- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.741
Off çok iyi en sevdiğim10'da kuzu ilk benim
Ay hadi inşallah güzel haberlerle uyandırırımOff çok iyi en sevdiğimuyandığımda yazmış olursun
aynen canım çok düşünceliler bu konulardaYurt dışındaki bu sistemi çok beğeniyorum yabir video izlemiştim yurt dışında doğum yapan bir kadın, o kaldığı günlerde hep ebesinden, doğum koçuna, emzirma danışmanına, psikoloğa hepsi tek tek ziyarete gelmişti. Yeni anne sonuçta tecrübesiz ne güzel bilgilendirme oluyor
Ya ben belden haftanı ölçüyorlar dedikten sonra soğudum avrupa ingiltereden falanaynen canım çok düşünceliler bu konularda
Ay hadi inşallah öyle olacak biliyorumAy hadi inşallah güzel haberlerle uyandırırım
Canim birsey soracagim, bugun ilk kez hastaneye gittigimde muayeneyi beklerken oturdum bide muayene sonrasi falan oturdum biraz da ayakta kaldim muayeneden cikinca lekelenme olmustu. Sende oturmaya başladığında falan olmus muydu lekelenme vs. Dikislerden kaynakli olmus olabilir mi diye düşünüyorum ama endise etmek istemiyorumBugün de güzel haberler okuduk çok şükür arkdaşlar darısı ayrıntılıya girecek arkadaşlarıma olsunBir kaç eşya almka istedim fakat aradan 7 yıl g çince yenidoğan mı yoksa 0_3 ay mı alsam bilemedim alışveriş yapan arkadaşlar yenidoğan setten zıbınlardan kaçar tane aldınız ya da kaçar tane almak mantıklı
Sağlıklı güzel haberlerle gel canım merakla bekliyoruzAy hadi inşallah güzel haberlerle uyandırırım
Amiin kuzum dua edin bizim içinSağlıklı güzel haberlerle gel canım merakla bekliyoruz
Dualarımız seninle kuzumAmiin kuzum dua edin bizim için
Geçmiş olsun beyaz bir leke mi kan olarak mı geldiCanim birsey soracagim, bugun ilk kez hastaneye gittigimde muayeneyi beklerken oturdum bide muayene sonrasi falan oturdum biraz da ayakta kaldim muayeneden cikinca lekelenme olmustu. Sende oturmaya başladığında falan olmus muydu lekelenme vs. Dikislerden kaynakli olmus olabilir mi diye düşünüyorum ama endise etmek istemiyorum
Beyaz degil canim baya normal kan lekelenmesiGeçmiş olsun beyaz bir leke mi kan olarak mı geldi
Canım bunu doktoruna sorsaydın hemenBeyaz degil canim baya normal kan lekelenmesi
aynen doğru orasını bende hic sevmiyorum resmen 1 bucuk aya yada 2 aya görüyom bebeğimiYa ben belden haftanı ölçüyorlar dedikten sonra soğudum avrupa ingiltereden falanistediğin zaman koşup ultrasona gidemiyormuşsun
Kız dürüm mü kaldı kocaman oldular artıkYerim onudürüm porsiyonu artmış
Altan falan baktı mı doktor kırmızı renk mıydı doktor bana gelebilir dedi ama doğrusu hiç gelmedi bende kan lekesiBeyaz degil canim baya normal kan lekelenmesi
Normalmi doğurdun canımAkşam 19 doğurdum. Ertesi gün sabah 8de taburcu oldum. 13 saat yatırmışlar sagolsunlarkız ben yatamam zaten hastanede 3 gün çatlarım
Evet canım devlette yaptım benNormalmi doğurdun canım
Bizi cesaretlendir kuzum o zaman normal doğum ile ilgili. Ben korkuyorum direk sezeryan olurum diye düşünüyorum çünküEvet canım devlette yaptım ben
korkulcak hicbisey yok kuzum sancılarımızı cektikce bebeğimiz bize bi adım daha geliyor her ıkınman bebeğine kavuşman demekBizi cesaretlendir kuzum o zaman normal doğum ile ilgili. Ben korkuyorum direk sezeryan olurum diye düşünüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?