- 16 Eylül 2024
- 5.610
- 5.000
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.621
Oylemis belliaydan biri, hastanenin sahibi. biraz agırbaş bi kadındır :)
medicana doçent dr ayşe kırbaş :) kendisiyle aşk yaşıyorum desem yeridir. gebelik öncesinden takipliyim. bi kaybım var o zamandan beri beni taki ediyo. valla 97 bindi en son paketi şuan kaç bilmiyorum. muayene için para ödemiyorum şimdilik sigortam karsılıyor. ama dogum teminatim yok onu mecbur ödüycez. aydan hocayı da iyi bilirim kullandıgı ultrasonun egitimini ben vermiştim. biraz sert diktatördür. bir de ister istemez her isteyen hastaya bakamayacak kadar da yogunOylemis belli300 bin lira dogum ucreti ne demek yani biraz da insaf..
Siz de Ankara dasiniz galiba hangi doktor ve hastane ile ilerliyorsunuz rica etsem soyleyebilir misiniz
Bitirilen hafta söyleniyor bildiğim kadarıyla doktora tam söylüyoruz ama normalde doldurdugumuz haftayı söylüyoruzgünaydın kızlar, bişeyi merak ediyorum 7 haftalık 8 haftalık cümleleri kullanıldığında içinde bulunduğunuz zamanı mı söylüyorsunuz? Mesela ben bugün 6+4 üm. 6 haftalığım mı demeliyim 7 haftalığım mı?
hayır yiyemiyorum, su bile midemi bulandırıyor zorla 2 lokma yersem yarım saate çıkıyor geriye dün serum taktılar sıvı kaybı çok yaşadım gün boyu aç kaldım maalesefYemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mine kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş
Nisan 3 idi düzensiz bnm döngüm çok teşekkür ederımSelamlar oldu tabi, burda birkaç arkadasimiz var benzer sonuclari gorup yukselen. Son adet tarihin neydi? Adet olmazsan yarin tekrar kan verip artisini takip edebilirsin
Ay umut oldun bana çok saol ama belim çok ağrıyor gece inanılmazBen reglimden 4 gün önce 5.6 ile öğrendim. 2 günde bir beta takibi yaptım.
5.6 / 38.07 / 266.79 / 1149.6 olarak devam etti. Şu an 7+5 teyim :):)
Selam canım bende ankaradayımOylemis belli300 bin lira dogum ucreti ne demek yani biraz da insaf..
Siz de Ankara dasiniz galiba hangi doktor ve hastane ile ilerliyorsunuz rica etsem soyleyebilir misiniz
acılı şalgam seviyorsan bir denemeni tavsiye ederim, şalgam içince mideme bir şeyler almak kolaylaşıyor sankihayır yiyemiyorum, su bile midemi bulandırıyor zorla 2 lokma yersem yarım saate çıkıyor geriye dün serum taktılar sıvı kaybı çok yaşadım gün boyu aç kaldım maalesef
denerim, sevdiğim bi şey normalde umarım iyi geliracılı şalgam seviyorsan bir denemeni tavsiye ederim, şalgam içince mideme bir şeyler almak kolaylaşıyor sanki
Benim henüz başlamadı inşallah olmaz ama doktora gitmişken prilam istesem mi ? Reçetesiz satılıyor mubenim hiç geçmiyor bulantı eğer 2 saat bir şey yemezsem kusma ile sonuçlanıyor kusmamak için 2 saatte bir mutlaka bir şeyler yemeye çalışıyorum, mide bulantısı olunca iştahsız oluyorum canım sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor ama kusmaktan nefret ettiğim için tiksinerek zorla yiyorum, prilam kullanıyorum o baya azaltıyor bulantıyı, prilam da olmasa hayat felç olurdu.
Geçmiş olsun canımhayır yiyemiyorum, su bile midemi bulandırıyor zorla 2 lokma yersem yarım saate çıkıyor geriye dün serum taktılar sıvı kaybı çok yaşadım gün boyu aç kaldım maalesef
benim doktorum normal karşıladı bilmiyorum ki olabilir miKızlar bugün Instagramda bir doktordan dinledim hamilelik bulantısı sadece sabah olur öğleden sonraya bile sarkmaz diyor. Eğer öğleden sonra da devam ediyorsa enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş isterseniz doktorunuza bir danışın faydası olur diye sizle de paylaşmak istedim
bulantın olmaz inşallah rahat bir gebelik sürecin olur, yazdırabilirsin bence elinin altında olur, reçetesiz veriliyor diye biliyorum.Benim henüz başlamadı inşallah olmaz ama doktora gitmişken prilam istesem mi ? Reçetesiz satılıyor mu
Kanda değerlerine baktıysa ve normal dediyse enfeksiyon yoktur. Eğer kan testi yaptırmadıysan baktır bence. Gebelikte enfeksiyon akıntı, idrar yaparken yanma gibi belirtiler vermeyebilir sadece bulantıyla kendini belli eder diyordu doktorbenim doktorum normal karşıladı bilmiyorum ki olabilir mi
değerlerime daha bakılmadı yarın kan vericem bakalım bişey çıkacak mıKanda değerlerine baktıysa ve normal dediyse enfeksiyon yoktur. Eğer kan testi yaptırmadıysan baktır bence. Gebelikte enfeksiyon akıntı, idrar yaparken yanma gibi belirtiler vermeyebilir sadece bulantıyla kendini belli eder diyordu doktor
Bi de probiyotik iyi geliyor diyorlar bulantı için onu da sorabilirsindeğerlerime daha bakılmadı yarın kan vericem bakalım bişey çıkacak mı
aa hiç duymamıştım, inşallah enfeksikyon değildir, chatgbt ye sordum o normal diyor, biliyorsunuzdur chatgbt tus sınavını rahat geçebiliyormuş.Kızlar bugün Instagramda bir doktordan dinledim hamilelik bulantısı sadece sabah olur öğleden sonraya bile sarkmaz diyor. Eğer öğleden sonra da devam ediyorsa enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş isterseniz doktorunuza bir danışın faydası olur diye sizle de paylaşmak istedim
aa ben de eryaman dayım, senin doktoru deneyeyim ben bi de, uygun fiyatlı arıyordumSelam canım bende ankaradayım
Etimesgutta Olduğum için bu taraflara ağorlık verdim sincan koru diğer hastanelere göre insaflı 40bin doğum paketi muhtemelen oraya gitcem gibi. Üstelik paket hemen yapılabiliyormuş allah korusun ilerleyen haftalarda sıkıntı olursada kesintisiz iadesi var.müge ayça hocaya gittim esprili çok tatlı bir dr sanırım onla devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?