- 23 Ekim 2024
- 3.819
- 6.010
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.521
Bu günde ritmik hareket var mı diye takip edecez, hadi bakalımKuzu tekmede genelde 1-2 kez geliyor ve aniden ya ritmik değil bunda 15-20 kez belki seğirme gibi aynı yerde ve ritmik oluyor minik minikchat gpt sordum bu tekme değil hıçkırık diyor
Mesai başladıBu günde ritmik hareket var mı diye takip edecez, hadi bakalım
Uyyy erken başladı fıstıklarBen dışarıdan da tekmeleniyorum. Kardeş kavgası
Napıyosun çocumm, evden çıkmadan önce uslu dur demişimdir
Şükürler olsun ya müthiş bişey dimi. Hamileliğin en uzun sürmesini istediğim aşamasındayız
Şeftali fındık satışlarını patlattık bir araBu günde ritmik hareket var mı diye takip edecez, hadi bakalım
Çok şükür Allah'ıma ya. Hayatın bana en büyük hediyesi onlarUyyy erken başladı fıstıklaray çok sevdiğim bir hesap var 2 kızı var onun da çok özenirdim çok güzeller, çok şanslısın kuzum
Kanka benim kız tuhaf şekilde meyvelere tatlı bir şey ağzıma atarsam tepki vermiyor yaŞeftali fındık satışlarını patlattık bir arahıçkırmasi için ne yiyoruz kızlar
Ay ben büyük kızçenin tepkisini çok merak ediyorumÇok şükür Allah'ıma ya. Hayatın bana en büyük hediyesi onlarHangi sayfa kuzum ben de bakayım. Çok hevesliyim ben de kızlarımın fotoğraflarını çekmek için. İlk karşılaşma anını hayal edip duruyorum
Bebeklerin damak zevki de anne karnında oluşur diyorlarKanka benim kız tuhaf şekilde meyvelere tatlı bir şey ağzıma atarsam tepki vermiyor yatuzlu seviyor anası gibi
Ayyy nasip olsun sağlıkla gelelim o güne. Yazarım tabi büyük bir zevkleAy ben büyük kızçenin tepkisini çok merak ediyorumburaya ilk onu yaz olurmu
Evet canım yanı yorulmayı gectım normal yatarken bile gun ıcerısınde yasıyorum Yarın baska dr a gıdecegım en azından birde o normal desin bide gun gectıkce siddetleniyor forumda yasayan annelerı okudum bıraz gece aralarında erken dogum yapan var umarım alakası yokturBenim o şekilde olmuyor kuzum. Ayakta çok durdum mesela semsert oluyor karnım. Uzanıp biraz dinlenince yumuşuyor. Senin sık oluyormuş. Acaba başka bir doktora daha mı sorsan. O da sorun yok derse rahatlarsın artık
Valla ya bizde şaşkınız ama o da istediğimiz bı isimdi o nedenle mutluyuzDeğiştiriyorum o zamanAma üçüncü seçeneğin çıkması çok iyi olmuş ya
Geçen gün aynı yerden 9vurus saymıştım o tekme değil mi o zmn hıçkırık mıymışKuzu tekmede genelde 1-2 kez geliyor ve aniden ya ritmik değil bunda 15-20 kez belki seğirme gibi aynı yerde ve ritmik oluyor minik minikchat gpt sordum bu tekme değil hıçkırık diyor
Kesinlikle değiştiriyorlar kanka, söylemesi ayıp ben biber dolmasının kokusuna tahammülüm yoktu çocukluktan sevmezdim, bir ara tabak tabak yiyordumKızlar günoogüne enerjik başlamışsınız ennnn sevdiğiimmm bende bugün bir delilik yapayım dedimm prilamım bitmişti dünde almadım ve içmedimm veee kahvaltıyı olduğu gibi çıkardım sjsjsj ben bu ilaçları doğuma kadar kullancam belli oldu neysee oğlumun keyfi yerinde maşallah dün bacak bacak üstüne atmıştı ultrasonda şimdi de tekmeliyo
sepide benimkinin de tatlı filan umrunda değil ben açken tekmeliyo anneee kalk yemek ye diye
annabelica damak tadı olayını bende okumuştum ama bence onlarda bizim damak tadımızı değiştiriyorlar şuan mesela önceden sevdiğim şeyleri hiç aramıyorum yiyemiyorum, şimdiden değiştiriyorlar hayatımızı sıpalar
Happy endValla ya bizde şaşkınız ama o da istediğimiz bı isimdi o nedenle mutluyuz
Bu günde bilgilendikGeçen gün aynı yerden 9vurus saymıştım o tekme değil mi o zmn hıçkırık mıymış
Kuzum seğirme gibiyse çok güçlü değilse hıçkırıkGeçen gün aynı yerden 9vurus saymıştım o tekme değil mi o zmn hıçkırık mıymış
Benımkıde oyle canım asırı hareketlı ve sert kızımKızlar bir de; kızımın bazen hareketleri canımı acıtıyor, normal mi acaba, ya biz de bir anormaliz. Çocuklar hareket etmez buraya yazarız, bu sefer de çok hareket ederler anormallik sayarız
Yani dün alışverişe çıkmıştım, ayaktaydım bam bam bam, yahu dur kızım, yapma çocuğum, babası da artık rahat hissediyor ama bazen aniden çok sert vuruyor endişeleniyorum
Baksana yaÇok şükür Allah'ıma ya. Hayatın bana en büyük hediyesi onlarHangi sayfa kuzum ben de bakayım. Çok hevesliyim ben de kızlarımın fotoğraflarını çekmek için. İlk karşılaşma anını hayal edip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?