Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok doğru söylemişsin içimi rahatlattın

Selamlar oldu tabi, burda birkaç arkadasimiz var benzer sonuclari gorup yukselen . Son adet tarihin neydi? Adet olmazsan yarin tekrar kan verip artisini takip edebilirsin

Ben reglimden 4 gün önce 5.6 ile öğrendim. 2 günde bir beta takibi yaptım.
5.6 / 38.07 / 266.79 / 1149.6 olarak devam etti. Şu an 7+5 teyim :):)

Günaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)
Merhaba anne adayları benim bugün 5+5 ama hiç bulantım olmuyor nezaman başladı sizlerde
benim 6+0 dan sonra biraz sabahları oldu, 7+0 dan sonra ciddi arttı bulantı

bende 6+3 te felaket bi şekilde başladı
Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mi ne kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş

Günaydın kızlaaaar,
biraz kasım anneleri sayfasına bakayım dedim cinsiyetleri öğrenmeye başlamışlar bir ay sonra biz de öğreniriz inşallah çok heyecanlı :)
Günaydın canım
Ay maşallah nipt testi yaptıranlar vardır bide onlarda erken öğrenir

Yemek yiyebiliyor musunuz peki günün belli saatleri mi oluyor yoksa hep mi ne kadar geç başlarsa o kadar iyi zaten 12. Haftadan sonra hafifliyormuş
benim hiç geçmiyor bulantı eğer 2 saat bir şey yemezsem kusma ile sonuçlanıyor kusmamak için 2 saatte bir mutlaka bir şeyler yemeye çalışıyorum, mide bulantısı olunca iştahsız oluyorum canım sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyor ama kusmaktan nefret ettiğim için tiksinerek zorla yiyorum, prilam kullanıyorum o baya azaltıyor bulantıyı, prilam da olmasa hayat felç olurdu.

Ben de bel ağrısı başladı 2-3 gündür, önceden karnımda ağrı şişlik gaz oluyordu, karnımın şişliği indi gaz azaldı bele vurdu şimdi ağrılar

Günaydın kızlaaaar,
Günaydınnn, yaaaa evet çok heyecenlı hadi inşallah yaaaa, sağlıklı olsun yeter diyoruz tabiiki ama herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet de var illa

aydan biri, hastanenin sahibi. biraz agırbaş bi kadındır :)

Merhaba sizi üzmek istemem ama benim 6+2 de kanamam başladı. Bende şaşırmıştım bu kadar geç olmasına 240 a kadar yükselmişti hcg 2 katından fazlada artmıştı 1 seferinde ama devamı gelmedi.ama üzülmeyin eğer benimki gibiysede hemen peşine hamile kaldım hayırlı hamilelikler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…