Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu konuda çok haklısın canım Rabbim tüm evlatları korusun mesela bazıları yapınca bana geçmiyor yapmacık duruyor ama bu kadının doğalı bu ya çok yakıştırıyorum

Çok teşekkürler canım

Evet kuşum enn önemlisi o napalım başka problem olmasında ben razıyım

Dün etiket yapmayı düşündüm ama işleri çok herhalde bikac gün daha bekleyeyim dedim geldin kimse kaçmaz gözümden
Hadii hadi inanadıkkk evet yaa hafta sonu zaten bakamıyorum temizlik falan bir de tel oyununa sardım , hafta içi de iş yoğunluğu var bu hafta bakamıycam şimdiden bilginiz olsun
Demoooo iyisin demi bacım bı sorun yok?
İyiyim canom teşekkür ederim işten güçten tembelliğimden giremedim

Merhaba sevgili Aralık anneleri bende konuları sürekli okuyarak takip ediyorum 2. Gebeligim ve bir oğlum var 1 yaşında henüz ayağımda sallayarak uyutuyorum çoktandır ama az önce bı tekme attı karnıma ve şuan karnım ağrıyor korkuyorum inşallah birşey olmamıştır bebeğe durumu yasayaniniz varmı aranizda

Detaylıdan önce olsaydı bu konuya bende panik olurdum ama doktorlar öyle bir bastırıp sallıyor ki, bence bebeğimiz iyi korunuyor

Yok canım onları aklına getirme bizim haftalarimizda oluyor artık yalancı kasılmalar. Doktor ne dicek bakalım magnezyumla çözülür en kötü

Bizim grubun erkek bebisleri ne çok çektirdi annelerine böyle ya Zor bi hamişlik oldu senin için ama yolun yarısını geçtik artık final harika olacak

Bizim önceki grupta da konuşulmuştu. Hiç de öngörülemiyor doğunca nolacaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…