- 15 Mayıs 2022
- 1.771
- 2.249
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.541
Bende hissediyorum hıçkırıklarıKuzum seğirme gibiyse çok güçlü değilse hıçkırık
Sorma her yoğurta salatalık olacak kıvama geldim öğrene öğreneHappy end
Bu günde bilgilendik
Kanka böyle hareketli olmaları doğuncada aynı olacakları anlamınamı geliyorBenımkıde oyle canım asırı hareketlı ve sert kızımesime diyorum yandık
Ben bir doktordan dinlemiştim hamilelik bulantıları öğlen saatlerine kadar olur sonra genelde görülmez diyordu. Tüm gün bulantısı olanlar idrar tahlili verebilir belki enfeksiyon olabiliyor diyordu canımm. Vermiş miydin bu yakınlarda idrar tahliliiiKızlar günoogüne enerjik başlamışsınız ennnn sevdiğiimmm bende bugün bir delilik yapayım dedimm prilamım bitmişti dünde almadım ve içmedimm veee kahvaltıyı olduğu gibi çıkardım sjsjsj ben bu ilaçları doğuma kadar kullancam belli oldu neysee oğlumun keyfi yerinde maşallah dün bacak bacak üstüne atmıştı ultrasonda şimdi de tekmeliyo
sepide benimkinin de tatlı filan umrunda değil ben açken tekmeliyo anneee kalk yemek ye diye
annabelica damak tadı olayını bende okumuştum ama bence onlarda bizim damak tadımızı değiştiriyorlar şuan mesela önceden sevdiğim şeyleri hiç aramıyorum yiyemiyorum, şimdiden değiştiriyorlar hayatımızı sıpalar
Aboo öyleyse benimki sabah, öğleden sonra ve gece ayaktaKanka böyle hareketli olmaları doğuncada aynı olacakları anlamınamı geliyorbirde mesela karnımızdayken saatleri var ya, benimkini belli saatlerde hareketleri güçlü oluyor, doğduktan sonrada acaba o saatlerde uyanık mı olacaklar
KibarBende hissediyorum hıçkırıklarıama öyle 8-10 kez olmuyor 4-5 kez oluyor kısa hıçkırıyor yavruşum
Şu an aman aman can acıtacak güçlü tekme yemedim henüz de segirme gibiydi evet ayyyy yerim onun hickirigini kız bu bilgi icn tenksKuzum seğirme gibiyse çok güçlü değilse hıçkırık
Oyy canım duygulandimmmBi tanesin. İyi ki bizim grubumuzdasın
Gece kitabını okuyup uyucağını düşünmedin dimi kankaAboo öyleyse benimki sabah, öğleden sonra ve gece ayakta
Ay eger oyleyse benım kız gece 2den bi sabah 7 ye kadar falan uyuyorKanka böyle hareketli olmaları doğuncada aynı olacakları anlamınamı geliyorbirde mesela karnımızdayken saatleri var ya, benimkini belli saatlerde hareketleri güçlü oluyor, doğduktan sonrada acaba o saatlerde uyanık mı olacaklar
Hay anasınıGece kitabını okuyup uyucağını düşünmedin dimi kanka
Emme yutma refleksini çalıştırdıkları için hıçkırık tutuyormuş diye okumuştumPeki bı soru daha bebeğin sık sık hickirmasi iyi bişey midir
Kuzu o videoyu biliyorum ama enfeksiyon yok hamileliğimin başından beri 7/24 bulantı ve kusmam oldu benim. 18. Haftadan sonra ilaçla kontrol altına alınabilir oldu. Bende arada deneme yapıyorum ilacı içmiyorum belki bitmiştir bulantı diye ama yediğimi çıkarıyorum, hamilelik süresinde bulantısı olan nadir kişilerdenimBen bir doktordan dinlemiştim hamilelik bulantıları öğlen saatlerine kadar olur sonra genelde görülmez diyordu. Tüm gün bulantısı olanlar idrar tahlili verebilir belki enfeksiyon olabiliyor diyordu canımm. Vermiş miydin bu yakınlarda idrar tahliliii
Evet kuzumPeki bı soru daha bebeğin sık sık hickirmasi iyi bişey midir
Heh anladım canım o zaman sıkıntı yok. Hiç bulanmayan da var ilk trimesterde bulananda var sonuna kadar giden de maalesef hepsi mümkün dediğin gibi senin de şansına böyle denk gelmiş. Şükür ki ilaçla kontrol edilebiliyor napcaan sağlıklı olsunlar daaKuzu o videoyu biliyorum ama enfeksiyon yok hamileliğimin başından beri 7/24 bulantı ve kusmam oldu benim. 18. Haftadan sonra ilaçla kontrol altına alınabilir oldu. Bende arada deneme yapıyorum ilacı içmiyorum belki bitmiştir bulantı diye ama yediğimi çıkarıyorum, hamilelik süresinde bulantısı olan nadir kişilerdenim
Bu gün seğirme hissetmezsem bak napıyorum burdaEvet kuzum
Diyafram ve akciğer gelişiminin göstergesidir. Bebeğin yutma refleksi ve sinir sistemi sağlıklı şekilde çalışıyor demektir. Amniyon sıvısını yutarken diyaframın çalıştığını gösterir; bu da doğum sonrası nefes alma hazırlığıdır.
Doktor darlama seansıBu gün seğirme hissetmezsem bak napıyorum burda
Kuzu bende takip ediyordum bu kadını çocukları da çok tatlı maşallahBaksana yabu kadının tarzını da çok beğenirim evi, sadeliği vs. çok ben ama cinsiyeti tutturamadım
Nurdan Şare Turan (@sareenurdan) • Instagram fotoğrafları ve videoları
136K Takipçi, 2,903 Takip, 818 Gönderi - Nurdan Şare Turan'in (@sareenurdan) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?