- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.361
İnşalllaaahh inşallahhAyy çok şükür canım. 30u çoook fazla geçeceksin inanıyorum
hayırlı haberlerle gel canımGünaydın kızlarbenimde bugün 16.00 da doktor randevum var oğluşumu çok özledim birde bu aralar hamileliğin ilk zamanları gibi duygusallık başladı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum sizde durumlar nedir ?
kız bizde bi emin olamadık eşimle ama kız isimlerin hepsi cok güzelbiz hala isim bulamadık kızıma ya
yagmur haric hepsini begendmkız bizde bi emin olamadık eşimle ama kız isimlerin hepsi cok güzel
şuan favorilerim bunlar benim
•Asel Lina
•Asel Duru
•Asya
•Sare
•Duru
•Alya
•Yağmur
hepsine bayıldım ya yardımcı olun
Kanka hediyelikleri şimdiden sipariş vermemiz mi lazımyagmur haric hepsini begendm
ben ikizler burcuyum kendime hayrım yok senin kafanıda karıştırım
zeynep sare cok begeniyorum ama oglum r harfini cikaramiyor tam olark anne o ismi koyma r harfli isim olmasn diyor
zeynep meva düşündük
defne
alya
duru
esin
daha cok var listede ama net degiliz net olsak hediyelikleri siparis vericem
zaten hicbirseyde almadm daha
haftaya baslarm nasipse baza altını acıp olanlari yazaym eksikleri alıcam bakalm
ben isimsiz alıcam normal örtü canım, bunlar hoşuma gidiyor ama sana fırfırlı veya çok renkli gelebilirpuset örtüsü aldınız mı aldıysanız link atarmısnz
ve sizce puset örtüsü isimli isimsiz mi olmalı
oglumda isimsiz almstm ama bu sene hep isimli goruyorum ama mantıklı mı bilemedim
puset örtüsü aldınız mı aldıysanız link atarmısnz
ve sizce puset örtüsü isimli isimsiz mi olmalı
oglumda isimsiz almstm ama bu sene hep isimli goruyorum ama mantıklı mı bilemedim
kız ikimizde aynıyız kararsızlık diz boyuyagmur haric hepsini begendm
ben ikizler burcuyum kendime hayrım yok senin kafanıda karıştırım
zeynep sare cok begeniyorum ama oglum r harfini cikaramiyor tam olark anne o ismi koyma r harfli isim olmasn diyor
zeynep meva düşündük
defne
alya
duru
esin
daha cok var listede ama net degiliz net olsak hediyelikleri siparis vericem
zaten hicbirseyde almadm daha
haftaya baslarm nasipse baza altını acıp olanlari yazaym eksikleri alıcam bakalm
kız banada yardım et isim konusunda fikir verKızımın ilk ismi peri olduğu için ben bunu düşünüyorum şimdilik
Kanka bizde ismi baba buldu ve o koydukız banada yardım et isim konusunda fikir ver
Peri ve Sofyada güzelKanka bizde ismi baba buldu ve o koydu
Peri zaten kv ismiSofya aklına nerden geldi onu çözemedim bana her ne kadar aya sofyada desede ben pek yaratıcı değilim öyle konularda ama ben isimler arasında Asya ve Duru beğendim
Evet aşkım iki tane olacak, eskiden tek isimciydim ama şu an kızımın iki isminide sevdiğim için pek gözüme batmıyorPeri ve Sofyada güzel
sizin kızın ismi iki tane olcak demi?
ben kararsızımda iki isim mi birtane mi koysam diye
En önemli konuyu çözmüşsün canımKızlar bende anne bebek bakım çantası aldım almak isteyenlere önerim çok güzel ve büyük bir çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?