- 23 Ekim 2024
- 3.974
- 6.283
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.201
Aşkım zorla yiyorum ya parmakla ittirmem lazımevet yoğurt hepsinden faydalı niye yiyemiyorsun tiksiniyormusun?
bende hamilelikde ayrı bi sevdim yoğurdu cok tatlı geliyor
Benim kızım kel olacak anlaşıldıGünaydın kızlar2-3 gündür tarif edemediğim bir bulantı hali, mide yanması vs. derken uyanmam bu saati buluyor pazartesi de okul açılıyor ve sabahçıyım nasıl olacak bilmiyorum. Saçlı mi olacak ondan mı yanıyor acaba sepide
Hep sactan bunlarGünaydın kızlar2-3 gündür tarif edemediğim bir bulantı hali, mide yanması vs. derken uyanmam bu saati buluyor pazartesi de okul açılıyor ve sabahçıyım nasıl olacak bilmiyorum. Saçlı mi olacak ondan mı yanıyor acaba sepide
Gerçekten şu 3 gündür sırf bu yüzden dikkat ediyorum ama bana mısın demiyorHep sactan bunlar
Bence gayet normal kuzu ya, çünkü midemiz baya araya sıkışmış durumda su an. Yanar da bulanır da hepsi olur yani. Hafif beslenmek lazim aslinda ama ne yicez hafif diyoruz da ne olacak o hafifler.
Benım arkadaşımın ilk gebelikti onda da yapılmadı ilk gebelik sorun olmayıp 2. De sorun oluyor diye biliyorum ben tabii şimdi sistem değişmiş olabilirIlk gebelikte de yapılıyor canım. 28.haftada vurduruyorlar. Hamile isen kan uyuşmazlığı varsa 28 haftada igne oluyorsun.
Canım doğum sonrası devam edicez. Zamanla zaten hormonlarımız eskisi gibi olacak. Hiç takmıyorum kafama. Jilet kullanıyorum. Biliyosun lazer gören kıllar kökten alınmaz bu süreçte sadece jilet kullanabilirsin. Sende takma ilk haline asla dönmezUsta öğretici estetisyen hanımcım, nasıl düzene sokucaz bu tüyleri
Dogru yazdıkların da tam dedigin gibi istee
Dogum sonrasi birkac seansla belki kontrol altina alanlardan olurum bende. Bir iki seansla eskisi gibi kurtulan tanıdıklarım oldu çünkü
Artık çok geç o vebali alamazdim.Yok kuşum degistirmecok tatlı nickin yirim seni cezeryem
Ya o kadar mı fenaGerçekten şu 3 gündür sırf bu yüzden dikkat ediyorum ama bana mısın demiyorki benim ilk 3 ay bile bulantım vs. olmadı şimdi oluyor
Yaaa cezeryeeemArtık çok geç o vebali alamazdim.
Bende hep jilet ve kisaltma makinesi ile alıyorum lazerli bölgeleri canım bu bilgiyi lazer merkezi Allahtan daha once vermisti bana da.Canım doğum sonrası devam edicez. Zamanla zaten hormonlarımız eskisi gibi olacak. Hiç takmıyorum kafama. Jilet kullanıyorum. Biliyosun lazer gören kıllar kökten alınmaz bu süreçte sadece jilet kullanabilirsin. Sende takma ilk haline asla dönmez
Alla alla ilk kez duyuyorum yapılmadığını. Benim kuzenimin cocugu 14 yaşında, o cocuguna hamileyken bile yapılmıştı 28.haftasinda yıllar önce yani.Benım arkadaşımın ilk gebelikti onda da yapılmadı ilk gebelik sorun olmayıp 2. De sorun oluyor diye biliyorum ben tabii şimdi sistem değişmiş olabilir
Canım çok sevindimm. O temiz geldigindeki rahatlamayı hepimiz yaşadık iyi biliriz
Hadi bakalim darısı detayli ultrasonun başına
Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam olduCanım tayt arıyorum senin nasıl rahat mı göbek kısmın ?? Bu arada çok tatlış fotoğrafların
K
Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu
Sanki pek mümkün değil gibi ya. Herseyi gectim usg de görünür. Fetal dna dedigimiz sey baya detayli bir genetik test orda da görünür.Arkadaşlar aklıma bişe takıldı şimdi mesela bir annenin ikiz gebeliği var ama hiç gorunmemis saptanmamis doğumda ikiz oldukları belli olmuş hatta fetal dna da yaptırmış tekil olarak. Böyle bse mümkün müdür
Canım hiç ultrasona girmediyse tamam ama özellikle küçük haftalarda ultrason cihazını karnına koyar koymaz iki bebiş görünüyor. İlerleyen haftalarda ikisini tek bir karede görmek zor ama onda da şöyle oluyor. Bir bebeğin kafasına bakarken bir anda başka bir ayak görünüyor falanArkadaşlar aklıma bişe takıldı şimdi mesela bir annenin ikiz gebeliği var ama hiç gorunmemis saptanmamis doğumda ikiz oldukları belli olmuş hatta fetal dna da yaptırmış tekil olarak. Böyle bse mümkün müdür
Canım bu zaten LCW marka değil. Kızlarında gördüğü Artış marka. Demek ki gerçekten iyiTayt - Markalar - 539,99 TL
Artış Siyah Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Örme Hamile Tayt CLK02 size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S000161408-19351www.lcw.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?