Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ertuğrul hocayı 3ledik

Kızlar merhaba sizde akıntı oluyor mu bugün bende ilk defa şeffaf uzayan daha çok jelimsi bir akıntı oldu

Ya kızlar bir hafta sonra 6.ayim bitecek daha dün kese oluştu mu kalp atışı duyulacak mi büyüyecek mi diye düşünürken şimdi son trimester bekle biziiii
Cok haklisin gecen hafta kontrolde 748 gr dediler bebek icin, dedim ne ara bu kadar oldu, en son bi susamdin sen simdi neredeyse 1kg oldular

Bunu da pek beğendim bir de kundak havlu aldım ben bugün fikir olsun şöyle bişey

Uyy nasıl güzeller bende oğluşuma şöylesinden aldım

Eklentiler

• 1000127869.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 16
Deniycem canım ama odasını ayırmaya ben de hazır değilim galiba 2 yaşı en azından bir geçelim bakalım

Maşallah kuzum çok sevindim doktoruna karar vermiş olman da çok güzel Doktorun demiri birak demesine çok şaşırdım ama ya iyi de olsa devam ettiriyorlar genelde

Hiç sorma aşko ya bizde öyle düşündük ya bide suda doğum olacağının garantisi yok belki mecburi sezeryan olacak. Bide hastane güzel içimize sindi bende öyle düşündüm demir için kuzu ama bilemedim galiba şeker yüklemesi yapılınca hepsine bakılıyor tekrar o zaman anlaşılır
Canım ben 25. haftadayım. Demirim yeterli olduğu için hiç demir ilacı vermedi bugüne kadar doktorum. Sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Demir depon sana yeter dedi. Endişe etme yani deponun doluysa ikinize de yeter
Çok şaşırdım kuzu demek ki olabilen bir uygulamaymış zaten miden kötü demiri ekstra yük yapmayalım dedi doktorda ama kararsızım bırakıp bırakmamakta 2 hafta sonra şeker yüklemesi var o zaman doktora sorayım bakalımm
Ertuğrul hocayı 3ledik
Aynen kuzu ya hadi hayırlısı hakkımızda

Maşallah kuzum çok sevindim doktoruna karar vermiş olman da çok güzel Doktorun demiri birak demesine çok şaşırdım ama ya iyi de olsa devam ettiriyorlar genelde
Çok teşekkür ederim bebişimm şükür artık kafam doğuma kadar rahat kuzu bakalım ertuğrul hocaya gidince bi sorucam onada demir işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…