- 15 Mayıs 2022
- 1.732
- 2.165
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.181
Günaydın kuzuuu ben aç karna kuru erik ve bol su ile 2 günde 1 e indirdim süreyiGünaydın kızlarbu kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ya giren çıkmıyor arkadaş 3 kilonun 1 kilosu bu gibime geliyo
Beybim kayisi cayi iciyorum normalde hemen tuvalete kosturur ama bana misin demiyo, bu sabah kuru kayisi ve su denedim ac karnina bakalim etki edecek miGünaydın kuzuuu ben aç karna kuru erik ve bol su ile 2 günde 1 e indirdim süreyidoktor zorlandığında ilaç kullanabilirsin dedi ama elim gitmiyor ilaca 1 kez kullandım sadece. Ve kesinlikle haklısın kabız olunca net 1 kilo ondan aşırı şişkinlik oluyor
Ben artık basa cıkamıyorum kankaGünaydın kızlarbu kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ya giren çıkmıyor arkadaş 3 kilonun 1 kilosu bu gibime geliyo
Hamilelikten önceki hayatima dair en cok ozledigim sey tuvalet duzenimBen artık basa cıkamıyorum kanka
İyi olmanıza çok sevindim canım. Yazmasan da olur iyi olun yeter kiMerhaba canim tesekkurler sordugun icinbenim saat farkindan dolayi katilmam biraz zor oluyor, hem 10 saat fark var, hem de calisiyorum o nedenle aksamlari yazilanlari okurken sayfa acik uyuyakaliyorum hatta esim esprisini yapiyor aralik anneleri ile uyuyorsun diye
Bebek ile ilgili cok sukur her sey yolunda ben hala buyuk sindirim sorunlari yasiyorum ama dr takibindeyim insallah kolaylikla gececek son 3 ay da.
Yazdiklarinizi genelde okumaya calisiyorum herkesin haberine kendi haberim gibi seviniyorum uzuluyorum, iyi ki var grubumuzben daha alisveris kismina gecemedim hala durduruyorum kendimi ve aslinda minimal kalmak istiyorum simdi alirim bi sey sonra fikrim degisir iade suresi gecer falan diye biraz daha bekliyorum acikcasi.
Kanka kendiminkine küçük geldiLink atsana canım kendinde mi denedin
Kanka şu kefiri içmiyorsunuz içtiğiniz an o kadar düzenli olacak kiHamilelikten önceki hayatima dair en cok ozledigim sey tuvalet duzenim
Küçücük Balıkesir ama herkes de gelmiş maşallahAy biz de eşimle sevgiliydik. Ben Gebze'ye atanmıştım. Eşim de Balıkesir'de askeriyede eğitim görüyordu o sene. Haftasonları hep Balıkesir'e giderdim günübirlik
Benımde vallaHamilelikten önceki hayatima dair en cok ozledigim sey tuvalet duzenim
Balıkesirliler bu kadar gitmiyordurKüçücük Balıkesir ama herkes de gelmiş maşallah
Ay ben her gun denedım yok gecmıyor kabızşılımKanka şu kefiri içmiyorsunuz içtiğiniz an o kadar düzenli olacak ki
Ama özellikle bu, diğer markalar tuvalet konusunda işe yaramıyorGetir’de var
Aynı markamı canımAy ben her gun denedım yok gecmıyor kabızşılım
Evet kuzumAynı markamı canım
Kızlar migroslarda kefir mayası satılıyor. Yapılması da çok pratik. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de migrosta kefirzadem satılıyor. Bir o bir de altınkılıç en iyisi bence deKanka şu kefiri içmiyorsunuz içtiğiniz an o kadar düzenli olacak ki
Ama özellikle bu, diğer markalar tuvalet konusunda işe yaramıyorGetir’de var
Hadi hadi pazar kocaya kahvaltı hazırlamamak için taktik yaptığını bize itiraf et bariKızlar bugün aşırı mide bulantım var Yataktan kalkamıyorum yani eğilsem çıkacak öyle söyleyeyim aylardır yoktu tekrar mı Başladı anlamadım
Askım bilmiyorum ya baya baya kötüyüm aksam hicbıseyım yoktu sabahran berı böyleyımHadi hadi pazar kocaya kahvaltı hazırlamamak için taktik yaptığını bize itiraf et bari
Geçmiş olsun aşkımneden tekrarladı acaba, yediğin bir şey mi dokundu
Kanka ben kefir becerebilirmiyim yapmayı onu kendimde göremiyorum ama altınkılıç bana kabızlıkta en iyi gelen şey vallaKızlar migroslarda kefir mayası satılıyor. Yapılması da çok pratik. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de migrosta kefirzadem satılıyor. Bir o bir de altınkılıç en iyisi bence de
Kanka çok aç kalma, açlıkta mideni karıştırıp daha fazla bulandırır, hiç olmazsa kuru ekmek at ağzına bastırsın birazAskım bilmiyorum ya baya baya kötüyüm aksam hicbıseyım yoktu sabahran berı böyleyım
Bu arada kızlar altınkılıç birkaç tane var, laktozsuz olanı işe yarıyor kabızlıkta, diğerleri değil, denendi test edildiKanka ben kefir becerebilirmiyim yapmayı onu kendimde göremiyorum ama altınkılıç bana kabızlıkta en iyi gelen şey valla
Birde avokado
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?