Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kesınkıkle katılıyorum canım. Dğn babymall da emzık baktım. Ben leopar seven bir kadınım yani baya da süslüyümdür süsü püsü severim. Leoparlı emzik gördüm ve hosuma gıtmedı acıkcası her seyın bir yeri var gereksız bir tasarım olarak buldum onu bile

Merhabalar kasılma geldıgınde direkt cise kosmak ıstıyorum belkı de yok ama bır anda sancılı sıkışma hissi gelıyor kasılmayla beraber aynı durum muydu sızdekıde?

Canım linki varsa paylaşır mısın

Kalıpları nasıl? Ben dagiden aldım ama açıp bakmamışım hiç baya ufak geldi gözüme 2 neden büyük almıştım halbuki ama şuan olur resmen
normal sutyen bedenim 90b
linkte attıgım siyahta 90c oldu
linkte attıgım ten rengin de 95 c oldu canim
suan goguslerim baya buyudu sutte dolunca rahat olur c kalıp

Allahımmm bayıldımmm hemen attım sepete bunu giydirip anıtkabire gidip bir foto çekmek var bir hayalimizzz
Al işte koydun aklımıza mecbur gideceğiz ay sen öyle yazınca aklıma geldi, evlendiğimiz ilk aydı daha Anıtkabir'e gitmiştik ve fotoğrafımızın altına şöyle yazmışım

Eklentiler

• 1000128534.webp
    27 KB · Görüntüleme: 31
Kalıpları nasıl? Ben dagiden aldım ama açıp bakmamışım hiç baya ufak geldi gözüme 2 neden büyük almıştım halbuki ama şuan olur resmen
1 tane de çarşı da ic camasircidan aldm 90 beden eve geldim denedim aşırı kucuk oldu bugun degistirdim 100 beden aldm
100 dedigime bakma aşırı kalıbı kucuktu 100 beden 90 gibi oldu
emzirme sutyenlerin de bedenler kendi bedenimizi tutmuyor malesef yada markaya gore degisiyordur

Al işte koydun aklımıza mecbur gideceğiz ay sen öyle yazınca aklıma geldi, evlendiğimiz ilk aydı daha Anıtkabir'e gitmiştik ve fotoğrafımızın altına şöyle yazmışım
O zaman verilen sözü şimdi tutma vaktiiii bizimde düğün fotoğraf çekimimizin bir kısmı anıtkabirde olmuştu

Çok teşekkürler. Şimdilik kasılma önleyici ilaç, antibiyotik ve progestan kullanıyorum. İnşallah işe yararlar. Vaktinde kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…