocama cektiririm muhtemelen ya da hemsirelerKanka o an gözün görmez herhaldeben o bebeğim kucağıma geleceği anlar hepsi kalsın istiyorum elimde
aynen hemşirelerden isterim gibi bendeAnisi olmasi cok tatli tabi ben kocama cektiririm muhtemelen ya da hemsireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?