Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben sarısınım baya bacaklarımı almasam bıle plur mesela ama bir jilet kullanayım ertrsı gun ben ben degılım canım sarı kalsa valla bende ugrasmam ama tek yerden 3 tane tuy cıkıyor hatta tuylerım kıla donuypr o yuzfen lısede bıraktım jıletı agdaya devam valla cok sanslısın

Benim de çoğu sarı tuylerimin zaten başlarken demişlerdi çoğu kalır boşuna umut satmayalim haberin olsun diye. Ama koyu renkleri gördü yine cihaz. Yarısı gitmiştir nerden baksan jiletten çok korkuyordum tüyler kararır artar mı diye ama olmadı

Aşko eşimin ailede ütüyü erkekler yapıyor sağolsun kayınpederimde çok güzel ütü yapar eşimde hatta eşim eve gelen ablanın yaptığı ütüleri bile beğenmiyor kendi yapıyor çamaşır makinesi kurutma makinesi bulaşık makinesi gibi şeylerde de benden kat kat daha iyi yemeği ben yapıyorum ama diğer söylediğim işlerin sağolsun çoğunu o yapar

Ya kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaa muhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi

Hayat müşterek kelimisinin vücut bulmuş hali diyelim o zaman
kaydettiğim reelsleri görseydin onuda yapacam bunuda yapacam, elde var 0

Hayat müşterek kelimisinin vücut bulmuş hali diyelim o zaman

kaydettiğim reelsleri görseydin onuda yapacam bunuda yapacam, elde var 0
Birbirimizi gazlayalım yaaa yapalım aşko vallahi sıcaklarda geçti yoksa uyuşukluktan salondaki koltuğa yapışıcam artık

Kanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesef
Ama göbeğimde yok çok şükür, lierac ile bio oil dönüşümlü sürüyorum
Bak benim dediğimi sürseydin çatlamayacaktın badger al daha da geç olmadan

kızlar daha gec kalmadık bari bu akımı yapalım 30.haftadan sonra

Aslinda bölge bölge değişiyor benimde. Mesela genitalde ve yüz bölgemde normalde ek seanslarim vardi ara vermistim. O iki bolgemde daha fazla birde kolumun yarısında var
Ama tam lazerli olan bolgelerimde cok cok az cikiyor annabelica gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…