Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhabalar kasılma geldıgınde direkt cise kosmak ıstıyorum belkı de yok ama bır anda sancılı sıkışma hissi gelıyor kasılmayla beraber aynı durum muydu sızdekıde?
Rahim kasılınca mesaneye baskı yapıyor bir de bendeki durumda bebeğin başı da aşağıdaydı baskılıyordu ama benim sancım çok farklıydı stabil gitti hep birden gelip sonra geçen bir sancım olmadı. Saatlerce aynı şiddette sürdü tedavi olana dek. İçin rahat olsun. Şiddetli ağrın sancın olmadıkça ve devamlılık göstermediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Canım Almanyadaki prosedürleri bilmemiz mümkün değil ama almanyada yaşayan arkadaşlarımız var onlar yorum yapacaklardır mutlaka
bunun bir prosedürü vardır belki diye sordum tabi ki burda nasıldır diye sormadım:) devlette de önceden eczaneden alınıyormuş, özeller kendisi veriyormuş mesela bunu da öğrenmiş oldum

Oğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Aman Allahım kızımın eksik ihtiyacı buymuş sanki bayıldııımmm
Kızlarrr çok şükür bizimde detaylımız sorunsuz güzel geçti herşeyleri gayet yolunda elhamdülillah veeee ikisi de bana benziyor
Çook sevindim canım gözün aydın her çocuk annesine benzesin o kadar sıkıntı çek sonra kaynanaya bnzesin
kaç beden almak lazım bunlardan bilemediğim için alamıyorum çünkü benimkiler hala cücük kadar

Bide bunlara bakar mısın Pamlok biri yeni doğan diğeri 3 aylık soldaki 3 aylık sence hangisini alayım yaa kafam karıştı çok yenidoğanlar gözüme çok küçük geliyor ama bilmiyorum

Canım bebeğinin kilosu boyu nasıl az çok fikir edinirsin. Mesela bana perinatolog Yenidoğan pek alma tombik olacak gibi dedi o yüzden ben genelde 2-4, 3 falan aldım

Bak aşkım soldaki 3 aylık uzun sanki yenidoğan daha iyi diyorum sence

Kuzu yenidoğanın çok var mı? Yani yenidoğan bence 4-5 tane yeterli olur o kadar varsa 3-6 ay al. Çünkü doğumdan 1 hafta sonra hemen büyüyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…