- 16 Eylül 2024
- 5.615
- 5.005
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.321
Canım öncelikle detaylı usg nin güzel geçmesine sorunsuz olmasina cok cok sevindim. Oh ne güzel haberlerle geldincanım benim enfeksiyonum çıktı 3 tane ilaç yazdı haberin olsun baya su içiyorum yanmam falan da yok ama yüksek çıkmış akıntımdan dolayı herhalde çünkü akıntım sürekli varbabylovee
Tamamen yat demesinler bana yeterli yok kendimde sakınıyorum korkuyorum 28-30 göreyim sonra salacağım o zamana kadar uzun süre durmayacağımCanım öncelikle detaylı usg nin güzel geçmesine sorunsuz olmasina cok cok sevindim. Oh ne güzel haberlerle geldin
Surekli hareketsiz kalma ama kalkip ayakta uzun süreli işler de yapmaaa. Lütfen bakk
Canım enfeksiyon icin alttan mi bakti ? Kan degerleri yeterli oldu mu.
Benim doktorum bir sikayetim olup olmadigini öğrenince zaten yeni antibiyotik 2 kutu bitirdin,ameliyatta da etkili bir doz verdim antibiyotik simdilik gerek yok dedi. Bilmiyorum. Bu cuma idrar vercem yine de. Bakalim ne çıkar. 3 tane ilac cok degil mi ya
duygulanıyorumm yaaÖnümüzde sadece 3 tane anne grubu kaldı farkında mısınız
Her zaman canımHayırlısıyla inşallahdua edin lütfen
Bendw de var canım aklıma bıseylerı getırıp aglıyorum bazenGünaydın kızlarbenimde bugün 16.00 da doktor randevum var oğluşumu çok özledim birde bu aralar hamileliğin ilk zamanları gibi duygusallık başladı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum sizde durumlar nedir ?
Benim bebeğimin beyninde kist vardı bu da down sendromlu bebeklerde görünen bseydi ama tek bulgu o olduğu icn geçer demişlerdi nitekim geçti de o nedenle içini rahat tut diyorum bse olmayacak Allah'ın izniyle
Evet kuzum çok üzgünüm Allahım ne karar verirseniz hayırlı kılsınCanım benim süreci az çok biliyosun. 18.haftada kalpte parlaklık ve beyninde kistle bir sğrece girdim. Şuan 22.haftamdayım kist de geçti parlaklık da ama malesef trizomi 21 kesinleştigeçmesi demek sendrom olayını bertaraf etmiyor malesef ki
Oy Allahim sağlıkla 9ay dolunca kucağımıza almayı nasip etsin der neler neler yapcaz biz onlara dahaTamamen yat demesinler bana yeterli yok kendimde sakınıyorum korkuyorum 28-30 göreyim sonra salacağım o zamana kadar uzun süre durmayacağımkan ve idrar sonucuma baktı öyle karar verdi enfeksiyonun yüksek dedi ben ameliyat sonrası antibiyotik kullanmadım hastane de 2-3 kez verildi ondan sonra verilmedi belkide ondan bu kadar yüksekti ama hala yanmam falan yok yani kullanıcam bende kan idrar veririm 1-2 haftaya 3 çok fazla evet bunalıyorum bazen sabah kalkıp şeker ilacı ve magnezyumla güne başlıyorum sonra kan sulandırıcı iğne ardından demir ilacı d vitamini akşam şeker ilacı ve progesteron gece multivitamin ve +3 ilaç daha sağ Salim alalım kucağımıza da öptükçe unuturuz bu çektiklerimizi
Güzel haberlerle gel canımmGünaydın kızlarbenimde bugün 16.00 da doktor randevum var oğluşumu çok özledim birde bu aralar hamileliğin ilk zamanları gibi duygusallık başladı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum sizde durumlar nedir ?
Siz motive kaynağınızı bulmuşsunuzAlışverişe başlamayan canım annelernasıl dayanabiliyorsunuz ya ben herseyi bitirmek için panik haldeyim Odasını bile kurduk, yerleştirdik bu hafta. Sticker, avize, halı gibi süslemelerim kaldı. Mobilyam ikea dan olduğu için şu an çocuk odasına çok benzemiyor henüz. Yapabiliyorsanız bir an önce sizler de yapın derim. Modum düşünce, ağrım olunca, mutsuz olduğumda hemen odasına gidip eşyalarına bakıp, sevip mutlu oluyorum Günde 10 kere eşyalarını izlemeye giriyorum
Yaaa foto atar mısın bizim odamız olmayacak uzun bı sure sizinkilere bakıp mutlu olayımAlışverişe başlamayan canım annelernasıl dayanabiliyorsunuz ya ben herseyi bitirmek için panik haldeyim Odasını bile kurduk, yerleştirdik bu hafta. Sticker, avize, halı gibi süslemelerim kaldı. Mobilyam ikea dan olduğu için şu an çocuk odasına çok benzemiyor henüz. Yapabiliyorsanız bir an önce sizler de yapın derim. Modum düşünce, ağrım olunca, mutsuz olduğumda hemen odasına gidip eşyalarına bakıp, sevip mutlu oluyorum Günde 10 kere eşyalarını izlemeye giriyorum
Alışverişe başlamayan canım annelernasıl dayanabiliyorsunuz ya ben herseyi bitirmek için panik haldeyim Odasını bile kurduk, yerleştirdik bu hafta. Sticker, avize, halı gibi süslemelerim kaldı. Mobilyam ikea dan olduğu için şu an çocuk odasına çok benzemiyor henüz. Yapabiliyorsanız bir an önce sizler de yapın derim. Modum düşünce, ağrım olunca, mutsuz olduğumda hemen odasına gidip eşyalarına bakıp, sevip mutlu oluyorum Günde 10 kere eşyalarını izlemeye giriyorum
İnşallah siz de, aralık annelerinin hepsi de sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimiziSiz motive kaynağınızı bulmuşsunuzsağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 30. Hafta başlamayı düşünüyorum alacaklarımı kaydettim zaten hemen alırım gidip yerinden alınacaklarıda ordan alırım diye düşünüyorum riskli gebeliğim var korkuyorum birşey olursa onları görmek beni daha çok üzer ondan sabrediyorum
Maşallah yaa bende bir başlasam kimse tutamayacakta sjsjsAlışverişe başlamayan canım annelernasıl dayanabiliyorsunuz ya ben herseyi bitirmek için panik haldeyim Odasını bile kurduk, yerleştirdik bu hafta. Sticker, avize, halı gibi süslemelerim kaldı. Mobilyam ikea dan olduğu için şu an çocuk odasına çok benzemiyor henüz. Yapabiliyorsanız bir an önce sizler de yapın derim. Modum düşünce, ağrım olunca, mutsuz olduğumda hemen odasına gidip eşyalarına bakıp, sevip mutlu oluyorum Günde 10 kere eşyalarını izlemeye giriyorum
Polip vardı daha önce polipten olmuştuCanım kanama nedeni neymiş peki bı sorun olmadığına çok sevindim umarım bir dha olmaz da için rahat eder
Dediğim gibi şu an sevimli bir bebek odası görünümünde değil, aksesuarlarla onu tamamlayacağım. Eşyaları böyleYaaa foto atar mısın bizim odamız olmayacak uzun bı sure sizinkilere bakıp mutlu olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?