- 15 Mayıs 2022
- 1.760
- 2.230
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.421
Zaten senin pimpirikliğine de güvendim aşkımErtuğrul hocam candır yaao kadar araştırmalarım sonucu bulmuştum kendisini
Aayyy bu neee minik pandam yaaaUyy nasıl güzellerbende oğluşuma şöylesinden aldım
Bunu değilde ama kolostrum toplandığını bende başka bir videodada görmüştümBöyle bir video izledim faydalı buldum kızlarSinem Ayyıldız Wardas, Instagram: "Hamileliğin son haftalarında bebeğe hazırlık... Ah ne heyecanlı günler değil mi :) Hazırlıklarımızdan biri de ağız sütü olarak da bilinen kolostrumu toplamak olabilir. Nasıl toplanacağı, nasıl saklanacağı ve bebeğe
599 likes, 29 comments - amerikahikayeleri, August 25, 2025: "Hamileliğin son haftalarında bebeğe hazırlık... Ah ne heyecanlı günler değil mi :) Hazırlıklarımızdan biri de ağız sütü olarak da bilinen kolostrumu toplamak olabilir. Nasıl toplanacağı, nasıl saklanacağı ve bebeğe nasıl verileceği...www.instagram.com
HahahZaten senin pimpirikliğine de güvendim aşkımbabylovee iyi araştırmıştır diye düşündüm
Aayyy bu neee minik pandam yaaa
O hepimizin yerine pimpirikleniyor sağolsun biz de öğreniyoruz biseylerZaten senin pimpirikliğine de güvendim aşkımbabylovee iyi araştırmıştır diye düşündüm
Maşallah ya ne güzell haberlerAşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuşbacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle
O sırada daha hamileliğin h'si yokken doktor araştırıp karar veren benZaten senin pimpirikliğine de güvendim aşkımbabylovee iyi araştırmıştır diye düşündüm
Ben ilk defa duydum ama çok gerekli mi bilemedim yaBöyle bir video izledim faydalı buldum kızlarSinem Ayyıldız Wardas, Instagram: "Hamileliğin son haftalarında bebeğe hazırlık... Ah ne heyecanlı günler değil mi :) Hazırlıklarımızdan biri de ağız sütü olarak da bilinen kolostrumu toplamak olabilir. Nasıl toplanacağı, nasıl saklanacağı ve bebeğe
599 likes, 29 comments - amerikahikayeleri, August 25, 2025: "Hamileliğin son haftalarında bebeğe hazırlık... Ah ne heyecanlı günler değil mi :) Hazırlıklarımızdan biri de ağız sütü olarak da bilinen kolostrumu toplamak olabilir. Nasıl toplanacağı, nasıl saklanacağı ve bebeğe nasıl verileceği...www.instagram.com
Canım Ertuğrul hoca devam ettiriyor. Hatta bana doğumdan sonra bile devam edeceksin demiştiÇok teşekkür ederim bebişimmşükür artık kafam doğuma kadar rahat kuzu bakalım ertuğrul hocaya gidince bi sorucam onada demir işini
ayy kasımda geliyorsa ilk sensin grubumuzda kucağına alacak olanBen sezeryan olacağım için Kasım sonu diye düşünüyorum kuzum ee senin de 25 bitmiş işte hatta 4gunun kalmış 6ayin bitmesine
En sevdiğimDaha bir sürü alınması gereken şey varken benim bugün gelem kargom
Bu arada bu kitaplar için hepsiburada nın çok reklamı yapılıyor ama Amazonda daha ucuz haberiniz olsunEki Görüntüle 3635310
Ahh kuzum yaa bende istanbuldaki doktorumu çok araştırmıştım ve çok seviyordum daO sırada daha hamileliğin h'si yokken doktor araştırıp karar veren benhatta perinatologa bile karar vermiştim, vallahi delilik bu annelik
Evet geçen gittiğimde hiç bırak vs dememişti zatenCanım Ertuğrul hoca devam ettiriyor. Hatta bana doğumdan sonra bile devam edeceksin demişti
İnşaallahayy kasımda geliyorsa ilk sensin grubumuzda kucağına alacak olan
evet yaa resmen 7 aylık olduk kız
En sevdiğimyaklaşık 2-3 yıldır her maaş aldığımda olmayan çocuğuma 1-2 böyle kitap alırdım şimdi oğlumun bir kütüphanesi var
Evet geçen gittiğimde hiç bırak vs dememişti zatenbizde bugün doktor çıkışı kitapçıya gidip uzun uzun çocuk kitaplarına baktık orası da derya deniz bir sürü kitap var bunlar güvenilir kitaplardır aldığına göre kuzu bakayım bunlara
Daha bir sürü alınması gereken şey varken benim bugün gelem kargom
Bu arada bu kitaplar için hepsiburada nın çok reklamı yapılıyor ama Amazonda daha ucuz haberiniz olsunEki Görüntüle 3635310
Hiç de erken değil en önemli ihtiyaçEn sevdiğimyaklaşık 2-3 yıldır her maaş aldığımda olmayan çocuğuma 1-2 böyle kitap alırdım şimdi oğlumun bir kütüphanesi var
Yaaa anne oğul çok fazla güzelsinizBu arada size göbek check yapayımm22+4 ten selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?