- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.381
En önemli konuyu çözmüşsün canım
Anlık çocuk odamızMaşallah yaa bende bir başlasam kimse tutamayacakta sjsjs
Alışveriş yapan anneler ürünler geldikçe foto atın ki bizde heveslenip başlarız belki
Yaaa ben de ilk bebeğimi yeniden doğurmak istiyorumSanırım oldu
Yardıma gelim mi bacımAnlık çocuk odamızaçılmayı bekleyen 100 parça kargo
Kanka nasıl sabrediyorsun, ben daha içeri geçmeden kapıda açıyorum hepsiniAnlık çocuk odamızaçılmayı bekleyen 100 parça kargo
Ay maşallah canımYa kızlar bir hafta sonra 6.ayim bitecek daha dün kese oluştu mu kalp atışı duyulacak mi büyüyecek mi diye düşünürken şimdi son trimester bekle biziiii
Nasıl sabrettin onları açmadan yaa. Ben iş yerine söylüyorum güvenlikten odama gelene kadar açıyorum bırak evde depolamayı sadasdaAnlık çocuk odamızaçılmayı bekleyen 100 parça kargo
Biz kesin 7 aylık doğdukNasıl sabrettin onları açmadan yaa. Ben iş yerine söylüyorum güvenlikten odama gelene kadar açıyorum bırak evde depolamayı sadasda
Kesin kesinBiz kesin 7 aylık doğduk
Valla şakkadanakAy maşallah canımhep böyle güzel güzel ilerleyelim, bizde geçen eşimle onu konuştuk ne ara 6.aya girdik diye
Aşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuş
simdiden alırm kafam rahat olur diye dusundum canimKanka hediyelikleri şimdiden sipariş vermemiz mi lazım
cok sagol canim bakaym hepsinePedimu Müslin Soft Renk Fırfır Detaylı Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Pedimu Müslin Soft Renk Fırfır Detaylı Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
DERY BABY Teddy Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
DERY BABY Teddy Papatya Fermuarlı 2 Kat Müslin Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
eyma home %100 pamuk tek kat muslin puset örtüsü ve minderi - Fiyatı, Yorumları
eyma home %100 pamuk tek kat muslin puset örtüsü ve minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlarda link atanlardan kaydetmiştim ama sayfaları incelemedim, belki içinde hoşuna gidecek bir şeyler çıkarJr Bunnies Pamuk Müslin Fırfırlı Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Jr Bunnies Pamuk Müslin Fırfırlı Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yaa cok guzel dusunmussunKızımın ilk ismi peri olduğu için ben bunu düşünüyorum şimdilik
Kanka bunlar yukarı çıkacağına alta iniyorlar gün geçtikçeAşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuşbacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle
Canım ben 25. haftadayım. Demirim yeterli olduğu için hiç demir ilacı vermedi bugüne kadar doktorum. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Demir depon sana yeter dedi. Endişe etme yani deponun doluysa ikinize de yeterAşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuşbacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle
Yaa nedenn kiiYaaa ben de ilk bebeğimi yeniden doğurmak istiyorum
Tabii kız anasısın, neden fırfırlı almayacaksın ki? Biz erko anaları yine dümdüze talimben isimsiz alıcam normal örtü canım, bunlar hoşuma gidiyor ama sana fırfırlı veya çok renkli gelebilir
inşallah başarıcaz ahiretliğimmEvet aşkım iki tane olacak, eskiden tek isimciydim ama şu an kızımın iki isminide sevdiğim için pek gözüme batmıyor
Sizde arada kaldığınız iki ismi koyun gitsin
kacıncı haftadasın kuzum?Ya kızlar bir hafta sonra 6.ayim bitecek daha dün kese oluştu mu kalp atışı duyulacak mi büyüyecek mi diye düşünürken şimdi son trimester bekle biziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?