Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bu düz zıbınlardan çok lazım oluyormuş ya bu markadan tavsiye üzerine alışveriş yaptım %100 organik pamuk çok güzel geldi ben her modelden 0-3 ve 3-6 aldım tavsiye ederim.

Eklentiler

• 1000128580.webp
    23 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000128581.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000128582.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
canim 90 b takiyorum siyahta 90 c aldm yeterli geldi ama krem olanin kalibi daha kuuck diye 95 aldm sen kac takiyorsan onu al ama c al c kalıp bir tık daha bol

Ben uzun kolda aldım, kısa kol da aldım canım, çünkü kışın petekler açık olacak yüksek ihtimal bunalırım diye evde giyerim belki dedim, uzun kol da var ama tam takım lohusa takımı aldım
ayy ben kışın donuyorum kansızm asla ısınamıyorum esim tisortle gezer ama ben hep uzun kol diye hic kısa almadm 3 takım uzun kol yeni alsam evdekilerle yeterli

ayy ben kışın donuyorum kansızm asla ısınamıyorum esim tisortle gezer ama ben hep uzun kol diye hic kısa almadm 3 takım uzun kol yeni alsam evdekilerle yeterli

Aslında ben de diğer doğumum da eve geldiğim de çok üşümüştüm ilk hafta, diğer hafta düzeldim böyle şortlu takımlar giymiştim

Canım benim oğluşum olacak diye ince askılı almadım kalın askılı olandan, yarım kollu ve uzun kollu aldım
Anladım kuzum ben askılı 2 tane almıştım 3 ay o yeter . Kısa ve uzun kollu alıcam sadece teşekkür ederim canım alanların çoğu memnun kalmış bende alıcam

Aslında ben de diğer doğumum da eve geldiğim de çok üşümüştüm ilk hafta, diğer hafta düzeldim böyle şortlu takımlar giymiştim
Ay benim annem temmuzun ortasında sen lohusasın uzun giy üşütürsün diye beni öyle darlıyodu ki lohusa terlemesi eziyet zaten hemde sıcakta korkup uzun giyiyodum şimdi de kışın ortasında don atlet gezesim var inadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…