- 9 Ağustos 2025
- 241
- 280
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.681
Hayır tulum hiç yok yeni alıcam sadece alt ta hiç yok yeni alıyorum kızlarKuzu yenidoğanın çok var mı? Yani yenidoğan bence 4-5 tane yeterli olur o kadar varsa 3-6 ay al. Çünkü doğumdan 1 hafta sonra hemen büyüyor diyorlar
Güle güle kullanın canımmm çok güzelmiişTeyzelerimiz bizim bakım çantamız geldi tahmin ettiğimden daha büyükmüş kalitesine dokusuna bayıldım bana yeterli geldi
canim 90 b takiyorum siyahta 90 c aldm yeterli geldi ama krem olanin kalibi daha kuuck diye 95 aldm sen kac takiyorsan onu al ama c al c kalıp bir tık daha bolAman Allahım kızımın eksik ihtiyacı buymuş sanki bayıldııımmm
Çook sevindim canım gözün aydınher çocuk annesine benzesin o kadar sıkıntı çek sonra kaynanaya bnzesin
kaç beden almak lazım bunlardan bilemediğim için alamıyorum çünkü benimkiler hala cücük kadar
bende uzun kollu alıcam yeni sezonu bekliyorumKızlar şu pijamaları aldım;
Şortlu Pijama Takımı - LC WAIKIKI - 699,99 TL
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 999,99 TL
Kumaşlarına bayıldım
Ben sanırım sadece pijama alabiliyorum doğuma tek pijamayla gideceğim
bende uzun kollu alıcam yeni sezonu bekliyorum
ayy ben kışın donuyorum kansızm asla ısınamıyorum esim tisortle gezer ama ben hep uzun kol diye hic kısa almadm 3 takım uzun kol yeni alsam evdekilerle yeterliBen uzun kolda aldım, kısa kol da aldım canım, çünkü kışın petekler açık olacak yüksek ihtimal bunalırım diye evde giyerim belki dedim, uzun kol da var ama tam takım lohusa takımı aldım
ayy ben kışın donuyorum kansızm asla ısınamıyorum esim tisortle gezer ama ben hep uzun kol diye hic kısa almadm 3 takım uzun kol yeni alsam evdekilerle yeterli
Canım bir tane kordon derken bende de sol uterinde direnc artışı varmis detaylida farkedildi aynı şey mi acabaamin canım hepimizin bebeleri sağlıkla gelsin
evet kızım birtane kordonuma rağmen güzel büyüyor besleniyor güclü kızcem teyzoşu
Canım kaçar tane aldınKızlar bu düz zıbınlardan çok lazım oluyormuş ya bu markadan tavsiye üzerine alışveriş yaptım %100 organik pamuk çok güzel geldiben her modelden 0-3 ve 3-6 aldım tavsiye ederim.
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Kısa Kollu Bebek Body - Fiyatı, Yorumları
Lilabio %100 Organik Pamuk 5li Beyaz Kısa Kollu Bebek Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum ben kısa kollu, yarım kollu, uzun kolludan 0-3 ve 3-6 birer set aldımCanım kaçar tane aldın
İç zıbın bunlar demi canımKuzum ben kısa kollu, yarım kollu, uzun kolludan 0-3 ve 3-6 birer set aldım
İç zıbın bunlar demi canım
Askılı almadın mı ?Kuzum ben kısa kollu, yarım kollu, uzun kolludan 0-3 ve 3-6 birer set aldım
Evet evet canımİç zıbın bunlar demi canım
Canım benim oğluşum olacak diye ince askılı almadım kalın askılı olandan, yarım kollu ve uzun kollu aldımAskılı almadın mı ?
Anladım kuzum ben askılı 2 tane almıştım 3 ay o yeter . Kısa ve uzun kollu alıcam sadece teşekkür ederim canım alanların çoğu memnun kalmış bende alıcamCanım benim oğluşum olacak diye ince askılı almadım kalın askılı olandan, yarım kollu ve uzun kollu aldım
Ay benim annem temmuzun ortasında sen lohusasın uzun giy üşütürsün diye beni öyle darlıyodu ki lohusa terlemesi eziyet zaten hemde sıcakta korkup uzun giyiyodumAslında ben de diğer doğumum da eve geldiğim de çok üşümüştüm ilk hafta, diğer hafta düzeldim böyle şortlu takımlar giymiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?