Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım öncelikle detaylı usg nin güzel geçmesine sorunsuz olmasina cok cok sevindim. Oh ne güzel haberlerle geldin
Surekli hareketsiz kalma ama kalkip ayakta uzun süreli işler de yapmaaa. Lütfen bakk

Canım enfeksiyon icin alttan mi bakti ? Kan degerleri yeterli oldu mu.
Benim doktorum bir sikayetim olup olmadigini öğrenince zaten yeni antibiyotik 2 kutu bitirdin,ameliyatta da etkili bir doz verdim antibiyotik simdilik gerek yok dedi. Bilmiyorum. Bu cuma idrar vercem yine de. Bakalim ne çıkar. 3 tane ilac cok degil mi ya

Tamamen yat demesinler bana yeterli yok kendimde sakınıyorum korkuyorum 28-30 göreyim sonra salacağım o zamana kadar uzun süre durmayacağım kan ve idrar sonucuma baktı öyle karar verdi enfeksiyonun yüksek dedi ben ameliyat sonrası antibiyotik kullanmadım hastane de 2-3 kez verildi ondan sonra verilmedi belkide ondan bu kadar yüksekti ama hala yanmam falan yok yani kullanıcam bende kan idrar veririm 1-2 haftaya 3 çok fazla evet bunalıyorum bazen sabah kalkıp şeker ilacı ve magnezyumla güne başlıyorum sonra kan sulandırıcı iğne ardından demir ilacı d vitamini akşam şeker ilacı ve progesteron gece multivitamin ve +3 ilaç daha sağ Salim alalım kucağımıza da öptükçe unuturuz bu çektiklerimizi

Bendw de var canım aklıma bıseylerı getırıp aglıyorum bazen

Benim bebeğimin beyninde kist vardı bu da down sendromlu bebeklerde görünen bseydi ama tek bulgu o olduğu icn geçer demişlerdi nitekim geçti de o nedenle içini rahat tut diyorum bse olmayacak Allah'ın izniyle

Canım benim süreci az çok biliyosun. 18.haftada kalpte parlaklık ve beyninde kistle bir sğrece girdim. Şuan 22.haftamdayım kist de geçti parlaklık da ama malesef trizomi 21 kesinleşti geçmesi demek her zaman sendrom olayını bertaraf etmiyor malesef ki ama umarım arkadaşımızın sürecinde her şey yolundadır. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Evet kuzum çok üzgünüm Allahım ne karar verirseniz hayırlı kılsın bu arada ne düşünüyorsunuz konuyu çok açmak da istemedim ama aklımdasın sürekli yazılarını takip ediyorum uzaktan

Oy Allahim sağlıkla 9ay dolunca kucağımıza almayı nasip etsin der neler neler yapcaz biz onlara daha
Canım sen tedbiri elden bırakma gerisi zaten nasip.
Doktorun verdıyse içmek en doğrusu zaten. Şifa olsun inşallah ilaçlar
Ay çok ilaç içiyoruz ama hepsi bebişlerimizin iyiliği için. Onlar iyi olsun yeter ki ,e tabi bizde iyi olalım ki onları güzel güzel büyütelim

Güzel haberlerle gel canımm haber ver bize hemenn.
Bende de var aniden duygu değişimleri bu arada

Aşı olmayan arkadaşlarım, sizleri uyarayım ben ettim siz etmeyin… henüz kolumun ağrısı daha geçmemişken çok değil 10dk gece 10 dk da sabah üstüne yattım… ağrıdan mahvoluyorum şu an inanılmaz canım yanıyor.
Sakın kol ağrınız geçmeden üstüne yatmak gibi bi hata yapmayın

Alışverişe başlamayan canım anneler nasıl dayanabiliyorsunuz ya ben herseyi bitirmek için panik haldeyim Odasını bile kurduk, yerleştirdik bu hafta. Sticker, avize, halı gibi süslemelerim kaldı. Mobilyam ikea dan olduğu için şu an çocuk odasına çok benzemiyor henüz. Yapabiliyorsanız bir an önce sizler de yapın derim. Modum düşünce, ağrım olunca, mutsuz olduğumda hemen odasına gidip eşyalarına bakıp, sevip mutlu oluyorum Günde 10 kere eşyalarını izlemeye giriyorum

Siz motive kaynağınızı bulmuşsunuz sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 30. Hafta başlamayı düşünüyorum alacaklarımı kaydettim zaten hemen alırım gidip yerinden alınacaklarıda ordan alırım diye düşünüyorum riskli gebeliğim var korkuyorum birşey olursa onları görmek beni daha çok üzer ondan sabrediyorum

Yaaa foto atar mısın bizim odamız olmayacak uzun bı sure sizinkilere bakıp mutlu olayım

Ben kendim de henüz başlamadım alışverişe aslında korktuğumdan değil de bir şey tutuyor sanki beni, benim de oda takımım bir önceki bebeğimden var, eşyaları hazır belki o bana destek oluyor ben de hep odasına giderim, hatıralarla dolu, eşyalar var, hepsini kaldırmıştım baştan açacağım geçen hafta biraz düzelttik yeni bir kaç şey alacağım ben de, cinsiyet farklı olunca, inşallah bu sefer sağlıkla kullanacağız

İnşallah siz de, aralık annelerinin hepsi de sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi Sizin özel durumunuz varmış, ne zaman içinizi daha rahat ettirecekse tabi ki o zaman başlayın Ama umuyorum önce 28- 30, sonra 34 - 36 ları hepimiz görürüz Ben de her hafta ohh diyorum bir hafta daha geçti, bebeğim bir hafta daha büyüdü, 28 e bir hafta daha yaklaştım. 28 e gelince bir sonraki hedefe ulaşmak için hafta sayarım Siz de hiç kötü düşünmeyin, haftalar geçip gidecek inşallah

Maşallah yaa bende bir başlasam kimse tutamayacakta sjsjs
Alışveriş yapan anneler ürünler geldikçe foto atın ki bizde heveslenip başlarız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…