- 23 Haziran 2025
- 77
- 97
- 3
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.341
Dediğim gibi şu an sevimli bir bebek odası görünümünde değil, aksesuarlarla onu tamamlayacağım. Eşyaları böyle
Benim için dua edin lütfenBenim bebeğimin beyninde kist vardı bu da down sendromlu bebeklerde görünen bseydi ama tek bulgu o olduğu icn geçer demişlerdi nitekim geçti de o nedenle içini rahat tut diyorum bse olmayacak Allah'ın izniyle
Benim de aldıklarım hep sağda solda duruyordu, dolabını bekliyordum. Dolap gelince iyice gaza geldik, herkes birden bişeyler aldıMaşallah yaa bende bir başlasam kimse tutamayacakta sjsjs
Alışveriş yapan anneler ürünler geldikçe foto atın ki bizde heveslenip başlarız belki
İnşallah güzel günlerde kullanırsınızBen kendim de henüz başlamadım alışverişe aslında korktuğumdan değil de bir şey tutuyor sanki beni, benim de oda takımım bir önceki bebeğimden var, eşyaları hazır belki o bana destek oluyor ben de hep odasına giderim, hatıralarla dolu, eşyalar var, hepsini kaldırmıştım baştan açacağım geçen hafta biraz düzelttik yeni bir kaç şey alacağım ben de, cinsiyet farklı olunca, inşallah bu sefer sağlıkla kullanacağız
Güzel dileklerin için teşekkür ederimmİnşallah siz de, aralık annelerinin hepsi de sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimiziSizin özel durumunuz varmış, ne zaman içinizi daha rahat ettirecekse tabi ki o zaman başlayın Ama umuyorum önce 28- 30, sonra 34 - 36 ları hepimiz görürüz Ben de her hafta ohh diyorum bir hafta daha geçti, bebeğim bir hafta daha büyüdü, 28 e bir hafta daha yaklaştım. 28 e gelince bir sonraki hedefe ulaşmak için hafta sayarım Siz de hiç kötü düşünmeyin, haftalar geçip gidecek inşallah
İnşallah güzel günlerde kullanırsınızTek tek açıp güzel duygularla yerleştirin bebeğiniz için Yeni aldığınız şeylerle de odanın havası yenilenir, miss gibi olur ben çok da cinsiyete takılmıyorum, kuzenim pembe ikea sandalyesi verdi mesela en kötü bahçede kullanırım dedim. Teyzem cinsiyet belli olmadan pembeli mavili yelek yapmış falan
A maşallah ne güzel öyle, bizim dolap küçük, çocuk için ergonomik yapılmış, sundvık serisi beşiğiyle takımdı, senin büyük en iyisiSanırım oldu
Yaa ben de başta küçük dolaplara, cocuk takımlarına baktım ama evimde depolama alanı kısıtlı olduğu için ıvır zıvırlarını da koyacak yer olsun istedim. Büyük ihtimalle kısa zaman sonra iki kapı daha ekleyecek gibiyimA maşallah ne güzel öyle, bizim dolap küçük, çocuk için ergonomik yapılmış, sundvık serisi beşiğiyle takımdı, senin büyük en iyisigüzel günlerde kullansınlar inşallah
Hahaha nasıl da dikkatliGalatasaraylı adam adam
Benimki başka takım tutarsa evlatlıktan red diyorHahaha nasıl da dikkatliyavrumun iki sülalesi de gs li, başka seçeneği yok
Büyük seninde sığacağın montessori yatak almak ciddi çözüm oluyor üstünü bide pembiş süsle işte prenses yatağı senin yatağın falan ver gazı dalana kadar yatarsın sonrasında alışıyorlar senin yatağın daha güzel daha rahat vs vs işe yarıyor denendiÇok sık uyaniyordu gerçekten ilk önce tek tarafına dönüyordu sikinti yoktu. Tam tur dönmeye başlayınca iyice yatağa gıcık oldu. Emekleyince hiç yatıramadim artık kalkıp duruyordu. Yere yatırmak kurtarıcı oluyor da bir süre sonra beni de yanına çekti. Sürekli emzirmek için yanına yatıyordum emzik olmuştum. Emzirmeyi bırakınca da tamamen yanında istiyor artık. Yerde yatmak da kemiklerimi ağrıtıyor resmen karnım büyüdükçe zorlanmaya başladım. Nasıl yalnız yatmaya alışacak bilmiyorum ya. 4 ayda çözmem lazım bu konuyu. Bir tane eşim için birer tane de kızlara benden gerekiyor şu durumda
Ahh bu babalarBenimki başka takım tutarsa evlatlıktan red diyortövbe estağfurullah
Hastaneden Gs formasıyla çıkacakmış bebekAhh bu babalarilk ve tek kendi başına heves edip aldığı şey o tulum
Ayy çok şükür canım. 30u çoook fazla geçeceksin inanıyorumKızlarrr çıktım ben doktor yarım saati buldu kontrol etmesi pozisyonu uygun değildi bastırdı zorladı öyle baktı hiç bir sorun yok dedi ama diyetisyene yönlendirdi 28. Hafta tekrar gel bakalım dedi 21+5 günlük 410 gram dedi biraz geriden geliyor sanki bebeğin dedi ama yağlı göbeğin oldugu için ve pozisyonu da iyi değil yanıltabilir dedi öyle genel olarak güzel şeyler söyledi yüzünü de göstermedi bir tane fotoğraf verdi ama hiç belli değilgene de sağlıklı olduğu için önemli değil bir de şey dedi ameliyat olduğun için riskin daha fazla erken doğum hiç hareketsiz kalma sürekli yatman pıhtı atmasına sebep olur ağır kaldırma yeterli dedi kesemi sordum yukarda mı dedim önemli değil yukar da olup olmaması kesen patlasa patlar dedi onları düşünme dedi beklentimi karşıladı çok şükür kötü haber almadım kimse de almasın en az 30. Haftayı göreyim başka birşey istemiyorum
Akıntı şeffaf mi canım. Benim de çok oluyor ama şeffaf diye takmıyordum. Nasıl bakıyorlar enfeksiyon için kandan mıcanım benim enfeksiyonum çıktı 3 tane ilaç yazdı haberin olsun baya su içiyorum yanmam falan da yok ama yüksek çıkmış akıntımdan dolayı herhalde çünkü akıntım sürekli var @babylovee
Şeffaf da oluyor bir de hafif sarı renk hani o geldiğinde hissediyorum öyle birşey kan dan da idrardan da baktırdım vücutta enfeksiyon olunca kan da da yükseliyor ya eş zamanlı olarak ondan ikisini değerlendiriyorlar herhaldeAkıntı şeffaf mi canım. Benim de çok oluyor ama şeffaf diye takmıyordum. Nasıl bakıyorlar enfeksiyon için kandan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?