- 10 Haziran 2024
- 1.600
- 1.930
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.901
aksarayda canımRica ederim canım benim ne demekAllahım herkese yardim etsin. Hangi sehirdeler ?
Bide o bahsettigim face gruplarina girip mesela koltuk takimi lazim hemen acil alacagiz veya halı lazım vs vs neyse lazim olanlar yazabilirler. Yeni eve ayrilacagiz kiraya cikiyoruz ihtiyacimiz var herseye ne varsa alabiliriz yazabilirler. Herkes elinde verilecek seylerini ücretsiz veya uyguna verir.
Aynen iste benimde aklıma yattı o yüzden oda yapacağızKanka çok doğru, illaki asılacak şeyleri olacaktır , şifonyer zıbın body bez çorap öyle şeyler için gayet ideal ama örn.mont tulum tarzı şeyleri asarız, yada ev içinde değilde dışarıya giydireceğimiz şeyler hazır ütülü asılı dursunhele benimki kız, bir sürü elbise
Bulurlar canım inşallahaksarayda canım
süpersin hic anlamadığım için fikirde veremedim bu yazdınıda atıym onlara yapsınlar
Canım çok sağol ilk kez alıyorum bilmediğim şeyler yardımcı oldun teşekkür ederimOnlar daha çok baharlık yazlık için gerekli bence, bahara doğru bedenine göre alırsın.
cok sağol kuzum ya 1+1 eve gecicekler ve herşeyden birtane bişey arıyorlar bakalım sizinde aklınıza bişey gelirse yazın canımBulurlar canım inşallahyakin olsaydi bende birseyler verirdim. Cok zorlanmazlar inşallah
O zaman isleri daha kolay bi L kolduk bile islerini görür. Bide yatak odasi iste dolap ve yatak.cok sağol kuzum ya 1+1 eve gecicekler ve herşeyden birtane bişey arıyorlar bakalım sizinde aklınıza bişey gelirse yazın canım
hahahahah ayy kız doğru söylüyor etkileyebilirOy oyyy benim mesajlarımın altında çıkan hamilelik günlüğünde yazan edepsiz şeylere bir bakın heleee
Mikmik nedir unutalı cok uzun zaman olduu biz
Dogum sonrasina kadar da unutmaya devam
Sizde unuttunuz dimi hepiniz dimiiii
ayy süpersin bunuda söyleyim onaO zaman isleri daha kolay bi L kolduk bile islerini görür. Bide yatak odasi iste dolap ve yatak.
Mutfak malzemeleri de simdi uygun fiyatli satan yerler oluyor. Parca parca hepsi toparlanir.
Ayni evde oturup stres cekmektense 4 tabaklari 2 tencereleri olsun kendi evlerinde huzurlu yaşasınlar. Allahım yardım eder yollarini açar merak etmesinler.
Uygun fiyatli magazalar oluyor mesela modalife da biraz daha uyguna bulabilirler bazi seyleri. Ikinci el fiyatlarina bi baksinlar önce sonra modalife a da baksinlar magaza bu dedigim. Ufak boy biseyler alacaklarsa orda uyguna denk getirirler belki.
