- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.481
Evet canım kafana takılan sorun varsa sorabilirsin ben Bursa’da oldum ameliyat ama doktor önemli devlet de daha çok uygulama yapmışlardır benim fırsatım olsaydı devlet de yaptırırdım hem senin haftan erken sonraki süreç daha kolay olur geçmiş olsun sağlıkla alalım kucağımızaBütün herkese maşallahgüzel anneler güzel haberlerinizi okudukça keyifleniyorum darısı güzel haber bekleyen herkese olsun inşallah benim çarşamba günü randevum var bana da dua edin canlarım şu su düzelmiş olsun dikişler yerinde dursun artık detaylıya koşturayım hayırlısıyla
Merhabalar canım geç acil Serklaj olan sayılıyorsa serklajlıyımhiç korkulacak bir şey yok merak etme, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin S sevdabaks babylovee Bu hatunlarda var, grubun serklajlıları biziz ama hepimiz geç haftalarda olduk bilgin olsun
Merhaba, çok teşekkür ederim cevabınız için. Hangi hastanede yaptırdınız işlemi acaba? Devlet mi, özel mi önerirsiniz? Genel anestezi mi yaptılar? Serklajdan sonra nelere dikkat ediyosunuz? Bu sorulara yanıt alabilirsem çok sevinirimBütün herkese maşallahgüzel anneler güzel haberlerinizi okudukça keyifleniyorum darısı güzel haber bekleyen herkese olsun inşallah benim çarşamba günü randevum var bana da dua edin canlarım şu su düzelmiş olsun dikişler yerinde dursun artık detaylıya koşturayım hayırlısıyla
Merhabalar canım geç acil Serklaj olan sayılıyorsa serklajlıyımhiç korkulacak bir şey yok merak etme, sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin S sevdabaks babylovee Bu hatunlarda var, grubun serklajlıları biziz ama hepimiz geç haftalarda olduk bilgin olsun
Çok teşekkür ederim
Hastanenin nasıl olduğunu bilmiyorum doğrusu ben özel de oldum 30 bin di fiyatları neye göre belirliyorlar bilmiyorum çok fazla 70 bin devlet de ameliyat yapacak doktoru araştırmak daha mantıklı olur güzel sonuçlar al kucağımız boş kalmasınÇok teşekkür ederimHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 14. haftanın sonundayım, bir kontrol daha yapılacak sonrasında 15. hafta oluyorum birkaç gün sonra ve serklaj yapılacak. Doğru diyorsunuz aslında devlette sürekli yapılıyor bu ameliyat, inşallah sorunsuz olur Tereddütte kaldığım için acaba Memorial’de mi yaptırsam dedim, fiyatı şu an ₺70.000. Devlette ise ücretsiz. En azından o parayı doğum için ya da çocuğun başka bir ihtiyacında kullanırım dedim.
Zar zor ve yıllar sonra hamile kalmış bir insan olarak hata yapmak istemiyorum
Öyle tabi canim bebis iyi olsun hepsinden önemli olan o. Biraz dikkat edersin yediklerine düzelir.Sağol canım inşallah dikkat edicem bebiş iyi olsun yeteryarında inşallah senden güzel haberler alırız dualarımız seninle
Dogru kuzum haliyle bir operasyon gecirdim onunda etkisi var ama uzerinden zaman gectikce agri sanci azalir diye düşünüyor insan ama bugunku agri canımı sıktı esim gelene kadar kendimi tuttum o gelip nasılsın deyince dayanamadim ağladım. Bazen duygular fazla yükselişe geciyor hormonlarin etkisiyle.Ağrılar normal kuzum ya. Ki sen bir de operasyon geçirdin illaki ağrı sızı oluyordur. Duygusallaşman da çok normal. O kadar aksilikler geldi ki başına. İnşallah evladın ömrü boyunca hiç dert hastalık yüzü görmesin diye dua ediyorum. Hareketleri nasıl peki keyfi iyi mi paşamızın
