Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benımkıde oyle canım asırı hareketlı ve sert kızım esime diyorum yandık
Kanka böyle hareketli olmaları doğuncada aynı olacakları anlamınamı geliyor birde mesela karnımızdayken saatleri var ya, benimkini belli saatlerde hareketleri güçlü oluyor, doğduktan sonrada acaba o saatlerde uyanık mı olacaklar

Ben bir doktordan dinlemiştim hamilelik bulantıları öğlen saatlerine kadar olur sonra genelde görülmez diyordu. Tüm gün bulantısı olanlar idrar tahlili verebilir belki enfeksiyon olabiliyor diyordu canımm. Vermiş miydin bu yakınlarda idrar tahliliii

Aboo öyleyse benimki sabah, öğleden sonra ve gece ayakta

Ay eger oyleyse benım kız gece 2den bi sabah 7 ye kadar falan uyuyor a

Kuzu o videoyu biliyorum ama enfeksiyon yok hamileliğimin başından beri 7/24 bulantı ve kusmam oldu benim. 18. Haftadan sonra ilaçla kontrol altına alınabilir oldu. Bende arada deneme yapıyorum ilacı içmiyorum belki bitmiştir bulantı diye ama yediğimi çıkarıyorum, hamilelik süresinde bulantısı olan nadir kişilerdenim

Bir soru da benden gelsin o zaman, benim oglum bu sabah yine formundaydi, baya kasık ile genital bölgenin birlesiminde hareketler etti. Hatta genitalimin üst kısımları hareket ediyordu öyle söyleyeyim. Bunu yasayan var mı aranızda? Galiba bu durumu bir ben yaşıyorum
Sabah oglumu ikna çabaları gösterdim ama insallah çıkmıştır hareketler yukarı

Peki bı soru daha bebeğin sık sık hickirmasi iyi bişey midir
Evet kuzum
Diyafram ve akciğer gelişiminin göstergesidir. Bebeğin yutma refleksi ve sinir sistemi sağlıklı şekilde çalışıyor demektir. Amniyon sıvısını yutarken diyaframın çalıştığını gösterir; bu da doğum sonrası nefes alma hazırlığıdır.

Heh anladım canım o zaman sıkıntı yok. Hiç bulanmayan da var ilk trimesterde bulananda var sonuna kadar giden de maalesef hepsi mümkün dediğin gibi senin de şansına böyle denk gelmiş. Şükür ki ilaçla kontrol edilebiliyor napcaan sağlıklı olsunlar daa

Bu gün seğirme hissetmezsem bak napıyorum burda

Kuzu bende takip ediyordum bu kadını çocukları da çok tatlı maşallah ama böyle aşırı kamera çocuğu gibi yetiştirmelerini içime sindiremiyorum büyük kızı mesela aşırı poz veriyor küçük influencer gibi çocuk davranışları gibi değil pek. Birde işin pedofili kısmı var tabii, böyle güzel güzel çocukları paylaşıyorlar ama etraf sapık kaynıyor böyle hesapları tasvip etmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…