- 16 Eylül 2024
- 5.634
- 5.020
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.621
Teşekkür ederiz canım bakayim bende. Yalniz ilk linkteki nasssil isim ya yalkıKızlar isimli setler için 3 yer beğendim instada, henuz soylemedim ama asagi ekliyorum meraki olan baksin
Yiaa cok tatlıBakın bakın neyimiz geldi az önce
Bende 4 Eylül'de şeker yükleme testi yapıcam bence aç gidiyorsun hastaneye kan alıyorlar sonra eczaneden aldığın toz veya içeceği içiyorsun tekrardan kan alıyorlar yani hem açlık hem tokluk şekerini ölçüyorlar yani ben böyle biliyorumselam kızlar
perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım. eczaneden almam gereken tozu aldım ancak evde mi yapıp içmem gerek, doktorda mı içiliyor? son randevumda söylemişlerdi ancak unuttum. tekrar arayıp soracağım en kötü
Ben araştırma hastanesine gidiyorum bana eczaneden alıp gelirsin dediler özelde belki farklıdır canımOnu hastanede vermiyorlar mıbiz mi alacaz tozu mozu
Çok geçmiş olsun inşallah dinlenerek 30 lu haftaları görürsünüzKızlar merhaba. Karın sertleşmelerinden konuşulmuş. Bende de oluyor sık sık dinlenmeyle geçmiyordu. Benim durumum biraz farklı kimse endişelenmesin sadece kendinizi dikkatli kontrol edin diye yazıyorum. 2 gün önce de regl sancısı gibi bir ağrı başladı kasıklarımda. Acile gittim enfeksiyon çıkmadı. Sabahına kendi doktoruma gittim. Rahim ağzım kısalmış maalesef. Benim bir de sertleşmeler olduğunda aşağı aşırı bir baskı oluyordu. Tuvaletim olmasa da varmış gibi hissediyordum hep. Doktor alttan muayene etti. Sen bildiğin rahim kasılmaları yaşıyorsun dedi. Yatış verdi hemen. Ciğer geliştirici yaptı. 26+2 yim bugün. 32 yi görelim hiç olmazsa dedi. Şimdi de evde dinleniyorum iş yapmak kalkmak yasak. ilaç kullanıyorum. Umarım zamanında gelir bebeğim.
Ayy maşallah kocaman olmuş prensesKızlarımmm biz geldik
Kızım kocaman olmuş teyzeleri herşeyi çok güzel dedi doktorum o minik ellerinin hareketlerini gördüm eridim
Boyu bir hafta önden gidiyormuş kızımın uzun boylu olcak dedi aynı oğlum gibi
Babasının genleri baya iyimiş dedi baya güldük doktorumla
Kilosu 850gram
30.haftamda tekrar rutin kontrol randevusu verdi
Valizlerim cıktı biraz benim sağ bacağımda onun için valiz corabı ve sıvı ilacı yazdı onları aldım
Ve çalışma yasağı koydu artık calışmak yasak çok şükür cok güzel gecti şimdi resimleri atıcam size
Ayyy bayıldımmm linkle beniOğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Oyy seveyim onun ennn güzel kıyafetini bennnOğlumun en güzel kıyafeti gelmiş
Kumaşı falan da çok güzel kuzum %100 pamukAyyy bayıldımmm linkle beni
Buyur canım
23 nisanda da güzel olurr:) 3-6 alayım diyorum kaç aldın senKumaşı falan da çok güzel kuzum %100 pamuk
Niles Baby design for baby Atatürk Temalı 10 Kasım Fikirler Ölmez Yazılı Uzun Kol Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Niles Baby design for baby Atatürk Temalı 10 Kasım Fikirler Ölmez Yazılı Uzun Kol Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de aynı düşünce ile 3-6 aldım canım23 nisanda da güzel olurr:) 3-6 alayım diyorum kaç aldın sen
Aynen askimYok canım onları aklına getirme bizim haftalarimizda oluyor artık yalancı kasılmalar. Doktor ne dicek bakalım magnezyumla çözülür en kötü
En güzel haber sana benzemeleriKızlarrr çok şükür bizimde detaylımız sorunsuz güzel geçti herşeyleri gayet yolunda elhamdülillahveeee ikisi de bana benziyor
Yarın gıdecegım canım bugun degilasdaf canım sertleşme ile ilgili doktora gidecektin bugün. Gittiysen durumlar nedir ? Sanırım bir tek ikimiz dinlendikçe geçmeyen, durduk yere gelişen sertleşmeleri yaşıyoruz. Senin doktorunun yorumu ne olacak merak ediyorum. Benimki magnezyumu artırmadı. Ağrı girmiyorsa bir şey olmaz dedi sadece.
mogokids Bebek anı küpü bebek isim küpü ve renkli isimli doğal keçi kılı 6 parca Taraklı - Fiyatı, YorumlarıYiaa cok tatlı
Linkle beni cezeryem
Maşallah güzellereKızlarrr çok şükür bizimde detaylımız sorunsuz güzel geçti herşeyleri gayet yolunda elhamdülillahveeee ikisi de bana benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?