- 5 Haziran 2021
- 5.625
- 21.588
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.801
Ay artık geçse çok iyi olur 9 sürmez inşallah ilk gebeliğimde de böyle oldu sonuna kadar yiyemedim bak adını bile yazamıyorumAynı durumdayim tatliyi dusununce bile midem bi hos oluyonormalde cikolataya falan bayilirim gebeligi ogrendigimden beri canim hic cekmedi, ustune bi de cirkin bisey gibi gelmeye basladi
Devlette evet bakmıyorlar genelde kim uğraşcak onlaO zaman biraz daha sabredeyim. Aslında vajinal da baktırırdım ama bakmadı
Çok haklısın canım birden fazla teyit almakta fayda var ben burada çok okudum hamileyken antibiyotik kullanan rahat olYa canim aklima gelmemisti chatgpt ye sormak cok teşekkür ederim. Yarin saglik ocagindaki hemsireye sorcam arayip tekrar. Kullan derse o zaman kullancam canim. Eczaci da doktor da kullan dedi ama yine de insanin kafasi söz konusu antibiyotik olunca karışıyor.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama ne zaman gitsem gözükür acaba onu bilemedimDevlette evet bakmıyorlar genelde kim uğraşcak onlabanada bakmadılar 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi ama ben durumadım bebek görünmüyor falan diyince dedim boş gebelik mi özele koştum
Nihal hanım demişsin karıştırmışım. Ona nasıl karar verdinOna gitmeyeceğim burda arkadaşın bahsettiği gibi çok memnun kalmayan var yorumlarını okudum
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama ne zaman gitsem gözükür acaba onu bilemedim
Gördüm Instagram hesabını evet pek hoş değil gerçekten onu da eledimDün yazmıştım gördün mü bilmiyorum ama bahsettiğim doktor Tülay Koldaş tı, ben olsam tercih etmezdim. Şovcu bir kadın, her şey olup bittikten sonra poz vermeye geldi sanki, bir de instagramdan paylaşmıştı, kapıda heyecandan bayılan ananemiz falan diye. (Annem gerçekten bayıldı ablamın çığlıklarından)
Ben dün gittim keseyi gördük ama yolk sac gözüktü mü bilmiyorum doktor söylemediBen de bugün 5+0 oldum, henüz gitmedim doktora 7+0 dan sonra düşünüyorum, şimdi gidip strese girmek istemiyorumgözükmez korkusuyla
Ben dün gittim keseyi gördük ama yolk sac gözüktü mü bilmiyorum doktor söylemedi
Hafta sonu git bence vajinal kesin gözükür. Bizim tarihlerimiz senle aynı sanırım bana cumartesi gel karından bakalım dedi çünkü.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama ne zaman gitsem gözükür acaba onu bilemedim
Kese normal 2 hafta sonra tekrar muayene ol dedi sadece. İnşallah vardırHiç gitmedim ben, devlete gittiysen maalesef ki hiçbir bilgi vermiyorlarvardır inşallah, sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum
Hiç bilmiyorum ki sen hangi şehirdesin ? Bu hafta sonu gitsem karından görür müyüm yani benim bugün 6+0 oldu sat a göreHafta sonu git bence vajinal kesin gözükür. Bizim tarihlerimiz senle aynı sanırım bana cumartesi gel karından bakalım dedi çünkü.
Gözükmezsede kontrol hakkın yok mu 10 günde o zMann tekrar gidersin :)
Ben baya kötüyüm canım. Aç durmuyorum yiyebiliyorum kahvaltıliklari falan. Ama kuruyemiş ve tatlı şeyler beni de tiksindiriyor. İçim sürekli bulanıyor çok rahatsız edici bir hisCanım ceviz dedin bende yiyemiyorum ne hurma ne ceviz ne tatlı bişey tiksinme geliyor normal de tatlıya düşkün olan ben var mı kızlar bizim gibi daha
Benimde bugün 6+0Hiç bilmiyorum ki sen hangi şehirdesin ? Bu hafta sonu gitsem karından görür müyüm yani benim bugün 6+0 oldu sat a göre
Maşallah canımKızlar ben bugün ilk muayeneye gittim. 6+0dı 6+4 gözüktü kalp atışı oluşmuş dedi dinletmedi ben de öyle bir istekte bulunmadım. Ama çok şükür bebek var kalp atışı var artık kendimi hamile gibi hissedebilirim
Evet gözükse bile söylemezdi zaten ben zorla sorup öğrendim kesenin içerde olduğunu. Vajinal muayene olabilirim daha önce hep oldum sıkıntısız geçti. Kafaya takmayacağım sabırlı olmam lazım diyip duruyorum ama insan çok merak ediyor dimiBenimde bugün 6+0
Karından gözükmesede vajinal muayene olmaz mısın ? Özelde her şekilde gösterirler bence :)
Yinede sen bilirsin ama seni anladığım için söylüyorum devlette bebek gözükmüyor 2 hafta sonra gel falan diyince benim içim burkulmuştu sende rahatla diye diyorum
Ben ankaradayım cnm
Maşallah canım erken mi yerleşmiş bebeğinKızlar ben bugün ilk muayeneye gittim. 6+0dı 6+4 gözüktü kalp atışı oluşmuş dedi dinletmedi ben de öyle bir istekte bulunmadım. Ama çok şükür bebek var kalp atışı var artık kendimi hamile gibi hissedebilirim
Sanırım erken olmuş regle 3 gün kala 68 betayla öğrenmiştim. Hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallahMaşallah canım erken mi yerleşmiş bebeğinönemli olan kalp atışı oluşması zaten bir sonrakinde dinletir
Evet o rahatsız edici his anlatılmaz yaşanır eşimin kokusu bile rahatsız ediyorBen baya kötüyüm canım. Aç durmuyorum yiyebiliyorum kahvaltıliklari falan. Ama kuruyemiş ve tatlı şeyler beni de tiksindiriyor. İçim sürekli bulanıyor çok rahatsız edici bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?