Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa neden görsellerimi ekleyemiyorum. İlk defa görsel atacaktım. Dosya ekle den seçiyorum ama görünmüyor sanırım şu an değil mi ?

Sanırım oldu

Eklentiler

• 1000123291.webp
    20 KB · Görüntüleme: 97
  • 1000123290.webp
    34 KB · Görüntüleme: 92
  • 1000123289.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 1000123288.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000123287.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000123286.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000123285.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000123284.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 96
Maşallah yaa bende bir başlasam kimse tutamayacakta sjsjs
Alışveriş yapan anneler ürünler geldikçe foto atın ki bizde heveslenip başlarız belki
Benim de aldıklarım hep sağda solda duruyordu, dolabını bekliyordum. Dolap gelince iyice gaza geldik, herkes birden bişeyler aldı

İnşallah güzel günlerde kullanırsınız Tek tek açıp güzel duygularla yerleştirin bebeğiniz için Yeni aldığınız şeylerle de odanın havası yenilenir, miss gibi olur ben çok da cinsiyete takılmıyorum, kuzenim pembe ikea sandalyesi verdi mesela en kötü bahçede kullanırım dedim. Teyzem cinsiyet belli olmadan pembeli mavili yelek yapmış falan

Güzel dileklerin için teşekkür ederimm benimde sen gibi hedeflerim şu 28 göreyim sonrası kolay odayı fotoğraf atabilirsinnn motive oluyorum ben sizlerin aldıklarınızla hem fikir veriyorsunuz geç alışveriş yapan kişilere sağlıklı olsunlar

Bizim de oda takımı ikea, sallanan sandalyesini o zaman almamıştık ama bizim takım beyaz, herhalde onu da beyaz alırım, ya ben de çok takılmıyorum bizim de öyle hediyelerimiz var bir sürü oğluma ponponlu çorap falan gelmişti kızımda kullanırım şimdi

A maşallah ne güzel öyle, bizim dolap küçük, çocuk için ergonomik yapılmış, sundvık serisi beşiğiyle takımdı, senin büyük en iyisi güzel günlerde kullansınlar inşallah
Yaa ben de başta küçük dolaplara, cocuk takımlarına baktım ama evimde depolama alanı kısıtlı olduğu için ıvır zıvırlarını da koyacak yer olsun istedim. Büyük ihtimalle kısa zaman sonra iki kapı daha ekleyecek gibiyim Benimki bebek odası gibi değil de büyük odası gibi oldu. O yüzden aksesuarlarla süsleyeceğiz artık

Büyük seninde sığacağın montessori yatak almak ciddi çözüm oluyor üstünü bide pembiş süsle işte prenses yatağı senin yatağın falan ver gazı dalana kadar yatarsın sonrasında alışıyorlar senin yatağın daha güzel daha rahat vs vs işe yarıyor denendi

Kızlaar lansinoh eller serbest göğüs pompasını alan var mı daha önceden kullanan memnun kalan falan?
Bi yerde indirimde 4,082 tlye yakaladım da kararsız kaldım. Büyük şeyleri Kasım indirimlerinde almayı planlıyordumm

Ayy çok şükür canım. 30u çoook fazla geçeceksin inanıyorum

canım benim enfeksiyonum çıktı 3 tane ilaç yazdı haberin olsun baya su içiyorum yanmam falan da yok ama yüksek çıkmış akıntımdan dolayı herhalde çünkü akıntım sürekli var @babylovee
Akıntı şeffaf mi canım. Benim de çok oluyor ama şeffaf diye takmıyordum. Nasıl bakıyorlar enfeksiyon için kandan mı

Akıntı şeffaf mi canım. Benim de çok oluyor ama şeffaf diye takmıyordum. Nasıl bakıyorlar enfeksiyon için kandan mı
Şeffaf da oluyor bir de hafif sarı renk hani o geldiğinde hissediyorum öyle birşey kan dan da idrardan da baktırdım vücutta enfeksiyon olunca kan da da yükseliyor ya eş zamanlı olarak ondan ikisini değerlendiriyorlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…