- 25 Şubat 2025
- 1.418
- 1.939
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.181
Aynı ben iştahım acayip açıldı sabah tartıya korkarak çıktım hatta yine kilo almamışım yediğim cipsler de çocuğa gidiyor herhaldeBen bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeye
Ya ben en cok ne yiyecegime karar veremiyorum acıkıyorum ama mutfakta dolasip dolasip geliyorum
Ay bende öyleyim ya isteeeAynı ben iştahım acayip açıldı sabah tartıya korkarak çıktım hatta yine kilo almamışım yediğim cipsler de çocuğa gidiyor herhalde
Canım çok sevindimm. O temiz geldigindeki rahatlamayı hepimiz yaşadık iyi bilirizKızlar hatırlar mısınız bilmiyorum 2li test temiz gelince fetal yaptırmamıştım ama kist görüldü diye 18.haftada fetal dna vermiştim bizim fetal dna sunucumuz çıktı çok şükür hepsi düşük risk içim çok rahatladıyarın da detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçer
Sorsak kesin bizimkiler de bisey derKizlar benim de süt içme dedi sadece gaz yapar onun yerine yoğurt yiyebilirsin dedi sizin drlarda böyle bişey söyledi mi
Benim de doktorum gazım oluyor ağrım oluyor dediğimde süt zaten içme, kefir yoğurt daha iyi demişti. Ama hiç gaz problemi olmayanlara ne derler bilemedimKizlar benim de süt içme dedi sadece gaz yapar onun yerine yoğurt yiyebilirsin dedi sizin drlarda böyle bişey söyledi mi
Hadi gözün aydın canımKızlar hatırlar mısınız bilmiyorum 2li test temiz gelince fetal yaptırmamıştım ama kist görüldü diye 18.haftada fetal dna vermiştim bizim fetal dna sunucumuz çıktı çok şükür hepsi düşük risk içim çok rahatladıyarın da detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçer
Ya yiyorum ama böyle eskisi gbi bikase dolusu değil üç dört alıyorum sonra hemen doymuş oluyorum çok garip bi saat sonra hobbaaaa hicbse yememisim gbi yine açımAy bende öyleyim ya isteeeaçım sürekli. Gidiyorum ama yiyecek bisey bulamıyorum
Abur cubur yemedigim için geriye cok seçenek kalmiyor bende tabi
Paketli gıda az ye cezeryem aman dikkat et
Kuzu benim adım bile cezerye heheheh abur cubur benden sorulurAy bende öyleyim ya isteeeaçım sürekli. Gidiyorum ama yiyecek bisey bulamıyorum
Abur cubur yemedigim için geriye cok seçenek kalmiyor bende tabi
Paketli gıda az ye cezeryem aman dikkat et
Canim şaşırdım yani bence başka bir hastaneye daha danış bunu hatta temmuzda bana birde test yapıldı uyuşmazlık ile alakalı böyle bir testti ona göre erken yapacaklardı iğneyiYok ben hani iğneyi yazdırayım bulamam falan belki diye düşündüğüm için bu haftada gittim. Ama kanama yoksa hiç yapmadıklarını sadece doğumdan sonra yaptıklarını söylediler. Yoksa bende şimdi yaptırmak için gitmedim. Çünkü bazen bulunamıyabiliyormuş iğneaşılama sürecinde çok karşılaştığımız için bu durumlarla önden önlem alalım dedik ama başka bişey çıktı karşımıza
Tamam o zaman yemende bir sakınca yokYa yiyorum ama böyle eskisi gbi bikase dolusu değil üç dört alıyorum sonra hemen doymuş oluyorum çok garip bi saat sonra hobbaaaa hicbse yememisim gbi yine açım
Kuzu benim adım bile cezerye heheheh abur cubur benden sorulur
Hemen degistireyim nick i yavrum sorryTamam o zaman yemende bir sakınca yokçok yememek lazim ama tabi canın cektiginde 3 5 yemekte normal. O kadar olur.
Ya ne kadsr benziyoruzzbende öyleyim. Ya ayıptır söylemesi dün varya 4 öğün yemek yedim. Yetmedi gece yine ben acıktım dedim eşim artik gülmeye başladı. Annemde bende ya simdi, iyi sabaha kadar ye sen bu ne diyo dün bana birseyler oldu yeme icme konusunda
ya uf sus yaa.. ben cezeryeye bayılırım zatenn. Senin ismin bende açlık uyandırıyor. Tatlıya olan açlığımı hatirlatiyorsun bana
sütü az dah olsa hergün azcık iyi gelir hem miğdeyede iyi geliyorBen bir süredir sütü ihmal ediyorum yaa.. iyi oldu söylediğin. Bende yeniden baslayayim icmeye
Ya ben en cok ne yiyecegime karar veremiyorum acıkıyorum ama mutfakta dolasip dolasip geliyorum
Kanka dr’lar en faydalısı yoğurt diyor hamilelikte , ben yoğurt yiyemiyorum ama kefir içiyorumsütü az dah olsa hergün azcık iyi gelir hem miğdeyede iyi geliyorbende öyleyim secemiyorum yada yapasım gelmiyor ağırlaştım iycene
evet yoğurt hepsinden faydalı niye yiyemiyorsun tiksiniyormusun?Kanka dr’lar en faydalısı yoğurt diyor hamilelikte , ben yoğurt yiyemiyorum ama kefir içiyorum
Yok kuşum degistirmeHemen degistireyim nick i yavrum sorry
Dogru kuzum içmek lazım ya bende aldim evde duruyor birsuru süt ama içmiyorum aklima geliptesütü az dah olsa hergün azcık iyi gelir hem miğdeyede iyi geliyorbende öyleyim secemiyorum yada yapasım gelmiyor ağırlaştım iycene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?