Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Böyle bir video izledim faydalı buldum kızlar

Bunu değilde ama kolostrum toplandığını bende başka bir videodada görmüştüm

Zaten senin pimpirikliğine de güvendim aşkım babylovee iyi araştırmıştır diye düşündüm

Aayyy bu neee minik pandam yaaa
Hahah sağol balım
Bebişim icin en iyisini bulayim diye iki haftaya yakın araştırdım
Hepimize faydasi olsun

Maşallah ya ne güzell haberler Demiri bırak diyen doktoru ilk defa duyuyorum şaşırdım açıkcası

Ben ilk defa duydum ama çok gerekli mi bilemedim ya anne sütü bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor sonuçta. İlk günlerdeki ihtiyacıyla sonraki aylardaki ihtiyacı aynı değil. Vücut bebeğe ne lazımsa onu üretiyor. Kolostrum ilk 3 gün geliyorsa bence 3 günden sonra ihtiyacı yoktur. Tamamen kendi düşüncem tabi Ben çalıştığım için sağılmış süt de kullandım. Ama mümkün olduğunca taze taze emzirmek en güzeli diye düşünüyorum

Daha bir sürü alınması gereken şey varken benim bugün gelem kargom
Bu arada bu kitaplar için hepsiburada nın çok reklamı yapılıyor ama Amazonda daha ucuz haberiniz olsun Eki Görüntüle 3635310
En sevdiğim yaklaşık 2-3 yıldır her maaş aldığımda olmayan çocuğuma 1-2 böyle kitap alırdım şimdi oğlumun bir kütüphanesi var

O sırada daha hamileliğin h'si yokken doktor araştırıp karar veren ben hatta perinatologa bile karar vermiştim, vallahi delilik bu annelik
Ahh kuzum yaa bende istanbuldaki doktorumu çok araştırmıştım ve çok seviyordum da ama yeni şehre taşınınca işin rengi değişti ama senin araştırmadaki azminle burda kimse yarışamaz orası ayrı tabi maşallahın var vallahi
Canım Ertuğrul hoca devam ettiriyor. Hatta bana doğumdan sonra bile devam edeceksin demişti
Evet geçen gittiğimde hiç bırak vs dememişti zaten bizde bugün doktor çıkışı kitapçıya gidip uzun uzun çocuk kitaplarına baktık orası da derya deniz bir sürü kitap var bunlar güvenilir kitaplardır aldığına göre kuzu bakayım bunlara

En sevdiğim yaklaşık 2-3 yıldır her maaş aldığımda olmayan çocuğuma 1-2 böyle kitap alırdım şimdi oğlumun bir kütüphanesi var

İş bankası kültür yayınları gayet iyi canım
Şimdiden okumaya başlamak istiyorum hatta. Alışsınlar hem sesimize hem de kitaplara. Doğunca da aşina oldukları için sakinleştirir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…