- 23 Ekim 2024
- 3.785
- 5.932
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.221
Kanka sen zaten torunlarına kadar olacak alış verişi yaptın sanırımKızlar hepsi burada da ebebek te 2. Üründe %50 indirim var çok uyguna geliyor bakın sizde
22+4 şu an durum stabilKızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne
Keşke kuzum çok eksiğimiz var dahaKanka sen zaten torunlarına kadar olacak alış verişi yaptın sanırım
Bana diyene bakEn önemli şeyler alındı
25. haftadayım ben de bazı geceler dönmekten zor uyuyorumKızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne
Ay sorcam tamamBenim doktorum daha önce hiç olmamama rağmen tek doz yeterli tüm gebelerime tek doz öneriyorum dedi canım , doktoruna sor bi.
28. Haftadan sonra yapılan aşı bebeğe de etki ediyor antikorlu doğmuş oluyor bence bu ağır geçti ama diğeri daha iyi olur senin için bilmiyorum ben 2 dozu da olmayı düşünüyorumAy sorcam tamambide ol diye ısrarcı olmazsa ben olmamayi teklif edicem. Cok fena etkilendim çünkü
Ishale hasret kaldikTemel sorunlardan biri ben de bir kabız oluyorum bir ishal oluyorum bağırsaklarım şaşkaloza döndüler
Askim aynisi ilk ikisi arasinda kararsizim ben de. Bu arada arkadasim oysho kullaniyordu bugun konustuk cok memnun degilmis zaranin su modeline gecmis o da kafami karistirdi birazzAnne bebek çantası hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben şu 3 model arasında çok kararsızım
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası - Fiyatı, Yorumları
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Angel Haki Deri Bebek Çantası
Fonksiyonelliği ve zarif tasarımıyla, hem annelerin hem de babaların kullanımına uygun olan Angel, ebeveynlerin günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılamak için tasarlandı. İçerisindeki termal biberonlukların yanı sıra, yan termal çanta ile birlikte gelir. Yan termal çanta, mama, biberon gibi bebek...mcdbag.com
Bende sadece mide ekşimesi var ama hareketlerimde bı agirlasma var bu da beni rahatsız ediyorKızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne
Bilmiyorum canim yaa. Bide 2.doz biraz daha soguk havalara denk geliyor bunda bile eklemlerim falan hep ağrıdı ağır bir üşütme geçiriyor gibi oldum hava sıcak diye gribal enfeksiyona cevirmedi diye tahmin ediyorum. 2.doz 1 ay sonra olursa28. Haftadan sonra yapılan aşı bebeğe de etki ediyor antikorlu doğmuş oluyor bence bu ağır geçti ama diğeri daha iyi olur senin için bilmiyorum ben 2 dozu da olmayı düşünüyorum
22+3 ara sıra baş ağrısı oluyor ama magnezyumla halloluyor.22+4 şu an durum stabil
Her şey yolunda merkez
Bende yukardaki ikisi arasındayım ama skip hop görnüşü hoşuma gitmiyorAnne bebek çantası hakkında ne düşünüyosunuz?
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası - Fiyatı, Yorumları
Oysho Maxi bebek bakımı sırt çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Angel Haki Deri Bebek Çantası
Fonksiyonelliği ve zarif tasarımıyla, hem annelerin hem de babaların kullanımına uygun olan Angel, ebeveynlerin günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılamak için tasarlandı. İçerisindeki termal biberonlukların yanı sıra, yan termal çanta ile birlikte gelir. Yan termal çanta, mama, biberon gibi bebek...mcdbag.com
Kanka ben fiyat algımı yitirdim galiba 5bin lira üzeri bebek çantasına biz ne koycazBende yukardaki ikisi arasındayım ama skip hop görnüşü hoşuma gitmiyor
Ben oysho düşünüyorum ama skiphopta fena değilmiş ama termal gözü yok sanırım yanındaki küçük çanta termalAnne bebek çantası hakkında ne düşünüyosunuz?
Anne bebek çantası hakkında ne düşünüyosunuz?
Tabii o daha iyi bilir inşallah olursanda süreç daha kolay geçerBilmiyorum canim yaa. Bide 2.doz biraz daha soguk havalara denk geliyor bunda bile eklemlerim falan hep ağrıdı ağır bir üşütme geçiriyor gibi oldum hava sıcak diye gribal enfeksiyona cevirmedi diye tahmin ediyorum. 2.doz 1 ay sonra olursa
Bi daniscam doktoruma bakalim ne derse
Diyen kişiKanka sen zaten torunlarına kadar olacak alış verişi yaptın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?