- 25 Şubat 2024
- 1.273
- 1.562
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.321
Kuzu doktora bacakta falan değil de kasıkta kasılma olduğunu söylemiş miydin?Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 22. haftadan beri kasılma yaşıyorum Geçen doktora gittiğimde bunu söyledim kasılmalarım başladı dedim magnezyum verdi seni biraz daha rahatlatır dedi fakat son üç gündür kasılmalarım da arttı böyle olan var mı şu an ben 24 +3 üm? Bacakta falan yok sadece rahimde. Günde de yaklasık 7/8 kez oluyor
bir de eğer bir adet içiyorsan kasılman geçmezse bir sabah bir akşam alabilirsin konuş yine doktorunla ama bana o şekilde söylemişti. Normalde akşam iç dedi bana mahnezyumu. ilk sorduğu da bacakta mı kasılman var rahimde mi olmuştu belki ona göre değişirArkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben 22. haftadan beri kasılma yaşıyorum Geçen doktora gittiğimde bunu söyledim kasılmalarım başladı dedim magnezyum verdi seni biraz daha rahatlatır dedi fakat son üç gündür kasılmalarım da arttı böyle olan var mı şu an ben 24 +3 üm? Bacakta falan yok sadece rahimde. Günde de yaklasık 7/8 kez oluyor
Evet canım soylemıstımKuzu doktora bacakta falan değil de kasıkta kasılma olduğunu söylemiş miydin?
Canım bende hep ev için bakıyorum ama dışarı içinde lazım olacak mı, güzel bir soru, yoksa tulum üstüne mont devamkemibir de ben bebişe alışveriş yaparken hep alt üst takım zıbın vs aldım ama böyle dışarıda giyilebilecek takımlar değil ama, şık tulum ya da pantolonlar oluyor ya onlardan 0-3 ay falan almak gerekir mi. Ay anlatamadım dur foto koyayaım. 1. fotodaki gibi aldım. 2. fotodaki gibi lazım olur mu daha küçük ya öyle mi giydirilir dışarı çıkarken?
bana kalsa zıbınlı dışarı da çıkartılır ama misafirliğe ya da gezmeye biryerlere gidildiğinde çocuğa giydirdiğine bak da densin istemiyorumCanım bende hep ev için bakıyorum ama dışarı içinde lazım olacak mı, güzel bir soru, yoksa tulum üstüne mont devamkemi
Günooo kızlarımmmKızlarr günaydınnnkeyifler nasıl bugünn.
Canım 16:20 de. Geçenki gibi pıhtı değil ama çok hafif pembe bi akıntı geldi bu kız beni çok korkutuyorjavairia canım saat kaçta detaylın?
Off daha varmış yaCanım 16:20 de. Geçenki gibi pıhtı değil ama çok hafif pembe bi akıntı geldi bu kız beni çok korkutuyor
Dur onu o zaman düşünürüzbir deeee 3-6 ay dönemi bizim tam mevsim geçişlerine denk geliyor uzun kollu mu almalıyızz yazlık mı almalıyız bilemedim
laf getirtmem ben çocuğumabana kalsa zıbınlı dışarı da çıkartılır ama misafirliğe ya da gezmeye biryerlere gidildiğinde çocuğa giydirdiğine bak da densin istemiyorumadabı neyse onu yapalım
Umarım öyle bişeydir tek avuntum çocuğumun hareketlerini hissediyor olmamOff daha varmış yacanım kalkmadan dinlen gidene kadar, ve bu konuyu detaylı konuş mutlaka, progestan fitil içerde kurumuş kanlarıda çıkarır bu arada
Canım çok geçmiş olsun çıkar çıkmaz mutlaka yazCanım 16:20 de. Geçenki gibi pıhtı değil ama çok hafif pembe bi akıntı geldi bu kız beni çok korkutuyor
Yazarım canım dua edin bizim içinCanım çok geçmiş olsun çıkar çıkmaz mutlaka yaz
İnşallah canım benim, bekliyor olacazUmarım öyle bişeydir tek avuntum çocuğumun hareketlerini hissediyor olmaminşallah güzel haberlerle gelirim
Benim ilk gebeliğinmde de bunda da karnımda sertleşme oluyor düzenli aralıklarla ve ağrılı değilse sıkıntı yok diye biliyorum. Sertleşince bir baskı hissi oluşuyor sadece. İlk gebelikte doktoruma sormuştum önemsememişti bu defa sormadım. Sanki yorulunca daha çok oluyormuş gibi geliyor.Evet canım karın sertlesmesıyle gelen sancılı gıbı bır durum anlık gelıyor 8/9 sn surup gecıyor @Pamlok
Banada oyle geldı canım bugun daha ıyıyımBenim ilk gebeliğinmde de bunda da karnımda sertleşme oluyor düzenli aralıklarla ve ağrılı değilse sıkıntı yok diye biliyorum. Sertleşince bir baskı hissi oluşuyor sadece. İlk gebelikte doktoruma sormuştum önemsememişti bu defa sormadım. Sanki yorulunca daha çok oluyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?