- 15 Ağustos 2024
- 619
- 1.006
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.561
Bu konuda çok haklısın canım Rabbim tüm evlatları korusunKuzu bende takip ediyordum bu kadını çocukları da çok tatlı maşallahama böyle aşırı kamera çocuğu gibi yetiştirmelerini içime sindiremiyorum büyük kızı mesela aşırı poz veriyor küçük influencer gibi çocuk davranışları gibi değil pek. Birde işin pedofili kısmı var tabii, böyle güzel güzel çocukları paylaşıyorlar ama etraf sapık kaynıyor böyle hesapları tasvip etmiyorum hiç
Çok teşekkürler canımEvet kuzum
Diyafram ve akciğer gelişiminin göstergesidir. Bebeğin yutma refleksi ve sinir sistemi sağlıklı şekilde çalışıyor demektir. Amniyon sıvısını yutarken diyaframın çalıştığını gösterir; bu da doğum sonrası nefes alma hazırlığıdır.
Evet kuşum enn önemlisi o napalım başka problem olmasında ben razıyımHeh anladım canım o zaman sıkıntı yok. Hiç bulanmayan da var ilk trimesterde bulananda var sonuna kadar giden de maalesef hepsi mümkün dediğin gibi senin de şansına böyle denk gelmiş. Şükür ki ilaçla kontrol edilebiliyor napcaan sağlıklı olsunlar daa
Öyle öyle kesinlikle canımEvet kuşum enn önemlisi o napalım başka problem olmasında ben razıyım
Hadii hadi inanadıkkkDün etiket yapmayı düşündüm ama işleri çok herhalde bikac gün daha bekleyeyim dedim geldinkimse kaçmaz gözümden
İyiyim canom teşekkür ederimDemoooo iyisin demi bacım bı sorun yok?
Kız Asel ismine bayılıyorum Duru isminede bayılıyorum acaba Asel Duru mu koysam?Kız siz Asel koymayacak mıydınız? Duru da güzel bencekızım olsaydı Derin yada Duru koyacaktım
hahahahha ayy bu babaların hepsi mi aynıBizim de ismimiz yok, çünkü babası hiçbir şeyi kabul etmiyor
bakalımm nekdar büyümüş kızcemm can teyzoşları
oyy tamam güzel teyzemiz
gelicem güzel haberlerle teyzoşu
Detaylıdan önce olsaydı bu konuya bende panik olurdum ama doktorlar öyle bir bastırıp sallıyor ki, bence bebeğimiz iyi korunuyorMerhaba sevgili Aralık anneleri bende konuları sürekli okuyarak takip ediyorum 2. Gebeligim ve bir oğlum var 1 yaşında henüz ayağımda sallayarak uyutuyorum çoktandır ama az önce bı tekme attı karnıma ve şuan karnım ağrıyor korkuyorum inşallah birşey olmamıştır bebeğe durumu yasayaniniz varmı aranizda
Yok canım onları aklına getirme bizim haftalarimizda oluyor artık yalancı kasılmalar. Doktor ne dicek bakalım magnezyumla çözülür en kötüEvet canım yanı yorulmayı gectım normal yatarken bile gun ıcerısınde yasıyorum Yarın baska dr a gıdecegım en azından birde o normal desin bide gun gectıkce siddetleniyor forumda yasayan annelerı okudum bıraz gece aralarında erken dogum yapan var umarım alakası yoktur
Bizim grubun erkek bebisleri ne çok çektirdi annelerine böyle yaKızlar günoogüne enerjik başlamışsınız ennnn sevdiğiimmm bende bugün bir delilik yapayım dedimm prilamım bitmişti dünde almadım ve içmedimm veee kahvaltıyı olduğu gibi çıkardım sjsjsj ben bu ilaçları doğuma kadar kullancam belli oldu neysee oğlumun keyfi yerinde maşallah dün bacak bacak üstüne atmıştı ultrasonda şimdi de tekmeliyo
sepide benimkinin de tatlı filan umrunda değil ben açken tekmeliyo anneee kalk yemek ye diye
annabelica damak tadı olayını bende okumuştum ama bence onlarda bizim damak tadımızı değiştiriyorlar şuan mesela önceden sevdiğim şeyleri hiç aramıyorum yiyemiyorum, şimdiden değiştiriyorlar hayatımızı sıpalar
Ben de takibe başladımBaksana yabu kadının tarzını da çok beğenirim evi, sadeliği vs. çok ben ama cinsiyeti tutturamadım
Nurdan Şare Turan (@sareenurdan) • Instagram fotoğrafları ve videoları
136K Takipçi, 2,903 Takip, 818 Gönderi - Nurdan Şare Turan'in (@sareenurdan) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Bizim önceki grupta da konuşulmuştu. Hiç de öngörülemiyor doğunca nolacaklariKanka böyle hareketli olmaları doğuncada aynı olacakları anlamınamı geliyorbirde mesela karnımızdayken saatleri var ya, benimkini belli saatlerde hareketleri güçlü oluyor, doğduktan sonrada acaba o saatlerde uyanık mı olacaklar
Hıçkırıyordur mutlaka biz duymuyoruzdurPeki bı soru daha bebeğin sık sık hickirmasi iyi bişey midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?