- 31 Ocak 2025
- 666
- 813
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #25.701
Allah beterinden korusun canim 2. Kez gormus oldun uzun uzun fotoğraf alabildin miKızlar çıktım muayeneden, pelvik böbrek teşhisi doğru dedi ama hiçbir problem olmaz, sorun bile sayılmaz dedi. Diğer her şeyine baya ayrıntılı baktı sıkıntı yok, böylece netleşmiş oldu iyice.
Ay çok şükür bak rahatladın sende, baştada sorun olmaz demişti dedin doktorun, sağlıcakla gelsin minnağimKızlar çıktım muayeneden, pelvik böbrek teşhisi doğru dedi ama hiçbir problem olmaz, sorun bile sayılmaz dedi. Diğer her şeyine baya ayrıntılı baktı sıkıntı yok, böylece netleşmiş oldu iyice.
Dedim gününü yanlış mı gittiGirdim kız çıktım, raporu yazıyor hoca, bildirimi görünce ona cevap verdim önce
Dogru kuzum evdeyim zaten ben cogunlukla bastan beri yasadiklarimdan dolayi. Oglusum iyi olsun daaa hic gezmekte tozmakta gözüm yokAy maşallahzaten sen aşkım misafirliğe gidip saatler oturan birisi değilsin, evde yavaş yavaş hareket edebilirsin demesi bile güzel olmuş, magnezyuma başla aşkım, baktın kasılma ağrı oluyor ikişer adet alabilirsin seni 1 hafta sonra rahatlatacaktır
Kuzu ben oyuncaksız alacağım. Oyuncak her türlü sonradan eklenebilir çünküKızlar babyjörn oyuncaklımı tercih edilmeli oyuncaksız mı, ona göre sipariş vereceğim
Aşkım sen evde hareket diyincede dediğin gibi 3-4 adım hareket sadece, haldır huldur temizlik yemek ağır kaldırmak, çamaşır asmak falan anlama, kan dolaşımı için bir tur at yine yat aşkımDogru kuzum evdeyim zaten ben cogunlukla bastan beri yasadiklarimdan dolayi. Oglusum iyi olsun daaa hic gezmekte tozmakta gözüm yok
Evde ufak tefek hareketler iyi gelir ama tedbiren ben yine de kalkmam cok fazla.
Tamam kuzucum baslayacagim bu aksam magnezyuma. Antibiyotigim yeni bitti daha. Çok fazla olmasin diye baslamamistim.
AhaaKuzu ben oyuncaksız alacağım. Oyuncak her türlü sonradan eklenebilir çünkü
Kuzum babybjörnde ayrı oyuncak var mı bilmiyorum ama şu bebek arabasına vs de sarılan peluşlar var ya onlardan sarılır eğer istenirse. Ben şöyle düşündüm uyurken vs. değerse ses olabilir uyanabilir. O yüzden oyuncak zaruri değil sonradan eklenebilir. Bak şunlardan bahsediyorum bunlar her yere sarılıyor, sallanmayanı da var, en azından ben istersem takarım istemezsem çıkarırımAhaa
O sonradan eklemek için ayrı satılıyormu kanka aksesuarlara bakmadım
Dogru kuzum aynen doktorun dedigi de seninle ayni. Sadece ufak yürüyüşler evin icinde bide yemegini ye yat. Burdan fazlasi zarar anladığım kadariylaAşkım sen evde hareket diyincede dediğin gibi 3-4 adım hareket sadece, haldır huldur temizlik yemek ağır kaldırmak, çamaşır asmak falan anlama, kan dolaşımı için bir tur at yine yat aşkım
Aa bak kanka hiç bu tarafından düşünmemiştim uyuyakalırsa çıkar tak uğraşmazsın, bu günde aydınlandımKuzum babybjörnde ayrı oyuncak var mı bilmiyorum ama şu bebek arabasına vs de sarılan peluşlar var ya onlardan sarılır eğer istenirse. Ben şöyle düşündüm uyurken vs. değerse ses olabilir uyanabilir. O yüzden oyuncak zaruri değil sonradan eklenebilir. Bak şunlardan bahsediyorum bunlar her yere sarılıyor, sallanmayanı da var, en azından ben istersem takarım istemezsem çıkarırım
