- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.061
Ben sarısınım baya bacaklarımı almasam bıle plur mesela ama bir jilet kullanayım ertrsı gun ben ben degılım canım sarı kalsa valla bende ugrasmam ama tek yerden 3 tane tuy cıkıyor hatta tuylerım kıla donuypr o yuzfen lısede bıraktım jıletı agdaya devamBenim lazerime bişey olmadı ya. Sarı tüylerim kalmıştı zaten lazerin görmediği. Onları epilasyon yapıyordum. İlk bebişte 30lu haftalardan sonra jiletle aldım epilasyon zorladı göbekle. Hiç de artmadi tüylerim. Çok rahat geldi o günden beri jiletle alıyorum. Hala az ve sarı olarak duruyorlar. Bazen iyi şeyler de başıma geliyor
Benim de çoğu sarı tuylerimin zaten başlarken demişlerdi çoğu kalır boşuna umut satmayalim haberin olsun diye. Ama koyu renkleri gördü yine cihaz. Yarısı gitmiştir nerden baksanBen sarısınım baya bacaklarımı almasam bıle plur mesela ama bir jilet kullanayım ertrsı gun ben ben degılım canım sarı kalsa valla bende ugrasmam ama tek yerden 3 tane tuy cıkıyor hatta tuylerım kıla donuypr o yuzfen lısede bıraktım jıletı agdaya devamvalla cok sanslısın
Ya abi yer onun değil mi istediği gibi takılırDün bebitomu daha yukarılarda hissediyordum bugün yine kasıklara indi ve minik pıt pıt sadece bikac hafta önceki gibi. Ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum
Keyfi bilir tabi ama tünelin ucundan uzak dursa daha iyi olacak yine deYa abi yer onun değil mi istediği gibi takılır
Yenidoğanı ilk bir ay giyiyorlar hepsini alma derim 0-3 te güzel gidiyor bezin ebatıyla büyük gelmiyortulumların hepsini yeni doğanmı alayım canım
Kapı kilitliKeyfi bilir tabi ama tünelin ucundan uzak dursa daha iyi olacak yine de
Sana her gün özelde göbek raporu atacam aşkımyiceeemmmbana bunlarla gel kanka
Aşko eşimin ailede ütüyü erkekler yapıyorKanka nasıl getiriyorsunuz bu kıvamabenimki biz sevgiliyken evde yardımcı 1 ay memleketine gitti diye, iç çamaşırına kadar kuru temizlemeye verdi kadın gelene kadar çamaşır makinesini çalıştırmayı ben öğrettim
at at teyzeyim ben ilerde kızına çok meraklı bi teyzen vardı dersinSana her gün özelde göbek raporu atacam aşkım
Hayat müşterek kelimisinin vücut bulmuş hali diyelim o zamanAşko eşimin ailede ütüyü erkekler yapıyorsağolsun kayınpederimde çok güzel ütü yapar eşimde hatta eşim eve gelen ablanın yaptığı ütüleri bile beğenmiyor kendi yapıyor çamaşır makinesi kurutma makinesi bulaşık makinesi gibi şeylerde de benden kat kat daha iyi yemeği ben yapıyorum ama diğer söylediğim işlerin sağolsun çoğunu o yapar
kaydettiğim reelsleri görseydinYa kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaamuhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi
Adıda melahat diyecemat at teyzeyim ben ilerde kızına çok meraklı bi teyzen vardı dersin
Birbirimizi gazlayalım yaaa yapalım aşko vallahi sıcaklarda geçti yoksa uyuşukluktan salondaki koltuğa yapışıcam artıkHayat müşterek kelimisinin vücut bulmuş hali diyelim o zaman
kaydettiğim reelsleri görseydinonuda yapacam bunuda yapacam, elde var 0
Bak benim dediğimi sürseydin çatlamayacaktın badger al daha da geç olmadanKanka benim memelerim hayatımda bu kadar boyuta ulaşmadığı için çatladı maalesef
Ama göbeğimde yok çok şükür, lierac ile bio oil dönüşümlü sürüyorum
kızlar daha gec kalmadık bari bu akımı yapalım 30.haftadan sonraYa kızlar hamile kaldığımda dedim ki ay ay foto çekicem hamilelik update yapıcam, hamilelik günlüğü tutcam filan dedim ama hiç yapmadım yaaamuhtemelen doğumdan sonra çok pişman olucam bir motivasyonum yok bu konuda izne ayrıldığımdan beri aşırı uyuşuğum. Zaten 18. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlikten bişey yapamadım sonra taşınma derken olmadı. Artık yapsam iyi olur gibi
Aslinda bölge bölge değişiyor benimde. Mesela genitalde ve yüz bölgemde normalde ek seanslarim vardi ara vermistim. O iki bolgemde daha fazla birde kolumun yarısında varAaa hsmıle kalınca lazsr cop olucak derlerdı dogruymus demekkıben lazer e gıtmedım agda ya devam dpgumdan sonra gıdecegım her yerım dovme kaplı oldugu ıcın kollarıma falan zaten yaptıramıyorum dıye gıtmemıstım ama genıtal ve koltuk altına gıdecegım dpgumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?