- 10 Şubat 2024
- 1.022
- 1.389
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.401
Ertuğrul hocayı 3ledikAşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuşbacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle
26 bitince 7den gün almaya başlıyoruz bebeğimkacıncı haftadasın kuzum?
nezaman 7.aylık oluyoruz
ayy resmen son trimestera gecicez yok böyle bişey inanamıyorum
ayy çok şükür ya26 bitince 7den gün almaya başlıyoruz bebeğimbenim bugün sata göre 25bitti
Kızımın komple adı Peri olduğu için ben de onu düşünüyorum canımKızımın ilk ismi peri olduğu için ben bunu düşünüyorum şimdilik
Cok haklisinYa kızlar bir hafta sonra 6.ayim bitecek daha dün kese oluştu mu kalp atışı duyulacak mi büyüyecek mi diye düşünürken şimdi son trimester bekle biziiii
Ben isimsizden yanayım canım, şunu alacağımpuset örtüsü aldınız mı aldıysanız link atarmısnz
ve sizce puset örtüsü isimli isimsiz mi olmalı
oglumda isimsiz almstm ama bu sene hep isimli goruyorum ama mantıklı mı bilemedim
Ertuğrul hocam candır yaaErtuğrul hocayı 3ledik
Kuzu ctesi ve bugün hepsi birden geldi, ben detaylıdan çıkınca toplu sipariş vermiştim yaKanka nasıl sabrediyorsun, ben daha içeri geçmeden kapıda açıyorum hepsini
Ben sezeryan olacağım için Kasım sonu diye düşünüyorum kuzum ee senin de 25 bitmiş işte hatta 4gunun kalmış 6ayin bitmesineayy çok şükür yakız seninki aralığın ilk haftası geliyor
ben şuan 25+3 haftadayım
Ay evet ya maşallah maşallah kuzuya ya Rabbim güzel günlerini de görmeyi nasip etsinCok haklisingecen hafta kontrolde 748 gr dediler bebek icin, dedim ne ara bu kadar oldu, en son bi susamdin sen simdi neredeyse 1kg oldular
Uyy nasıl güzellerBunu da pek beğendim bir de kundak havlu aldım ben bugün fikir olsun şöyle bişeyPedimu Kışlık Pike Kumaş Beyaz Renk Fırfır Detaylı Puset Örtüsü - Fiyatı, Yorumları
Pedimu Kışlık Pike Kumaş Beyaz Renk Fırfır Detaylı Puset Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Milk & Moo Milk&moo Kadife Kundak Havlu Çançin - Fiyatı, Yorumları
Milk & Moo Milk&moo Kadife Kundak Havlu Çançin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aaa bu da çoookk tatlıymış.Uyy nasıl güzellerbende oğluşuma şöylesinden aldım
Deniycem canım ama odasını ayırmaya ben de hazır değilim galibaBüyük seninde sığacağın montessori yatak almak ciddi çözüm oluyor üstünü bide pembiş süsle işte prenses yatağı senin yatağın falan ver gazı dalana kadar yatarsın sonrasında alışıyorlar senin yatağın daha güzel daha rahat vs vs işe yarıyor denendi
Durukız bizde bi emin olamadık eşimle ama kız isimlerin hepsi cok güzel
şuan favorilerim bunlar benim
•Asel Lina
•Asel Duru
•Asya
•Sare
•Duru
•Alya
•Yağmur
hepsine bayıldım ya yardımcı olun
Maşallah kuzum çok sevindim doktoruna karar vermiş olman da çok güzelAşkomm çıktım bebişim 530 gram olmuşbacakları uzun dedi uzun boylu olacak dedi yine pek foto vermedi ayakları tam mesanemin üstünde olduğu için hamileliğin başındaki gibi 2 dkda bir tuvalete gidiyorum ajaj doktorda tatlı bir kadın ilgili baya ama biz detaylıya gittiğimiz ertuğrul hocayla devam etme kararı aldık hastanede olmanın güveni daha iyi hissettirdi bize muayenehanedense bu doktor demirin gayet iyi bırakabilirsin ilacı dedi ona şaşırdım ama bırakmayı düşünmüyo gibiyim yaa demir çok önemli değil mi hamilelikte bilemedimm. Bizde havadisler böyle
Yok ikisi de çok güzel heyecan aynı. Sadece alışveriş konusunda özeniyorum sizeYaa nedenn kiiilkinin heyecanı, telaşı daha mı tatlı oluyor ikincisinde de tecrüben yeter senin canım
Hiç sorma aşko yaKanka bunlar yukarı çıkacağına alta iniyorlar gün geçtikçeyarım kilo patatesim benim 530 gram olmuş
Evet kesinlikle hastane olması daha iyi ve adam perinatolog olduğu için, içinde rahat eder
Kanka demir ilacı ben ilerleyen haftadalarda dahada önemli diye biliyorum, bebek büyüdükçe emiyor, bencede bırakma
Çok şaşırdım kuzu demek ki olabilen bir uygulamaymışCanım ben 25. haftadayım. Demirim yeterli olduğu için hiç demir ilacı vermedi bugüne kadar doktorum. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Demir depon sana yeter dedi. Endişe etme yani deponun doluysa ikinize de yeter
Aynen kuzu yaErtuğrul hocayı 3ledik
Çok teşekkür ederim bebişimmMaşallah kuzum çok sevindim doktoruna karar vermiş olman da çok güzelDoktorun demiri birak demesine çok şaşırdım ama ya iyi de olsa devam ettiriyorlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?