Evet oyuncaklı olan öyleymiş aşko, bende dün farkettim oyuncaklıyı, normal sade bakıyordum hepBir desepide kuzu +3 bin değmez o oyuncağa bence
Ben de beymene bakmıştım 10 bine 13 bin gibiydi oyuncaklı oluncaEvet oyuncaklı olan öyleymiş aşko, bende dün farkettim oyuncaklıyı, normal sade bakıyordum hep
Akşam 19 doğurdum. Ertesi gün sabah 8de taburcu oldum. 13 saat yatırmışlar sagolsunlarevet canım bizim burda herkez devlette doğum yapar ama devlet aynı özel hastane gibi bizim ve normal doğumda 3 gün kalıyorsun duruma göre daha fazla tabi sezeryanda net 1 hafta yatıyorsunondan sordum orda nasıl diye
fiyatlarıda merak ettim herkez yazar doğurunca nekadar olduğunu heryerde farklıymış ya
Şimdi evde de bir aşkın bekliyor ama. Ben onu da düşünüyorum bir an önce kardeşini alıp yanına gitmek isterimkeşkehastanede kaldığınız günler aslında bebeğinizle tek yanlız kaldığınız yer oyüzden 3 gün cok güzeldi aşk yaşadım resmen
Yurt dışındaki bu sistemi çok beğeniyorum yaevet canım bizim burda herkez devlette doğum yapar ama devlet aynı özel hastane gibi bizim ve normal doğumda 3 gün kalıyorsun duruma göre daha fazla tabi sezeryanda net 1 hafta yatıyorsunondan sordum orda nasıl diye
fiyatlarıda merak ettim herkez yazar doğurunca nekadar olduğunu heryerde farklıymış ya
Oh çekip okudum. Şükürler olsun. Biz biliyoruz zaten iyi olduğunu. Herkes Aralık'ta doğuracakCanım eve yeni geldik. Şükür doktorumuz umutlu konuştu kuzucum. Dikişimiz bebeğimizi tutacak sende dinlenmeye yatmaya devam edeceksin dedi. Ev icinde biraz hareketlere baslayabilirsin dedi. Disarida gezmeler misafirlikler yasakben iyi haberler alayim da hicbirseyde gözüm yok zaten.
Dün yasadigim karin agrisi icinde kasik agrisi yogun sekilde olmadikca diger agrilar olabilir ameliyatlisin dedi. Vajinal batmalar agrilar da normal dedi. Sonucta bir operasyon gecirdin biraz vucudunda etkileri olabilir dedi. Herhangibir agrida iletisimde olalim mutlaka dedi. Magnezyuma baslamamistim ona da basla dedi. Kasilmalara iyi gelir dedi
Karnimda toplaniyor bebegim onu ameliyattan sonra doktor da görmüştü elle muayene etti karnimi ve takip et bu durumu demisti o kasilmalara magnezyum iyi gelecek dedi basla hemen dedi
Tetanoz da bu hafta hemen ol geciktirme dedi. Bizden haberler böyle teyzeler.
Renkli fotoğraf almak istedi ama oglum arkasini donmustu. Birkac vurdu falan ama hocam sonra görelim dedim kendisi de dedi vurmak istemiyorum diye.
Dua eden herkese ayri ayri teşekkür ederim siz benim gizli gücümsünüz
Kuzum sorun bile sayılmaz demiş. Şükürler olsun üzülme artıkKızlar çıktım muayeneden, pelvik böbrek teşhisi doğru dedi ama hiçbir problem olmaz, sorun bile sayılmaz dedi. Diğer her şeyine baya ayrıntılı baktı sıkıntı yok, böylece netleşmiş oldu iyice.
Aşkolsun bizde de anne kv görümce elti abla kuzen komşu bir sürü danışman varYurt dışındaki bu sistemi çok beğeniyorum yabir video izlemiştim yurt dışında doğum yapan bir kadın, o kaldığı günlerde hep ebesinden, doğum koçuna, emzirma danışmanına, psikoloğa hepsi tek tek ziyarete gelmişti. Yeni anne sonuçta tecrübesiz ne güzel bilgilendirme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?