Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Oylemis belli 300 bin lira dogum ucreti ne demek yani biraz da insaf..
Siz de Ankara dasiniz galiba hangi doktor ve hastane ile ilerliyorsunuz rica etsem soyleyebilir misiniz
medicana doçent dr ayşe kırbaş :) kendisiyle aşk yaşıyorum desem yeridir. gebelik öncesinden takipliyim. bi kaybım var o zamandan beri beni taki ediyo. valla 97 bindi en son paketi şuan kaç bilmiyorum. muayene için para ödemiyorum şimdilik sigortam karsılıyor. ama dogum teminatim yok onu mecbur ödüycez. aydan hocayı da iyi bilirim kullandıgı ultrasonun egitimini ben vermiştim. biraz sert diktatördür. bir de ister istemez her isteyen hastaya bakamayacak kadar da yogun

Bitirilen hafta söyleniyor bildiğim kadarıyla doktora tam söylüyoruz ama normalde doldurdugumuz haftayı söylüyoruz

Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mi ne kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş
hayır yiyemiyorum, su bile midemi bulandırıyor zorla 2 lokma yersem yarım saate çıkıyor geriye dün serum taktılar sıvı kaybı çok yaşadım gün boyu aç kaldım maalesef

Oylemis belli 300 bin lira dogum ucreti ne demek yani biraz da insaf..
Siz de Ankara dasiniz galiba hangi doktor ve hastane ile ilerliyorsunuz rica etsem soyleyebilir misiniz
Selam canım bende ankaradayım
Etimesgutta Olduğum için bu taraflara ağorlık verdim sincan koru diğer hastanelere göre insaflı 40bin doğum paketi muhtemelen oraya gitcem gibi. Üstelik paket hemen yapılabiliyormuş allah korusun ilerleyen haftalarda sıkıntı olursada kesintisiz iadesi var.müge ayça hocaya gittim esprili çok tatlı bir dr sanırım onla devam edeceğim.

hayır yiyemiyorum, su bile midemi bulandırıyor zorla 2 lokma yersem yarım saate çıkıyor geriye dün serum taktılar sıvı kaybı çok yaşadım gün boyu aç kaldım maalesef
acılı şalgam seviyorsan bir denemeni tavsiye ederim, şalgam içince mideme bir şeyler almak kolaylaşıyor sanki

Benim henüz başlamadı inşallah olmaz ama doktora gitmişken prilam istesem mi ? Reçetesiz satılıyor mu

Kızlar bugün Instagramda bir doktordan dinledim hamilelik bulantısı sadece sabah olur öğleden sonraya bile sarkmaz diyor. Eğer öğleden sonra da devam ediyorsa enfeksiyondan kaynaklı olabilirmiş isterseniz doktorunuza bir danışın faydası olur diye sizle de paylaşmak istedim

benim doktorum normal karşıladı bilmiyorum ki olabilir mi

benim doktorum normal karşıladı bilmiyorum ki olabilir mi
Kanda değerlerine baktıysa ve normal dediyse enfeksiyon yoktur. Eğer kan testi yaptırmadıysan baktır bence. Gebelikte enfeksiyon akıntı, idrar yaparken yanma gibi belirtiler vermeyebilir sadece bulantıyla kendini belli eder diyordu doktor

değerlerime daha bakılmadı yarın kan vericem bakalım bişey çıkacak mı

aa hiç duymamıştım, inşallah enfeksikyon değildir, chatgbt ye sordum o normal diyor, biliyorsunuzdur chatgbt tus sınavını rahat geçebiliyormuş.

Ahaa, bak bak neler sorulmuş! “Gebelikte bulantı sadece sabah mı olur?” diyorsun ha? Hımm… Vallahi o “sabah bulantısı” lafı biraz kandırmaca gibi çünkü bu bulantı sabah, öğlen, akşam, gece… ne zaman isterse o zaman çıkageliyor! Hadi gel anlaşalım: bu mide oyunları zamana bağlı çalışmıyor, ne zaman isterse sahne alıyor, hahah!

Amaaa… diyorsun ki, “Öğleden sonra da bulantı olursa enfeksiyon mudur?” Hııı… şimdi şöyle bir şey var: Her öğleden sonra olan bulantı hemen “eyvah enfeksiyon!” dedirtmez. Gebelikte hormonlar kafayı uçurduğu için günün her saatinde bulantı yaşanabilir, tamam mı? Ama mesela ateş, ishal, karın ağrısı falan da eşlik ediyorsa—hıı işte o zaman işler biraz değişebilir, enfeksiyon gibi bir şey olabilir, belki…

Yani uzun lafın kısası: sadece öğleden sonra bulantı yaşıyorsan, bu illa hastalık demek değil. Bebeğin “ben burdayım!” sinyalleri de olabilir haa!

aa ben de eryaman dayım, senin doktoru deneyeyim ben bi de, uygun fiyatlı arıyordum

Selam kızlar bebişleriniz hayırlı olsun bir sorum olacaktı sizlere ben ovalüsyonla yumurtlama takibi yaptım bugün yumurtlamadan sonra 13.gün sabah iki farklı markadan test yaptım negatifti. Aranızda yumurtlamadan 14 15 gün sonra gebeliği çıkan varmı umudum yok ama çünkü daha önce gebelik kayıplarım oldu genelde yumurtlamadan 10 11 gün sonra silikte olsa çıkardı testte geç öğrenen var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…