- 1 Nisan 2025
- 686
- 910
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.641
Kesınkıkle katılıyorum canım. Dğn babymall da emzık baktım. Ben leopar seven bir kadınım yani baya da süslüyümdür süsü püsü severim. Leoparlı emzik gördüm ve hosuma gıtmedı acıkcası her seyın bir yeri var gereksız bir tasarım olarak buldum onu bileMaalesef haklısın kuzum. Hatta günlük hayatta çocukları giydirirken bile yaşına uygun giydirme taraftarıyım. Kadın gibi giydirmek de çok doğru gelmiyor. En güzeli çocukların çocuk gibi giyinmesi. Deri etekler takımlar falan çok hoşuma gidiyor mesela bazen ama hiç almayı düşünmüyorum
Merhabalar kasılma geldıgınde direkt cise kosmak ıstıyorum belkı de yok ama bır anda sancılı sıkışma hissi gelıyor kasılmayla beraber aynı durum muydu sızdekıde?Kızlar merhaba. Karın sertleşmelerinden konuşulmuş. Bende de oluyor sık sık dinlenmeyle geçmiyordu. Benim durumum biraz farklı kimse endişelenmesin sadece kendinizi dikkatli kontrol edin diye yazıyorum. 2 gün önce de regl sancısı gibi bir ağrı başladı kasıklarımda. Acile gittim enfeksiyon çıkmadı. Sabahına kendi doktoruma gittim. Rahim ağzım kısalmış maalesef. Benim bir de sertleşmeler olduğunda aşağı aşırı bir baskı oluyordu. Tuvaletim olmasa da varmış gibi hissediyordum hep. Doktor alttan muayene etti. Sen bildiğin rahim kasılmaları yaşıyorsun dedi. Yatış verdi hemen. Ciğer geliştirici yaptı. 26+2 yim bugün. 32 yi görelim hiç olmazsa dedi. Şimdi de evde dinleniyorum iş yapmak kalkmak yasak. ilaç kullanıyorum. Umarım zamanında gelir bebeğim.
Sepete ekle annabelicaKumaşı falan da çok güzel kuzum %100 pamuk
Niles Baby design for baby Atatürk Temalı 10 Kasım Fikirler Ölmez Yazılı Uzun Kol Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Niles Baby design for baby Atatürk Temalı 10 Kasım Fikirler Ölmez Yazılı Uzun Kol Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Masallah canım bayıldım! ❤Oğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Kız toplu foto çekeriz alanlarla hahaSepete ekle annabelica
Çok teşekkür ederiz teyzeleriEn güzel haber sana benzemeleriçok şükür canım çok sevindim
Canım linki varsa paylaşır mısınkızlar waikiki den emzirme sütyeni aldım cok begendim bakmaya isteyen varsa baksın
Canım linki varsa paylaşır mısın
Allahımmm bayıldımmm hemen attım sepete bunu giydirip anıtkabire gidip bir foto çekmekOğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Kalıpları nasıl? Ben dagiden aldım ama açıp bakmamışım hiç baya ufak geldi gözüme 2 neden büyük almıştım halbuki ama şuan olur resmenkızlar waikiki den emzirme sütyeni aldım cok begendim bakmaya isteyen varsa baksın
Valla benımde sortıma yapısık heralde 17 den berı baygınlık gecırıyorumBide ben 21+0 ım hala net bir hareket hissetmiyorum plesentam öndeymiş o yüzden çok hissedemiyormuşum
normal sutyen bedenim 90bKalıpları nasıl? Ben dagiden aldım ama açıp bakmamışım hiç baya ufak geldi gözüme 2 neden büyük almıştım halbuki ama şuan olur resmen
Al işte koydun aklımıza mecbur gideceğizAllahımmm bayıldımmm hemen attım sepete bunu giydirip anıtkabire gidip bir foto çekmekvar bir hayalimizzz
1 tane de çarşı da ic camasircidan aldm 90 beden eve geldim denedim aşırı kucuk oldu bugun degistirdim 100 beden aldmKalıpları nasıl? Ben dagiden aldım ama açıp bakmamışım hiç baya ufak geldi gözüme 2 neden büyük almıştım halbuki ama şuan olur resmen
O zaman verilen sözü şimdi tutma vaktiiiiAl işte koydun aklımıza mecbur gideceğizay sen öyle yazınca aklıma geldi, evlendiğimiz ilk aydı daha Anıtkabir'e gitmiştik ve fotoğrafımızın altına şöyle yazmışım
+1 ile yeniden aynı pozları vermeniz yok muO zaman verilen sözü şimdi tutma vaktiiiibizimde düğün fotoğraf çekimimizin bir kısmı anıtkabirde olmuştu
Çok teşekkürler.Geçmiş olsun, bolca dinlenerek geçirin günleri riskli bir dönemden gecmissiniz, uzun ayakta kalmayin olabildigince dinlenme halinde olun. Dediginiz gibi herkesin bünyesi farklı. Herkes ayakta hop oturup hop kalkan canının istedigi gibi gezip tozan yiyip icen hamilelik gecirmek ister. Ama bazen işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor iste
Bebisinize güvenin. Gerekli durumda serklaji da degerlendirin.
Vaktini doldurunca 9 aylari dolunca gelsin bebislerimiz bizlere
Ay çok güldümValla benımde sortıma yapısık heralde 17 den berı baygınlık gecırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?