Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bizim hastane normal doğum 115bin, sezaryen 125bin canım. İkiz bebek 140bin

malesef 1 gun kaldm hicbirsey anlamadm normalde sezeryanda 1 geceymis
keske 2 gun kalabilsemde toparlanip ciksam

babylovee aşko naptın, sesin çıkmıyor, nasıl geçti kontrol
Canım eve yeni geldik. Şükür doktorumuz umutlu konuştu kuzucum. Dikişimiz bebeğimizi tutacak sende dinlenmeye yatmaya devam edeceksin dedi. Ev icinde biraz hareketlere baslayabilirsin dedi. Disarida gezmeler misafirlikler yasak ben iyi haberler alayim da hicbirseyde gözüm yok zaten.
Dün yasadigim karin agrisi icinde kasik agrisi yogun sekilde olmadikca diger agrilar olabilir ameliyatlisin dedi. Vajinal batmalar agrilar da normal dedi. Sonucta bir operasyon gecirdin biraz vucudunda etkileri olabilir dedi. Herhangibir agrida iletisimde olalim mutlaka dedi. Magnezyuma baslamamistim ona da basla dedi. Kasilmalara iyi gelir dedi
Karnimda toplaniyor bebegim onu ameliyattan sonra doktor da görmüştü elle muayene etti karnimi ve takip et bu durumu demisti o kasilmalara magnezyum iyi gelecek dedi basla hemen dedi
Tetanoz da bu hafta hemen ol geciktirme dedi. Bizden haberler böyle teyzeler.
Renkli fotoğraf almak istedi ama oglum arkasini donmustu. Birkac vurdu falan ama hocam sonra görelim dedim kendisi de dedi vurmak istemiyorum diye.
Dua eden herkese ayri ayri teşekkür ederim siz benim gizli gücümsünüz

Ayyy ne güzel haberler her şeyin yavaş yavaş yoluna girmeye başlamasına çok sevindim canım, bundan sonraki süreç su gibi geçer umarım

Canım çok sevindim oğluş artık rahat dursun annesini yormasın hep birlikte aralıkta alalım kucağımıza

Ayyy ne güzel haberler her şeyin yavaş yavaş yoluna girmeye başlamasına çok sevindim canım, bundan sonraki süreç su gibi geçer umarım
Amin kuzuum aminn yavrumdan güzel haberler almak bana iyi geliyor. Çünkü yeterince stresli günler yasadik. Doktorumda farkinda sagolsun cok destek oluyor o da. 4 haftamiz onemliymis ozellikle ameliyat sonrası. Allahin izniyle hersey yolunda gidecek sonsuz inanıyorum Allahima 28 haftayi bir gorelim dedi doktorum Allahim yavrumuza saglikla vsktinde dogmayi uzun ömürlü olmayi nasip etsin

Canım çok sevindim oğluş artık rahat dursun annesini yormasın hep birlikte aralıkta alalım kucağımıza
Ay amin teyzesiii insallah yerini rahat ettirmisizdir bundan sonra yukarlarda durur saglikli olur hep ve Aralik ayinda 38 haftalarda kucagimiza saglikla gelir amiiiiinn

Ay maşallah zaten sen aşkım misafirliğe gidip saatler oturan birisi değilsin, evde yavaş yavaş hareket edebilirsin demesi bile güzel olmuş, magnezyuma başla aşkım, baktın kasılma ağrı oluyor ikişer adet alabilirsin seni 1 hafta sonra rahatlatacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…