Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
hayırlı haberlerle gel canım
bende 2 gundur aglak moduna gectim ve hic sevmedim bu halimi

Bizim cocuk odasıda böyle zaten oğlum için hazırlamıştık şimdi kız kardeşiyle aynı odayı paylaşcaklar aralarında zaten 2 yaş var resimdeki oğlumun yatağı zaten onu kızım kullancak oğlumada ikeadan bi yatak var onu alırım bu oda daha değişcek yane kızlar sadece duvar kız ve erkek odası olucağı için duvar rengide değişcek ama bu rengede kıyamıyorum şimdilik kızıma sadece kıyafetler alındı 9.aydan sonra başlarız yavaşdan bizde

Eklentiler

• IMG_1201.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1200.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 50
yagmur haric hepsini begendm
ben ikizler burcuyum kendime hayrım yok senin kafanıda karıştırım
zeynep sare cok begeniyorum ama oglum r harfini cikaramiyor tam olark anne o ismi koyma r harfli isim olmasn diyor
zeynep meva düşündük
defne
alya
duru
esin
daha cok var listede ama net degiliz net olsak hediyelikleri siparis vericem
zaten hicbirseyde almadm daha
haftaya baslarm nasipse baza altını acıp olanlari yazaym eksikleri alıcam bakalm

puset örtüsü aldınız mı aldıysanız link atarmısnz
ve sizce puset örtüsü isimli isimsiz mi olmalı
oglumda isimsiz almstm ama bu sene hep isimli goruyorum ama mantıklı mı bilemedim

Kanka hediyelikleri şimdiden sipariş vermemiz mi lazım

oglumda isimsiz almstm ama bu sene hep isimli goruyorum ama mantıklı mı bilemedim
ben isimsiz alıcam normal örtü canım, bunlar hoşuma gidiyor ama sana fırfırlı veya çok renkli gelebilir

Eklentiler

• IMG_5278.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 43

Bunlarda link atanlardan kaydetmiştim ama sayfaları incelemedim, belki içinde hoşuna gidecek bir şeyler çıkar

kız ikimizde aynıyız kararsızlık diz boyu

Peri ve Sofyada güzel
sizin kızın ismi iki tane olcak demi?
ben kararsızımda iki isim mi birtane mi koysam diye

Peri ve Sofyada güzel
sizin kızın ismi iki tane olcak demi?
ben kararsızımda iki isim mi birtane mi koysam diye
Evet aşkım iki tane olacak, eskiden tek isimciydim ama şu an kızımın iki isminide sevdiğim için pek gözüme batmıyor
Sizde arada kaldığınız iki ismi koyun gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…