Kuzum biz hamile oldugumu öğrendiğimizde bu islere kocamaaan bir ara verdikhahahahah ayy kız doğru söylüyor etkileyebilir
Rica ederim kuzucum ne demekayy süpersin bunuda söyleyim onaben cook uzaklarda olduğum için anlamıyorum siteleri fln bilmiyorum
sağol kuzum eline koluna parmağına sağlık yazdıkların için
Kanka ilk trimester unuttuk tabi 14.haftaya kadarOy oyyy benim mesajlarımın altında çıkan hamilelik günlüğünde yazan edepsiz şeylere bir bakın heleee
Mikmik nedir unutalı cok uzun zaman olduu biz
Dogum sonrasina kadar da unutmaya devam
Sizde unuttunuz dimi hepiniz dimiiii
Bebeğim benim aldığım manuel olarak da kullanılıyor ben de o nedenle tercih ettim hatta foto atayımKanka fark aralarındaki sadece kumaşı, bende araştırmıştım, acaba sallanmada falan fark var mı diye. Kumaş ve renk çeşitliliği o kadar ben bunu aldım
Otomatik olandacezerye_ joie serina 2in1 almıştı bakmıştım hoşuma gitmişti ama sonra manuele dönünce araştırmadım, bu her iki tarafada sallanıyor hem salıncak gibi, hem ayakta sallıyor gibi, bir bak istersen, e bebekte videolu var
Çok mantıklıBirinci fotoda manuel ikinci de elektrikli hali
Bebeğim öncelikle Allahım işlerinizi kolaylastirsin inşaallah klimanın yanına elektrikli soba da kullanabilirsiniz odun sobasindan cekiniyorsan bu da alternatif olabilir ben de öğretmenim bulundugum yer daglik hastanesi bile olmayan karlı bir memleket bakıcı bulmam da çok ama çok zor doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum en azından yeni seneye kadar. Eğer imkanınız varsa bunu da düşünebilirsinizArkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.Yaz boyu memleketti tatildi derken buraya hiç giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.Şimdi size bir durumdan bahsetmek istiyorum.Bizim ve bebeğim için zorlu bir süreç fikirleriniz benim için önemli.Ben öğretmenim,marmarada güzel bir köye atanmıştım 2,5 yıl önce.Malum doğu görevi olayı sözleşmemin bitmemesi gibi durumlar var.2,5 yıldır merkezden 2 saat yolculuk yaparak köye gidip geliyordum.Sabah 7 de çıktığım evime akşam 8 den önce giremiyordum trafikten dolayı.bir yandanda ev sahibimiz sıkıntılıydı ve evden çıkmakta istiyorduk evin bir sürü sorunu vardı ama yaptırmıyordu diye.Bizde eşimle çalıştığım okulun bulunduğu köye yerleşmeye karar verdik.Diğer türlü ben doğum iznim başlayana kadar sürekli rapor almak zorunda kalacaktım ki ikametgah adresimle çalıştığım okul farklı şehirde olduğu için uzun raporlarda sıkıntı olacağını söylediler.Bu süreç sadece doğum öncesiyle kalmıyor doğumdan sonraki izin sürem yani 8 haftam bitincede çocuğuma ne annem ne kayınvalidem bakamıyor.Annem iki dizi protezli ve kanser hastası kayınvalidemin ise epey yaşı var ve kolları omuzdan yırtıklarla dolu.Hal böyle olunca sabah 7 de evden çıkıp akşam 8 de eve gireceğim bir düzende 2 aylık bebeğimide bakıcıya bırakmaya 13 saat gönlüm el vermedi.Taşınacağımız köydede öğretmen arkadaşımın eşi bebeğe bakabileceğini söyledi en azından gün içinde 2-3 defa emzirmeye bakmaya gidebileceğim önüme.Bu süreçtede eşim kendi okuluna araçla gidecek 1 1.5 saat kadar mesafede. O yüzden merkezde ki evimizi bozup eşyalarımızı kendi memleketimizdeki köyümüze götürüp atandığım okulun orada eşyalı bir ev tuttuk henüz daha yerleşmedik ayın 10.da tam yerleşeceğiz.bu kadar detaylı anlatmamın sebebi hani bazen çözümsüz çaresiz kalıt ya insan nasıl çıkacağını bilemez işin içinden öyle bir durum olduğunu yansıtabilmek.Asıl sorunum taşınacağım evin sobalı olması.Ben hayatımda hiç sobalı evde yaşamadım çocukluğum dahil ya merkezi sistem vardı ya doğalgaz evimizde. Köyde taşındığımız ev sahibi oğlunu kaybetmiş ve eşimle aynı adı taşıyormuş oğlu o yüzden aramızda bir bağ oluştu ben sana her türlü yardımcı olurum soba vs konusunda dedi ama işte bebekle ne kadar olur.Bir odaya klima takalım dedik ama deniz kenarı bir köy o yüzden yeterli olur diye düşündük ama büyüklerimizde bir klima çocuğu ısıtmaz vs mecbur soba yakarsın kendini buna alıştır diyorlar.