Dogru canım haklısın. Ama karın kasık ağrısı yasadim baya baya o yuzden biraz gergin gecti günümCanım sürekli yatmaktan bile ağrımız olabilir merak etmesen kan sulandırıcı kullanıyor musun
Canım aslında dogru diyorsun evetBalım benimde ağrılarım oluyor su gelmiyor kan gelmiyorsa sorun yok demişti doktorum ben şöyle düşünüyorum hamile olmasaydım da ağrım olacaktı ve hamilelik olarak düşünmeyecektim şuan psikolojik olarak oraya yönleniyorum Buda beni strese sokuyor aslında normal vücudumuzun tepkisi gaz sancısı olabilir rahim büyümesi olabilir normal diyorum bir de biz çok dinlendiğimiz için kendimizle de çok yalnız kalıyoruz ondan daha hassas oluyoruz gün içinde yürüyüş yapsak kendi hayatımız da ki gibi davransak belkide hissetmeyecegimiz şeyler kendimizi ister istemez strese sokuyoruz yarın rahatlarsın güzel haberleri alıp bebeğini görünce
Ben normalde özelde takipliydim ama doktor önce enfeksiyon için yatış önerince (doktorum aynı ilde-Hatay- üniversitede prof. Olduğu için beni araştırma hastanesine sevk etti daha iyi ilgilenilmesi için) Serklajı da üniversitenin araştırma hastanesinde oldum. Bence mesele hastaneden çok doktorda bitiyor canım. Perinatoloji veya riskli gebelikte uzmanlaşmış doktorlarla süreci yürütmek çok daha iyi, genelde okuduğum kadarıyla genel anestezi yapılmış ama benim doktorum belden uyuşturma yaptı, genel istemedi bilmiyorum belden daha iyi dedi, Serklaj sonrası dinlenmek ve günlük hayatı biraz kısıtlamayı önerdiler bizlere, çünkü belli bir kısalık var ve bebişlerin kilo almasıyla da birlikte dikişi zorlamak istemeyiz, enfeksiyon kapmamak çok önemli ve düzenli enfeksiyon takibi yapmak lazım o da dikişlere ciddi sorun yaratıyor. 7/24 yatıyor değilim ben açıkçası doktorum da kıpırdamadan yat demedi ama ev işi yapmıyorum, eğilmiyorum, sıcak suyla yıkanmıyorum(Rahmi rahatlatmasını istemiyoruz), ıkınmıyorum yani rahmi veya dikişi zorlayabilecek şeyler yapmıyorum. Ama çayımı suyumu ilacımı alıyorum tuvalete gidip geliyorum falanMerhaba, çok teşekkür ederim cevabınız için. Hangi hastanede yaptırdınız işlemi acaba? Devlet mi, özel mi önerirsiniz? Genel anestezi mi yaptılar? Serklajdan sonra nelere dikkat ediyosunuz? Bu sorulara yanıt alabilirsem çok sevinirimİçim rahatladı, sanırım korkuya gerek yok
Canım öncelikle gecmis olsunMerhaba, çok teşekkür ederim cevabınız için. Hangi hastanede yaptırdınız işlemi acaba? Devlet mi, özel mi önerirsiniz? Genel anestezi mi yaptılar? Serklajdan sonra nelere dikkat ediyosunuz? Bu sorulara yanıt alabilirsem çok sevinirimİçim rahatladı, sanırım korkuya gerek yok
Bende özelde oldum Memorialde 80.000 TL ödedik bizde. Ustelik bizim dogum paketimiz falan da var hastanede ama doğum paketi sadece kan tahlillerini ve dogumu kapsıyor. Baska seyleri dahil etmiyor. Ben birkac farkli islem daha yaptirdim ve hep yüksek fiyatlar ödedim.Çok teşekkür ederimHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 14. haftanın sonundayım, bir kontrol daha yapılacak sonrasında 15. hafta oluyorum birkaç gün sonra ve serklaj yapılacak. Doğru diyorsunuz aslında devlette sürekli yapılıyor bu ameliyat, inşallah sorunsuz olur Tereddütte kaldığım için acaba Memorial’de mi yaptırsam dedim, fiyatı şu an ₺70.000. Devlette ise ücretsiz. En azından o parayı doğum için ya da çocuğun başka bir ihtiyacında kullanırım dedim.
