Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Dogru canım haklısın. Ama karın kasık ağrısı yasadim baya baya o yuzden biraz gergin gecti günüm
Kullanmıyorum ben kan sulandırıcı canim. Sen ?
Canım normalde de karın kasık ağrısı oluyor benim geçenlerde oldu mesela. Sen içini ferah tut inşallah sen bize güzel haberlerle geleceksin ben hissediyorum

Canım ben H&M'den aldim

Canım Dr un kim mkü de

Aa ben hiç konuşmadım bu konuyu doktorumla ben şeker ilacı kullanıyorum yattığım için belki ondan test yapmayabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum haftaya bunu da sorayım
Bende unutmazsam soracagim yarın. Ama benim doktorum pek acik kapi birakmaz net konuşur. Daha önce yapacagiz aşı demisti mesela. Şeker yüklemesi konusmadik. Sekerim sınırda oldugu icin yapar mi yapmaz mi bilmiyorum.

Canım normalde de karın kasık ağrısı oluyor benim geçenlerde oldu mesela. Sen içini ferah tut inşallah sen bize güzel haberlerle geleceksin ben hissediyorum
Oy kuzum amin amin aminn güzel sağlıklı haberlerle gelelim size benim oğlumun güzel teyzeleri.
Benim bugun nerdeyse 1 saati geckin sürdü o strese soktu kuzum.

Canım ben doktoruma sormuştum ne zaman olmalıyım beni çağırdılar diye bu iki haftayı bir geçirelim sonra konuşuruz bunları dedi sebebi neymişki acaba, şeker yüklemesi sormamıştım ben Tetanoz sormuştum çarşamba tekrar soracağım canım, acaba neden böyle bir söylenti var merak ettim

Bende henüz serklaj olmadan önce sormustum o zaman bana da 24 lerde tetanoz demisti. Ama işlemden sonra o konuya sıra gelmedi henüz. Bakalim bi yarin unutmazsam fikrini soracagim.
Seker yuklemesini de ayni sekilde ilk haftalarda konuşmuştuk bende seker sınırda diye daha 12.haftalarda yapacakti ilk basta sonra yapmadi vazgecti ve tekrar konusu gecmedi.
Sebebini bende bilmiyorum ya. Forumda okudum yazmislardi serklajlilarda tetanoz ve seker yüklemesi önermedi doktorum yazmisti biri. Sebebini yazmamis ama. Insanin kafasi karisiyor ya forumda da cok dolanmamak lazım aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…