- 22 Şubat 2016
- 42
- 45
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.661
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun inşallah dinlenerek 30 lu haftaları görürsünüz
Rahim kasılınca mesaneye baskı yapıyor bir de bendeki durumda bebeğin başı da aşağıdaydı baskılıyordu ama benim sancım çok farklıydı stabil gitti hep birden gelip sonra geçen bir sancım olmadı. Saatlerce aynı şiddette sürdü tedavi olana dek. İçin rahat olsun. Şiddetli ağrın sancın olmadıkça ve devamlılık göstermediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.Merhabalar kasılma geldıgınde direkt cise kosmak ıstıyorum belkı de yok ama bır anda sancılı sıkışma hissi gelıyor kasılmayla beraber aynı durum muydu sızdekıde?
Yaa harika olur kızlar 23 Nisan'da herkes giydirip gruba atsınKız toplu foto çekeriz alanlarla haha
Bana uyar biz tamamizYaa harika olur kızlar 23 Nisan'da herkes giydirip gruba atsın
Offf+1 ile yeniden aynı pozları vermeniz yok mu
Alarmlar kurulsun laık atak gecırıyorumfff23 nisanda bizde varız teyseleriiiii
Yaaaakızımın eksikleri cok gorumcemin kızı mayo alms kızımaherseyimiz tamdı mayomuz eksikti sanki
evet sagolsun düşünmüş çokta begendim zatenYaaaayine de düşünmüş kuzum ya benim bile kız bebek mayolarini görünce içim gidiyaaaah
bunun bir prosedürü vardır belki diye sordum tabi ki burda nasıldır diye sormadım:) devlette de önceden eczaneden alınıyormuş, özeller kendisi veriyormuş mesela bunu da öğrenmiş oldumCanım Almanyadaki prosedürleri bilmemiz mümkün değil ama almanyada yaşayan arkadaşlarımız var onlar yorum yapacaklardır mutlaka
Aman Allahım kızımın eksik ihtiyacı buymuş sanki bayıldııımmmOğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Çook sevindim canım gözün aydınKızlarrr çok şükür bizimde detaylımız sorunsuz güzel geçti herşeyleri gayet yolunda elhamdülillahveeee ikisi de bana benziyor
kaç beden almak lazım bunlardan bilemediğim için alamıyorum çünkü benimkiler hala cücük kadarEmzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 329,99 TL
LCW DREAM Balensiz Dolgusuz Düz Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S59733Z8-CVLwww.lcw.comEmzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW DREAM Balensiz Dolgusuz Düz Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S5GT84Z8-D0Pwww.lcw.com
kızlar bu tulumda sizce yenidoğan mı 3 ay mı alayım soldaki 3 ay
Kuzu foto yükledin mi göremedimkızlar bu tulumda sizce yenidoğan mı 3 ay mı alayım soldaki 3 ay
Bak aşkım soldaki 3 aylık uzun sanki yenidoğan daha iyi diyorum senceKuzu foto yükledin mi göremedim
Canım bebeğinin kilosu boyu nasıl az çok fikir edinirsin. Mesela bana perinatolog Yenidoğan pek alma tombik olacak gibi dedi o yüzden ben genelde 2-4, 3 falan aldımBide bunlara bakar mısınPamlok biri yeni doğan diğeri 3 aylık soldaki 3 aylık sence hangisini alayım yaa kafam karıştı çok yenidoğanlar gözüme çok küçük geliyor ama bilmiyorum Eki Görüntüle 3635857
Bak aşkım soldaki 3 aylık uzun sanki yenidoğan daha iyi diyorum sence
Kuzu yenidoğanın çok var mı? Yani yenidoğan bence 4-5 tane yeterli olur o kadar varsa 3-6 ay al. Çünkü doğumdan 1 hafta sonra hemen büyüyor diyorlarBide bunlara bakar mısınPamlok biri yeni doğan diğeri 3 aylık soldaki 3 aylık sence hangisini alayım yaa kafam karıştı çok yenidoğanlar gözüme çok küçük geliyor ama bilmiyorum Eki Görüntüle 3635857
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?