Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
2 odalı secme mantıklı olmus canim
cevreniz coksa da sen tut organizasyon daha iyi olur

Bu arada hastaneye de kimseyi istemem 2 ailemiz, birkaç yakın arkadaşım onlar da görüp gitsin sezaryen olursa belki eşimle beraber ablama da kal derim vajinal olursa sadece eşim bitti gitti eve de kabul etmem bir süre hahaha

Kızlar fotoğrafçı falan düşünüyor musunuz ? Ben hem organizasyon hem fotoğrafçı istiyorum
Bende organizasyon istemiyorum fotoğrafçı olayını da tam düşünmedim. Sanırım hastane 3 pozluk anne baba bebek çekimi yapıyormuş doğum sonrası. Ama doğum anı için emin olamadım ya çok özel bir an o yüzden eşim ben ve doktorlardan başka kimse olmasını istemeyebilirim

2 odalı yapman iyi olmuş kuzu çünkü o an bebeğime odaklanmak isterim zaten üstüm başım çok müsait olmayacak ee bir yandan emzirmeye çalışacağım vs eşimden başka kimseyle aynı odada olmak istemem

bizde asla kimse anlamıyor kış zaten hastalık hep var ama herkezde gormeye geliyor halden anlayan yok malesef

Ah ah bana kalırsa benim tarafımda sadece annem babam teyzem olacak şimdi ben yabancıyım adam yerli, bir sürüde çevresi var işinden dolayı

bizde asla kimse anlamıyor kış zaten hastalık hep var ama herkezde gormeye geliyor halden anlayan yok malesef
Kuzum ben bu konuda netim, herkesin yüzüne de derim hiç çekinmem. Hele kocam benden daha beter bu konuda. Ben o gün çekirdek aileme adapte olmaya çalışacağım kimseyi ağırlayacak güçte olamam kimse de kusura bakmasın bakanı da sallamam. Biraz zaman geçer bebeğim ve ben toparlanırız buyursun gelsinler.

Şimdiden tembihledim beni doğum odasına alınana kadar bir Allahım kuluna haber verme annem babam dahil dedim, rahat rahat çekmek istiyorum doğum sancısını, ben doğumhaneye girerim anneni babanı kardeşlerini öyle ara dedim, benim eşim benimle girmeyecek, orda birde bayılır onla uğraşmasınlar gelemiyor öyle şeylere. Senin girecek mi

Ah ah bana kalırsa benim tarafımda sadece annem babam teyzem olacak şimdi ben yabancıyım adam yerli, bir sürüde çevresi var işinden dolayı
Kuzu ben kayınvalideme anneme bile dedim orda görün sonra toparladıktan sonra gelirsiniz, yanımda kalmanızı falan istemiyorum. Bana iyilik yapmak istiyorsanız her gün yemek yapıp yollayın ben o vakti çocuğuma ve kendime ayırayım

Yoooh benim evime kimse gelmesin şimdiden söyledim

Her anim fotograflanirsa doguramayabilirim stresten

Kuzu benim kocam da kan görmeye gelemez bayılır ama yapacak bir şey yok girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…