- 10 Şubat 2024
- 1.024
- 1.393
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.441
Ay işte benim de istediğim buBeyazyasemin canım ben uzun zamandır kitapları sesli okuyorum, oğlum da tekmeleriyle karşılık veriyor
Sınıf öğretmeniyim canımAy işte benim de istediğim bu
Sen okul öncesi öğretmeniydin demi canım yanlış hatırlamıyorsam. Böyle eğitici şeyler de paylaş bizimle
Çocuk kitaplarını mı sesli okuyorsun yoksa o an ne okuyorsan mı kuzu?Beyazyasemin canım ben uzun zamandır kitapları sesli okuyorum, oğlum da tekmeleriyle karşılık veriyor
Ayy mükemmel olurSınıf öğretmeniyim canımama çocuk gelişimi de okudum yarın kitaplarımızı toparlayacağım paylaşayım sizinle de hatta listem vardı bir ara almak istediğim kitapların listesi onu da atarım bulunca
Bende alınca başlayayım okumayaİş bankası kültür yayınları gayet iyi canım
Şimdiden okumaya başlamak istiyorum hatta. Alışsınlar hem sesimize hem de kitaplara. Doğunca da aşina oldukları için sakinleştirir diye umuyorum
Teşekkür ederiz teyzesiiYaaa anne oğul çok fazla güzelsiniz
Çocuk kitaplarını okuyacağım canım. Kendi kitaplarımı uzun uzun okuyamam yaÇocuk kitaplarını mı sesli okuyorsun yoksa o an ne okuyorsan mı kuzu?
Çocuk kitaplarını sesli okuyorum ve mesela "gördün mü anneciğim koala kori neler yapmış" gibi ifadeler kullanıyorumÇocuk kitaplarını mı sesli okuyorsun yoksa o an ne okuyorsan mı kuzu?
Ayy mükemmel olurbazı yayınları önermiyorlar çünkü
Biz daha miniğiz teyzesi 22 haftalığız dahaÇocuk kitaplarını sesli okuyorum ve mesela "gördün mü anneciğim koala kori neler yapmış" gibi ifadeler kullanıyorumeğer yorgun değilsem bazen kendi okuduğum kitapları da sesli okuyorum. Maksat sesime aşina olsun hatta 24-28 hafta itibariyle dış sesleri daha iyi duydukları için eşimden de sesli kitap okumasını rica edeceğim
Oyy tam denk gelmiş bakBiz daha miniğiz teyzesi 22 haftalığız dahakitaplardan sipariş edeceğim ancak gelirler zaten gelince okurum bende
Canım ben akşam yemeğinden sonra sıvıyı falan fazla kaçırırsam şişiyorum karnım sert oluyor ama gündüz öyle olmuyorKızlar karın sertlesmesini ne sıklıkla yasıyorsunuz
Gündüz normal, akşam yemeğinden sonra sert benim geneldeKızlar karın sertlesmesini ne sıklıkla yasıyorsunuz
Yanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbıCanım ben akşam yemeğinden sonra sıvıyı falan fazla kaçırırsam şişiyorum karnım sert oluyor ama gündüz öyle olmuyor
Yanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbıGündüz normal, akşam yemeğinden sonra sert benim genelde
Ben henüz böyle bir şey yaşamadım canımYanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbı
Canım ben bunu yaklaşık 3 haftadır sürekli yaşıyorumYanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbı
Bende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorumCanım ben bunu yaklaşık 3 haftadır sürekli yaşıyorumgünde bir iki defa değil baya çok sık oluyor, hala da alışamadım. Sürekli elim karnımda
O hepimizin yerine pimpirikleniyor sağolsun biz de öğreniyoruz biseyler
Kanka hiç yaşamadım ama basmıyorumda sertmi yumuşakmı belki kendi kendine olup geçiyordur, ellemesende anlaşılar bir şey mi?Yanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?