Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Uyyy erken başladı fıstıklar ay çok sevdiğim bir hesap var 2 kızı var onun da çok özenirdim çok güzeller, çok şanslısın kuzum
Çok şükür Allah'ıma ya. Hayatın bana en büyük hediyesi onlar Hangi sayfa kuzum ben de bakayım. Çok hevesliyim ben de kızlarımın fotoğraflarını çekmek için. İlk karşılaşma anını hayal edip duruyorum

Ay ben büyük kızçenin tepkisini çok merak ediyorum buraya ilk onu yaz olurmu

Benim o şekilde olmuyor kuzum. Ayakta çok durdum mesela semsert oluyor karnım. Uzanıp biraz dinlenince yumuşuyor. Senin sık oluyormuş. Acaba başka bir doktora daha mı sorsan. O da sorun yok derse rahatlarsın artık
Evet canım yanı yorulmayı gectım normal yatarken bile gun ıcerısınde yasıyorum Yarın baska dr a gıdecegım en azından birde o normal desin bide gun gectıkce siddetleniyor forumda yasayan annelerı okudum bıraz gece aralarında erken dogum yapan var umarım alakası yoktur

Kızlar günoo güne enerjik başlamışsınız ennnn sevdiğiimmm bende bugün bir delilik yapayım dedimm prilamım bitmişti dünde almadım ve içmedimm veee kahvaltıyı olduğu gibi çıkardım sjsjsj ben bu ilaçları doğuma kadar kullancam belli oldu neysee oğlumun keyfi yerinde maşallah dün bacak bacak üstüne atmıştı ultrasonda şimdi de tekmeliyo
sepide benimkinin de tatlı filan umrunda değil ben açken tekmeliyo anneee kalk yemek ye diye
annabelica damak tadı olayını bende okumuştum ama bence onlarda bizim damak tadımızı değiştiriyorlar şuan mesela önceden sevdiğim şeyleri hiç aramıyorum yiyemiyorum, şimdiden değiştiriyorlar hayatımızı sıpalar

Kesinlikle değiştiriyorlar kanka, söylemesi ayıp ben biber dolmasının kokusuna tahammülüm yoktu çocukluktan sevmezdim, bir ara tabak tabak yiyordum anacığım görse ağlardı

Ya prilamsız olmamasına üzüldüm aşkım ya seninki 9 ay devam ediyor denilen türden o zaman

Birde kızlar insanın damak tadı her 5 yılda değişiyormuş

Benımkıde oyle canım asırı hareketlı ve sert kızım esime diyorum yandık

Baksana ya bu kadının tarzını da çok beğenirim evi, sadeliği vs. çok ben ama cinsiyeti tutturamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…