Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay işte benim de istediğim bu
Sen okul öncesi öğretmeniydin demi canım yanlış hatırlamıyorsam. Böyle eğitici şeyler de paylaş bizimle
Sınıf öğretmeniyim canım ama çocuk gelişimi de okudum yarın kitaplarımızı toparlayacağım paylaşayım sizinle de hatta listem vardı bir ara almak istediğim kitapların listesi onu da atarım bulunca

Beyazyasemin canım ben uzun zamandır kitapları sesli okuyorum, oğlum da tekmeleriyle karşılık veriyor
Çocuk kitaplarını mı sesli okuyorsun yoksa o an ne okuyorsan mı kuzu?
Ayy mükemmel olur bazı yayınları önermiyorlar çünkü

Çocuk kitaplarını mı sesli okuyorsun yoksa o an ne okuyorsan mı kuzu?

Ayy mükemmel olur bazı yayınları önermiyorlar çünkü
Çocuk kitaplarını sesli okuyorum ve mesela "gördün mü anneciğim koala kori neler yapmış" gibi ifadeler kullanıyorum eğer yorgun değilsem bazen kendi okuduğum kitapları da sesli okuyorum. Maksat sesime aşina olsun hatta 24-28 hafta itibariyle dış sesleri daha iyi duydukları için eşimden de sesli kitap okumasını rica edeceğim

Naçizane tavsiyem
0-6 ay arası kitap dosyası
-Siyah-beyaz, kırmızı renkli kontrast kitaplar ilk aylarda görsel algıyı destekler.
-Karton veya bez kitaplar
-Dokulu kitaplar (dokun-hisset)
-Hışırtılı kitaplar
-Aynalı kitaplar
-Sesli kitaplar
-Büyük ve basit şekiller
-Az sayfalı sade tasarımlar
-Hikayeden çok görsel odaklı
-Tekrarlayan ritmik ifadeler

Biz daha miniğiz teyzesi 22 haftalığız daha kitaplardan sipariş edeceğim ancak gelirler zaten gelince okurum bende

Canım ben akşam yemeğinden sonra sıvıyı falan fazla kaçırırsam şişiyorum karnım sert oluyor ama gündüz öyle olmuyor
Yanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbı

Yanı anlık olan sertlesmeden bahsedıyorum canım karnında sertlesme olup 8-10 sn surup gecmesı gıbı
Canım ben bunu yaklaşık 3 haftadır sürekli yaşıyorum günde bir iki defa değil baya çok sık oluyor, hala da alışamadım. Sürekli elim karnımda

Canım ben bunu yaklaşık 3 haftadır sürekli yaşıyorum günde bir iki defa değil baya çok sık oluyor, hala da alışamadım. Sürekli elim karnımda
Bende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorum

Kanka hiç yaşamadım ama basmıyorumda sertmi yumuşakmı belki kendi kendine olup geçiyordur, ellemesende anlaşılar bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…