Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Benim kızım kel olacak anlaşıldı

Hep sactan bunlar
Bence gayet normal kuzu ya, çünkü midemiz baya araya sıkışmış durumda su an. Yanar da bulanır da hepsi olur yani. Hafif beslenmek lazim aslinda ama ne yicez hafif diyoruz da ne olacak o hafifler.

Hep sactan bunlar
Bence gayet normal kuzu ya, çünkü midemiz baya araya sıkışmış durumda su an. Yanar da bulanır da hepsi olur yani. Hafif beslenmek lazim aslinda ama ne yicez hafif diyoruz da ne olacak o hafifler.
Gerçekten şu 3 gündür sırf bu yüzden dikkat ediyorum ama bana mısın demiyor ki benim ilk 3 ay bile bulantım vs. olmadı şimdi oluyor

Ilk gebelikte de yapılıyor canım. 28.haftada vurduruyorlar. Hamile isen kan uyuşmazlığı varsa 28 haftada igne oluyorsun.
Benım arkadaşımın ilk gebelikti onda da yapılmadı ilk gebelik sorun olmayıp 2. De sorun oluyor diye biliyorum ben tabii şimdi sistem değişmiş olabilir

Canım doğum sonrası devam edicez. Zamanla zaten hormonlarımız eskisi gibi olacak. Hiç takmıyorum kafama. Jilet kullanıyorum. Biliyosun lazer gören kıllar kökten alınmaz bu süreçte sadece jilet kullanabilirsin. Sende takma ilk haline asla dönmez

Gerçekten şu 3 gündür sırf bu yüzden dikkat ediyorum ama bana mısın demiyor ki benim ilk 3 ay bile bulantım vs. olmadı şimdi oluyor
Ya o kadar mı fena o da kötü oluyor ya mide bulanmasi da mide yanmasi da. Aklima geldi, sabahları aç karnina 1 kaşık tahin ye. Mide yanmasina iyi geliyor. Bulanma icin malesef önerecek birseyim yok

Bende hep jilet ve kisaltma makinesi ile alıyorum lazerli bölgeleri canım bu bilgiyi lazer merkezi Allahtan daha once vermisti bana da.
Takmıyorum gercekten elbet yine dökülür hepsi

Benım arkadaşımın ilk gebelikti onda da yapılmadı ilk gebelik sorun olmayıp 2. De sorun oluyor diye biliyorum ben tabii şimdi sistem değişmiş olabilir
Alla alla ilk kez duyuyorum yapılmadığını. Benim kuzenimin cocugu 14 yaşında, o cocuguna hamileyken bile yapılmıştı 28.haftasinda yıllar önce yani.

K
Canım tayt arıyorum senin nasıl rahat mı göbek kısmın ?? Bu arada çok tatlış fotoğrafların
Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu

Arkadaşlar aklıma bişe takıldı şimdi mesela bir annenin ikiz gebeliği var ama hiç gorunmemis saptanmamis doğumda ikiz oldukları belli olmuş hatta fetal dna da yaptırmış tekil olarak. Böyle bse mümkün müdür

K

Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu

Sanki pek mümkün değil gibi ya. Herseyi gectim usg de görünür. Fetal dna dedigimiz sey baya detayli bir genetik test orda da görünür.

Canım hiç ultrasona girmediyse tamam ama özellikle küçük haftalarda ultrason cihazını karnına koyar koymaz iki bebiş görünüyor. İlerleyen haftalarda ikisini tek bir karede görmek zor ama onda da şöyle oluyor. Bir bebeğin kafasına bakarken bir anda başka bir ayak görünüyor falan

Canım bu zaten LCW marka değil. Kızlarında gördüğü Artış marka. Demek ki gerçekten iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…