Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Günaydın kızlar bu kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ya giren çıkmıyor arkadaş 3 kilonun 1 kilosu bu gibime geliyo
Günaydın kuzuuu ben aç karna kuru erik ve bol su ile 2 günde 1 e indirdim süreyi doktor zorlandığında ilaç kullanabilirsin dedi ama elim gitmiyor ilaca 1 kez kullandım sadece. Ve kesinlikle haklısın kabız olunca net 1 kilo ondan aşırı şişkinlik oluyor

Beybim kayisi cayi iciyorum normalde hemen tuvalete kosturur ama bana misin demiyo, bu sabah kuru kayisi ve su denedim ac karnina bakalim etki edecek mi
Valla ne 2 gun ne 3 şu ara 5 güne koşuyorum

İyi olmanıza çok sevindim canım. Yazmasan da olur iyi olun yeter ki

Kanka şu kefiri içmiyorsunuz içtiğiniz an o kadar düzenli olacak ki
Ama özellikle bu, diğer markalar tuvalet konusunda işe yaramıyor Getir’de var
Kızlar migroslarda kefir mayası satılıyor. Yapılması da çok pratik. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de migrosta kefirzadem satılıyor. Bir o bir de altınkılıç en iyisi bence de

Kızlar bugün aşırı mide bulantım var Yataktan kalkamıyorum yani eğilsem çıkacak öyle söyleyeyim aylardır yoktu tekrar mı Başladı anlamadım
Hadi hadi pazar kocaya kahvaltı hazırlamamak için taktik yaptığını bize itiraf et bari

Geçmiş olsun aşkım neden tekrarladı acaba, yediğin bir şey mi dokundu

Hadi hadi pazar kocaya kahvaltı hazırlamamak için taktik yaptığını bize itiraf et bari

Geçmiş olsun aşkım neden tekrarladı acaba, yediğin bir şey mi dokundu
Askım bilmiyorum ya baya baya kötüyüm aksam hicbıseyım yoktu sabahran berı böyleyım

Kızlar migroslarda kefir mayası satılıyor. Yapılması da çok pratik. Onu da deneyebilirsiniz. Bir de migrosta kefirzadem satılıyor. Bir o bir de altınkılıç en iyisi bence de
Kanka ben kefir becerebilirmiyim yapmayı onu kendimde göremiyorum ama altınkılıç bana kabızlıkta en iyi gelen şey valla
Birde avokado

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…