Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Oh çekip okudum. Şükürler olsun. Biz biliyoruz zaten iyi olduğunu. Herkes Aralık'ta doğuracak
Oy kuzum amin aminnn hepimiz aralikta doguralim yani bu stresler epey yoruyor insani tabi ama sonucu güzel olacak diyorum buna sonsuz inanıyorum ve Aralikta gelecek oglum saglikla diyorum
4 haftamizi da sağlıkla atlatalım

sepide dün stokke küvetlere bakarken buna denk geldim karar verdin mi sen beşik konusuna

Ohh süper canım problem bile sayılmaz demiş ama 2. Bir göze baktırman iyi oldu aklın kalmadı
Kızlar bu kitabı yeni aldım, daha başlardayım ama o kadar beğendim ki gönülden tavsiye ederim. Bölüm bölüm bebek odasından emzirmeye, alışverişten doğuma her şeyi anlatmış
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde bunu ve bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var ikisini almıştım gerçekten çok bilgilendirici ikiside. Bu kitap daha kapsamlı yani bebek odası vs bilgilerde veriyor diğer dediğimse hamilelik boyunca aklımıza takılan bütün sorulardan bahsediyor. Ben doktora sormadan önce kitaba bakıyorum cidden herşeyi yazmış adam

Ay evet diğer kitabı da okudum o da çok güzel, bunu da çok beğendim

Bende doktora ilk gittiğim zamanlarda sorular soruyorum ama tıbbi terimlerle kadın dedi ki sağlık sektöründe mi çalışıyorsunuz ahhahaah aslında sadece okuyup araştırıyorum dedim

Kanka ben egebaby baktım en son, eylüle kadar karşıma bir şey çıkmazsa onu alacam

Kızlar selam herkes iyidir umarım babylovee iyi olmanıza çok sevindim kuzum Allah beterinden korusun
Ben de bugün daktıra gittim baya olmuştu gitmeyeli bebiskom 710 Gr 30 cm olmuş daktır yaşam sınırını geçmiş bundan sonra doğarsa Yaşar ama sen yine de sakın doğurma he dedi dinlenmeye devam. İlaçlara devam iki haftadır fena griptim bebeğin suyu azalmıştır diye odum kopuyordu herşey güzel çıktı şükür kordondan kan akışına bakarken tekmeyi yedik doktor hemen artistleniyor dedi görüntü alamadık duvara dayamisti yüzünü isyanlardaydi bizde durumlar böyle

Teşekkür ederim canım, evet öyle oldu

Maşallah canim ne güzel kac haftaliksin

Kuzucum cok sağol aminn Allahim bebislerimize iyilik sagliklar versin ki bizler de hep iyi olalim hep kendimizi daha da enerjisi yüksek hissedelim
Oy maşallah senden de güzel haberler var dogru demis sen yine de erken dogurma
Bana da bugun dedi erken dogum ihtimalin var diye.
Sağlıklı olsunlar da napalim. Ben hedef 38 diyorum ama

Bugün de güzel haberler okuduk çok şükür arkdaşlar darısı ayrıntılıya girecek arkadaşlarıma olsun Bir kaç eşya almka istedim fakat aradan 7 yıl g çince yenidoğan mı yoksa 0_3 ay mı alsam bilemedim alışveriş yapan arkadaşlar yenidoğan setten zıbınlardan kaçar tane aldınız ya da kaçar tane almak mantıklı

Yerim onu dürüm porsiyonu artmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…