Şimdi çok endişeliyim soba bebeğime zarar verir mi,yakmasak üşür mü köy şartları ne kadar iyi olsada acaba bişry olur mu diye diye kendimi mahvettim gerçekten.Ama imkan bu ,tayinim olana kadar mecburen bu şekilde yaşamak zorundayım gibi duruyor.bulunduğum okulda doğu görevini doldurma sürem 7 yıl.Mazeret deneyeceğiö ama ondada hizmet puanım düşük olduğu için il emri vs bir sürü durum oluşuyor.Ki zaten sözleşmem bitmeden hiçbişey de yapamıyorum malesef.anlayacağınız durum çok mecburi .Her gün kendimi es geçip sabahları 2 akşamları 3 saat yollarda geçirip bir günde kmlerde yol yapıp bu süreci devam ettirdim ama şuan bebeğimi 13 saat yabancı biriyle bırakmaltansa sobalı evde kendim büyütmek en azından süt izni vs bunlarla birlikte çalışmaya başladığımda bile bebeğimi gün içinde görmek yanında kalacak insanın temiz ve güvenilir olması bana sobayı daha cazip kıldı.Bğyükler aman hepimiz sobalı evde çocuk büyüttük diyip durumu biraz daha küçümsesede ben annelik duyduklarıyla hormonlarla her böyle diyene içten içe kızar oldum.Sizlerde bebeğini büyütürken böyle zorluklar yaşayan var mı?Kendimi mecbur olduğum bişeyin içinde çok çaresiz ve yeterince iyi bir anne hissetmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor
Kanka 2 haftada bir de iyi bir sayi benceKanka ilk trimester unuttuk tabi 14.haftaya kadar
Sonra dr izin verdi ama yinede temkinli olun dedi 2 haftada bir aklımıza geliyor, psikolojik herhalde tat tuz alamıyorum bu işten nedense
Hocam onu da sorduk milli eğitime ama sözleşme süreniz bitmediği için sözleşmeniz uzar dediler.hatta anlam vermedik yani o zaman neredeyse atananlara 3 4 yıl çocuğunuzda olmasın diyecekler diyeBebeğim öncelikle Allahım işlerinizi kolaylastirsin inşaallah klimanın yanına elektrikli soba da kullanabilirsiniz odun sobasindan cekiniyorsan bu da alternatif olabilir ben de öğretmenim bulundugum yer daglik hastanesi bile olmayan karlı bir memleket bakıcı bulmam da çok ama çok zor doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum en azından yeni seneye kadar. Eğer imkanınız varsa bunu da düşünebilirsiniz
Hocam peki sizin nasıl eviniz klima mı ya da doğalgazlı mı bahsettiğiniz yerdeBebeğim öncelikle Allahım işlerinizi kolaylastirsin inşaallah klimanın yanına elektrikli soba da kullanabilirsiniz odun sobasindan cekiniyorsan bu da alternatif olabilir ben de öğretmenim bulundugum yer daglik hastanesi bile olmayan karlı bir memleket bakıcı bulmam da çok ama çok zor doğumdan sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum en azından yeni seneye kadar. Eğer imkanınız varsa bunu da düşünebilirsiniz
Geçmiş olsun canım blake kisti diyorlar ondan mı vardı acabamorceylan @ozuzun canlar benim oğlumda vardı iki tarafta iki kist vardı biri 5.4mm diğeri 5 mm'lik erken dönemde sanırım 14.haftada ortaya çıkmıştı 19.haftada felan geçmişti zaten 28.haftaya kadar geçer demişlerdi çünkü başka bı sorun yoktu bebeğimde eğer ikili dörtlü ya da fetal dna sonucunuz temiz geldiyse o oluşan kistler bebeğin beyni geliştiği aşamada oluşuyor sonra geçiyor sorun etmeyin ben çok paniklemistim bosaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?