Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Burada konuşuldu canım ama benim doktorum da öyle bişey demedi. Daha önce de su içip gitmiştim. Sadece şekerli sıvıyı içtikten sonra bişey yiyip içmedim
Ay iyi öyleyse ya çünkü 10 dakika bile su içmeden duramıyorum, su bağımlısıyım yükleme yapıldıktan sonra da dayanacam artık napalım

Teşekkür ederim canım olumlu düşüncelerin için ben de bir şey çıkmayacağını düşünüyorum ama sürekli böyle sertleşme olması yordu beni son günlerde. Sürekli yokluyorum sert mi yumuşak mı diye. Hiç hoş bir duygu değil. Yumusak yumusak gezmek güzeldi

Oyle kuzum gercekten. Bebegim iyi olsun da ben ağrım oldugunda da onun icin endise ediyorum. Kendimi bir gram düşünmüyorum inan ki.
Dikişim guzel olsun bebeğim iyi olsun 37 38 haftalari görelim Allahıma ve yavruma sonsuz güveniyorum
Şükür kuzum hepsinden Allah razı olsun saglikla guzellikle gecirip saglikla evladımızı kucaklayacagiz aminn

Sertleşme oluyor canım bazen ama ben kasılma diye düşünmedim onu hiç. Bence herşey normal. Yarın rahatlayıp gelirsin doktordan

Kızlar benim ilk hamileliğimde göbeğim cabuk büyümüştü yane 6.aylık hamileyken kocaman göbeğim vardı şimdi çok yavaş büyüyor ve bu baya garibime gidiyor son 3 ay kaldı bu ayı saymazsak ve nezaman büyicek diye merak ediyorum

Bana da vermedi bende kullanmıyorum haftaya randevum sormayı düşünüyorum bende
Bir sor bakalim canım sende bakalim sana ne diyecek gerek var mi yok mu.
Ben sadece kafa karıştırıcı bir bilgi öğrendim
Serklajlilara tetanoz aşısı ve seker yüklemesi yapilmamali diye. Aman ne bileyim hersey kafa karıştırıyor.
cebellato senin bilgin var mi bu konuda

Benim de aksine daha hızlı büyüdü

Aynı problemı yasıyorum bende. Sureklı sertlesme ve kasılmam var. Nst demedı doktorum bana ama sertlesme anında bazen yururken geldıgınde bıle oldugum yerde kalıyorum. Sende boyle nst falan yazınca bi endıselendım canım. Kacıncı khaftandasın?

24. haftamdayım. Ya muhtamelen rahmimiz büyüdüğü için böyle tepkiler veriyor. Hemşire öyle söyledi. Bakalım doktor ne diyecek. Bende kasılma olmuyor, sertlik oluyor sadece. 10 gündür fark ettiğim bir durumdu ama bugün fazla oldu ve huzursuz hissettim. Hala da devam ediyor yattığım yerde

Benımde oyle canım sadece yatarken bıle oluyor yuruyusu vs gectım. Bakalım belkıde rahım buyuyor dıyedır. Herhangı bır agrı eslık ederse gıdıcem bende Suanlık gözlemdeyim

Aa ben hiç konuşmadım bu konuyu doktorumla ben şeker ilacı kullanıyorum yattığım için belki ondan test yapmayabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum haftaya bunu da sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…