Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
aynen canım çok düşünceliler bu konularda

Canim birsey soracagim, bugun ilk kez hastaneye gittigimde muayeneyi beklerken oturdum bide muayene sonrasi falan oturdum biraz da ayakta kaldim muayeneden cikinca lekelenme olmustu. Sende oturmaya başladığında falan olmus muydu lekelenme vs. Dikislerden kaynakli olmus olabilir mi diye düşünüyorum ama endise etmek istemiyorum

Geçmiş olsun beyaz bir leke mi kan olarak mı geldi

Beyaz degil canim baya normal kan lekelenmesi
Altan falan baktı mı doktor kırmızı renk mıydı doktor bana gelebilir dedi ama doğrusu hiç gelmedi bende kan lekesi sepide haklı doktora sormalısın sıkıntı çıkmaz inşallah da merak edersin böyle de strese sebep olur güzel haberi de bize ver

Bizi cesaretlendir kuzum o zaman normal doğum ile ilgili. Ben korkuyorum direk sezeryan olurum diye düşünüyorum çünkü
korkulcak hicbisey yok kuzum sancılarımızı cektikce bebeğimiz bize bi adım daha geliyor her ıkınman bebeğine kavuşman demek evet zor olabilir ama bebeğini doğuru doğurmaz resmen kuş gibi olman ve hicbir acı hissetmemen cok daha güzel bence kesinlikle normal doğumu deneyin bir sıkıntınız veya acil bişey olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…