- 15 Ağustos 2024
- 601
- 956
- 23
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.721
Anneleri kenara koyuyorum da hayat mottom "elalem işine baksın" hahahahaAşkolsun bizde de anne kv görümce elti abla kuzen komşu bir sürü danışman var
Oy kuzum amin aminnn hepimiz aralikta doguralimOh çekip okudum. Şükürler olsun. Biz biliyoruz zaten iyi olduğunu. Herkes Aralık'ta doğuracak
Ohh süper canım problem bile sayılmaz demiş ama 2. Bir göze baktırman iyi oldu aklın kalmadıKızlar çıktım muayeneden, pelvik böbrek teşhisi doğru dedi ama hiçbir problem olmaz, sorun bile sayılmaz dedi. Diğer her şeyine baya ayrıntılı baktı sıkıntı yok, böylece netleşmiş oldu iyice.
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bunu ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var ikisini almıştım gerçekten çok bilgilendirici ikiside. Bu kitap daha kapsamlı yani bebek odası vs bilgilerde veriyor diğer dediğimse hamilelik boyunca aklımıza takılan bütün sorulardan bahsediyor. Ben doktora sormadan önce kitaba bakıyorum cidden herşeyi yazmış adamKızlar bu kitabı yeni aldım, daha başlardayım ama o kadar beğendim ki gönülden tavsiye ederim. Bölüm bölüm bebek odasından emzirmeye, alışverişten doğuma her şeyi anlatmış
Ay evet diğer kitabı da okudum o da çok güzel, bunu da çok beğendimOhh süper canım problem bile sayılmaz demiş ama 2. Bir göze baktırman iyi oldu aklın kalmadı
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bunu ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var ikisini almıştım gerçekten çok bilgilendirici ikiside. Bu kitap daha kapsamlı yani bebek odası vs bilgilerde veriyor diğer dediğimse hamilelik boyunca aklımıza takılan bütün sorulardan bahsediyor. Ben doktora sormadan önce kitaba bakıyorum cidden herşeyi yazmış adam
Bende doktora ilk gittiğim zamanlarda sorular soruyorum ama tıbbi terimlerle kadın dedi ki sağlık sektöründe mi çalışıyorsunuz ahhahaah aslında sadece okuyup araştırıyorum dedimOhh süper canım problem bile sayılmaz demiş ama 2. Bir göze baktırman iyi oldu aklın kalmadı
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bunu ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var ikisini almıştım gerçekten çok bilgilendirici ikiside. Bu kitap daha kapsamlı yani bebek odası vs bilgilerde veriyor diğer dediğimse hamilelik boyunca aklımıza takılan bütün sorulardan bahsediyor. Ben doktora sormadan önce kitaba bakıyorum cidden herşeyi yazmış adam
Sen oku sonra bilgileri aktarırsın bizeKızlar bu kitabı yeni aldım, daha başlardayım ama o kadar beğendim ki gönülden tavsiye ederim. Bölüm bölüm bebek odasından emzirmeye, alışverişten doğuma her şeyi anlatmış
Kanka ben egebaby baktım en son, eylüle kadar karşıma bir şey çıkmazsa onu alacamsepide dün stokke küvetlere bakarken buna denk geldim karar verdin mi sen beşik konusuna
Sleepi Bed V3
Sleepi Bed V3 uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!www.minycenter.com.tr
Bende de sezeryanlıyım özelde 2 gece kalacagımsezeryan da özelde 1 gece kaliniyor
devlette 2 gece
normal dogumu hic bilmiyorum
Foto verdi ama basılı istemedim. İnan hiç aklımda foto falan yoktu, ilkinde de görmüştüm zaten, kendi doktorum da göstermişti.Allah beterinden korusun canim 2. Kez gormus oldun uzun uzun fotoğraf alabildin mi
Teşekkür ederim canım, evet öyle olduOhh süper canım problem bile sayılmaz demiş ama 2. Bir göze baktırman iyi oldu aklın kalmadı
Maşallah canim ne güzel kac haftaliksinKızlar selam herkes iyidir umarımbabylovee iyi olmanıza çok sevindim kuzum Allah beterinden korusun
Ben de bugün daktıra gittim baya olmuştu gitmeyeli bebiskom 710 Gr 30 cm olmuş daktır yaşam sınırını geçmiş bundan sonra doğarsa Yaşar ama sen yine de sakın doğurma he dedidinlenmeye devam. İlaçlara devam iki haftadır fena griptim bebeğin suyu azalmıştır diye odum kopuyordu herşey güzel çıktı şükür kordondan kan akışına bakarken tekmeyi yedik doktor hemen artistleniyor dedi görüntü alamadık duvara dayamisti yüzünü isyanlardaydi bizde durumlar böyle
Kuzucum cok sağol aminn Allahim bebislerimize iyilik sagliklar versin ki bizler de hep iyi olalim hep kendimizi daha da enerjisi yüksek hissedelimKızlar selam herkes iyidir umarımbabylovee iyi olmanıza çok sevindim kuzum Allah beterinden korusun
Ben de bugün daktıra gittim baya olmuştu gitmeyeli bebiskom 710 Gr 30 cm olmuş daktır yaşam sınırını geçmiş bundan sonra doğarsa Yaşar ama sen yine de sakın doğurma he dedidinlenmeye devam. İlaçlara devam iki haftadır fena griptim bebeğin suyu azalmıştır diye odum kopuyordu herşey güzel çıktı şükür kordondan kan akışına bakarken tekmeyi yedik doktor hemen artistleniyor dedi görüntü alamadık duvara dayamisti yüzünü isyanlardaydi bizde durumlar böyle
Yerim onuKızlar selam herkes iyidir umarımbabylovee iyi olmanıza çok sevindim kuzum Allah beterinden korusun
Kaçta canım randevunOyy yarın detaylı var çok heyecanlı daha çok da gerginim, sağ salim bitseydi
evet busefer cok farklı herşeyŞimdi evde de bir aşkın bekliyor ama. Ben onu da düşünüyorum bir an önce kardeşini alıp yanına gitmek isterim
10'da kuzu ilk benimKaçta canım randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?