Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Pamlok naptın canım nasıl geçti kontrolün ve yeni doktorun
Aşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuş bacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle

Kanka hediyelikleri şimdiden sipariş vermemiz mi lazım
simdiden alırm kafam rahat olur diye dusundum canim

cok sagol canim bakaym hepsine
Kızımın ilk ismi peri olduğu için ben bunu düşünüyorum şimdilik
yaa cok guzel dusunmussun

Kanka bunlar yukarı çıkacağına alta iniyorlar gün geçtikçe yarım kilo patatesim benim 530 gram olmuş
Evet kesinlikle hastane olması daha iyi ve adam perinatolog olduğu için, içinde rahat eder
Kanka demir ilacı ben ilerleyen haftadalarda dahada önemli diye biliyorum, bebek büyüdükçe emiyor, bencede bırakma

Canım ben 25. haftadayım. Demirim yeterli olduğu için hiç demir ilacı vermedi bugüne kadar doktorum. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Demir depon sana yeter dedi. Endişe etme yani deponun doluysa ikinize de yeter

Ya kızlar bir hafta sonra 6.ayim bitecek daha dün kese oluştu mu kalp atışı duyulacak mi büyüyecek mi diye düşünürken şimdi son trimester bekle biziiii
kacıncı haftadasın kuzum?
nezaman 7.aylık oluyoruz
ayy resmen son trimestera gecicez yok böyle bişey inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…