Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeye
Ya ben en cok ne yiyecegime karar veremiyorum acıkıyorum ama mutfakta dolasip dolasip geliyorum
Aynı ben iştahım acayip açıldı sabah tartıya korkarak çıktım hatta yine kilo almamışım yediğim cipsler de çocuğa gidiyor herhalde

Kizlar benim de süt içme dedi sadece gaz yapar onun yerine yoğurt yiyebilirsin dedi sizin drlarda böyle bişey söyledi mi

Aynı ben iştahım acayip açıldı sabah tartıya korkarak çıktım hatta yine kilo almamışım yediğim cipsler de çocuğa gidiyor herhalde
Ay bende öyleyim ya isteee açım sürekli. Gidiyorum ama yiyecek bisey bulamıyorum
Abur cubur yemedigim için geriye cok seçenek kalmiyor bende tabi
Paketli gıda az ye cezeryem aman dikkat et

Canım çok sevindimm. O temiz geldigindeki rahatlamayı hepimiz yaşadık iyi biliriz
Hadi bakalim darısı detayli ultrasonun başına

Kizlar benim de süt içme dedi sadece gaz yapar onun yerine yoğurt yiyebilirsin dedi sizin drlarda böyle bişey söyledi mi
Benim de doktorum gazım oluyor ağrım oluyor dediğimde süt zaten içme, kefir yoğurt daha iyi demişti. Ama hiç gaz problemi olmayanlara ne derler bilemedim

Hadi gözün aydın canım

Ay bende öyleyim ya isteee açım sürekli. Gidiyorum ama yiyecek bisey bulamıyorum
Abur cubur yemedigim için geriye cok seçenek kalmiyor bende tabi
Paketli gıda az ye cezeryem aman dikkat et
Ya yiyorum ama böyle eskisi gbi bikase dolusu değil üç dört alıyorum sonra hemen doymuş oluyorum çok garip bi saat sonra hobbaaaa hicbse yememisim gbi yine açım

Canim şaşırdım yani bence başka bir hastaneye daha danış bunu hatta temmuzda bana birde test yapıldı uyuşmazlık ile alakalı böyle bir testti ona göre erken yapacaklardı iğneyi

Eklentiler

• Screenshot_20250828_120838_e-Nabz.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 15
Ya yiyorum ama böyle eskisi gbi bikase dolusu değil üç dört alıyorum sonra hemen doymuş oluyorum çok garip bi saat sonra hobbaaaa hicbse yememisim gbi yine açım
Tamam o zaman yemende bir sakınca yok çok yememek lazim ama tabi canın cektiginde 3 5 yemekte normal. O kadar olur.
Ya ne kadsr benziyoruzz bende öyleyim. Ya ayıptır söylemesi dün varya 4 öğün yemek yedim. Yetmedi gece yine ben acıktım dedim eşim artik gülmeye başladı. Annemde bende ya simdi, iyi sabaha kadar ye sen bu ne diyo dün bana birseyler oldu yeme icme konusunda
Kuzu benim adım bile cezerye heheheh abur cubur benden sorulur
ya uf sus yaa.. ben cezeryeye bayılırım zatenn. Senin ismin bende açlık uyandırıyor. Tatlıya olan açlığımı hatirlatiyorsun bana

Hemen degistireyim nick i yavrum sorry

Ben bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeye
Ya ben en cok ne yiyecegime karar veremiyorum acıkıyorum ama mutfakta dolasip dolasip geliyorum
sütü az dah olsa hergün azcık iyi gelir hem miğdeyede iyi geliyor bende öyleyim secemiyorum yada yapasım gelmiyor ağırlaştım iycene

Günaydın kızlar 2-3 gündür tarif edemediğim bir bulantı hali, mide yanması vs. derken uyanmam bu saati buluyor pazartesi de okul açılıyor ve sabahçıyım nasıl olacak bilmiyorum. Saçlı mi olacak ondan mı yanıyor acaba sepide

sütü az dah olsa hergün azcık iyi gelir hem miğdeyede iyi geliyor bende öyleyim secemiyorum yada yapasım gelmiyor ağırlaştım iycene
Dogru kuzum içmek lazım ya bende aldim evde duruyor birsuru süt ama içmiyorum aklima gelipte
Ay aynı olmusuz hepimiz resmen canım biseyler cekse de ne yicem diye düşünmekten yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…