Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Allah beterinden korusun canim 2. Kez gormus oldun uzun uzun fotoğraf alabildin mi

Ay çok şükür bak rahatladın sende, baştada sorun olmaz demişti dedin doktorun, sağlıcakla gelsin minnağim

Dogru kuzum evdeyim zaten ben cogunlukla bastan beri yasadiklarimdan dolayi. Oglusum iyi olsun daaa hic gezmekte tozmakta gözüm yok
Evde ufak tefek hareketler iyi gelir ama tedbiren ben yine de kalkmam cok fazla.
Tamam kuzucum baslayacagim bu aksam magnezyuma. Antibiyotigim yeni bitti daha. Çok fazla olmasin diye baslamamistim.

Aşkım sen evde hareket diyincede dediğin gibi 3-4 adım hareket sadece, haldır huldur temizlik yemek ağır kaldırmak, çamaşır asmak falan anlama, kan dolaşımı için bir tur at yine yat aşkım

Ahaa
O sonradan eklemek için ayrı satılıyormu kanka aksesuarlara bakmadım
Kuzum babybjörnde ayrı oyuncak var mı bilmiyorum ama şu bebek arabasına vs de sarılan peluşlar var ya onlardan sarılır eğer istenirse. Ben şöyle düşündüm uyurken vs. değerse ses olabilir uyanabilir. O yüzden oyuncak zaruri değil sonradan eklenebilir. Bak şunlardan bahsediyorum bunlar her yere sarılıyor, sallanmayanı da var, en azından ben istersem takarım istemezsem çıkarırım

Eklentiler

• 1000125257.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 29
Aşkım sen evde hareket diyincede dediğin gibi 3-4 adım hareket sadece, haldır huldur temizlik yemek ağır kaldırmak, çamaşır asmak falan anlama, kan dolaşımı için bir tur at yine yat aşkım
Dogru kuzum aynen doktorun dedigi de seninle ayni. Sadece ufak yürüyüşler evin icinde bide yemegini ye yat. Burdan fazlasi zarar anladığım kadariyla
Yavrumuz iyi olsun da teyzesi ben yatarim napayim

Aa bak kanka hiç bu tarafından düşünmemiştim uyuyakalırsa çıkar tak uğraşmazsın, bu günde aydınlandım

Akşam 19 doğurdum. Ertesi gün sabah 8de taburcu oldum. 13 saat yatırmışlar sagolsunlar kız ben yatamam zaten hastanede 3 gün çatlarım

Yurt dışındaki bu sistemi çok beğeniyorum ya bir video izlemiştim yurt dışında doğum yapan bir kadın, o kaldığı günlerde hep ebesinden, doğum koçuna, emzirma danışmanına, psikoloğa hepsi tek tek ziyarete gelmişti. Yeni anne sonuçta tecrübesiz ne güzel bilgilendirme oluyor

Oh çekip okudum. Şükürler olsun. Biz biliyoruz zaten iyi olduğunu. Herkes Aralık'ta doğuracak

Kuzum sorun bile sayılmaz demiş. Şükürler olsun üzülme artık

Kızlar bu kitabı yeni aldım, daha başlardayım ama o kadar beğendim ki gönülden tavsiye ederim. Bölüm bölüm bebek odasından emzirmeye, alışverişten doğuma her şeyi anlatmış

Eklentiler

• 1000125258.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000125259.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 29
Aşkolsun bizde de anne kv görümce elti abla kuzen komşu bir sürü danışman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…