Zar zor ve yıllar sonra hamile kalmış bir insan olarak hata yapmak istemiyorum
Bir daha hiç olmasın inşallahDogru canım haklısın. Ama karın kasık ağrısı yasadim baya baya o yuzden biraz gergin gecti günüm
Kullanmıyorum ben kan sulandırıcı canim. Sen ?
Kaçta canım yarın randevunCanım öncelikle gecmis olsunbende 21.haftada acil serklaja alındım yeni ameliyat oldum daha. Ben özelde takipli oldugum perinatologa oldum ameliyatımı. Genel anestezi ile yapildi ameliyatım. Serklajdan sonra da bolca yatip temizlige dikkat etmek simdilik yaptigim tek sey Canım. Ilk kontrolüme gidip güzel haberlerle gelmez nasip olsun bana da yarın inşallah
Bende özelde oldum Memorialde 80.000 TL ödedik bizde. Ustelik bizim dogum paketimiz falan da var hastanede ama doğum paketi sadece kan tahlillerini ve dogumu kapsıyor. Baska seyleri dahil etmiyor. Ben birkac farkli islem daha yaptirdim ve hep yüksek fiyatlar ödedim.
Saglikla gelsin bebeklerimiz hepimizin karninda birer mucize var hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Allahım
Hareketleri hissetmek bizi en çok rahatlatan şey kuzum artık. Ne mutlu sana bebeğin seni hissediyor. Sen de onu hissediyorsunDogru kuzum haliyle bir operasyon gecirdim onunda etkisi var ama uzerinden zaman gectikce agri sanci azalir diye düşünüyor insan ama bugunku agri canımı sıktı esim gelene kadar kendimi tuttum o gelip nasılsın deyince dayanamadim ağladım. Bazen duygular fazla yükselişe geciyor hormonlarin etkisiyle.
Aminn teyzesi aminn binlerce kez aminn
Sizlerin destegi cok cok kıymetli hepinize ayri ayri teşekkür ederim
Hareketleri güzel kuzum maşallah annesine ses veriyor o sayede güç alıyorum yoksa bugun hastaneye kesin giderdim
Burada konuşuldu canım ama benim doktorum da öyle bişey demedi. Daha önce de su içip gitmiştim. Sadece şekerli sıvıyı içtikten sonra bişey yiyip içmedimBu arada yarın gittiğimde şeker yüklemesi de yapılacak 24. haftadayım. Öncesinde su içilebiliyormuş. Doktoru su içmeden gel diyen oldu mu acaba ? Burada ya da kasım annelerinde öyle bir şey okudum diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
Bir sorayim canim. Benim cok fazla baslarda sıkıntılı gecti ya birde en basta bu kan sulandırıcı konusunda cok konusmustuk muhtemelen yine vermeyecektir ama bir sorayım tabi dogru.Bir daha hiç olmasın inşallahben kullanıyorum canım hastanede yattığım üçüncü gün falan başladılar hala devam ediyorum. Kan testinde gerek olmadığı anlaşılmış olabilir ama yine yarın gittiğinde bir sor istersen çünkü gün içinde neredeyse hiç hareket etmediğimiz için pıhtılaşma ihtimali de artıyor Allah korusun, en azından netleştirmiş olursun
Canım hiç evham yapma boşunaKızlar selamgüzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum
Ben bu sertleşme konusunu çok kafama takıyorum ve bugün doktoruma yazdım, devam ederse NST ye gel dedi. Akşam 8 gibi ilk defa NST ye girmiş oldum. 20 dk boyunca ekstra sertlik hissetmedim. Hemşire de bariz bir kasılma görünmüyor sorun yok dedi. Doktorumu aradı, normalde cuma günü olan randevumu yarın sabaha aldılar. Sebebini de ultrasonla bakmak ve beni rahatlatmak için olduğunu söyledi. Tabi bu konuşma benim yanımda olmadığı için biraz da olsa endişelendim.
Aslında genel olarak sorun çıkmayacağını düşünüyorum ve umuyorum ama bu sertleşme durumlarından çok memnun değilim. Normal diye kendimi teselli etmeye çalışsam da bu duyguyu sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?