Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Aynı durumdayim tatliyi dusununce bile midem bi hos oluyo normalde cikolataya falan bayilirim gebeligi ogrendigimden beri canim hic cekmedi, ustune bi de cirkin bisey gibi gelmeye basladi
Ay artık geçse çok iyi olur 9 sürmez inşallah ilk gebeliğimde de böyle oldu sonuna kadar yiyemedim bak adını bile yazamıyorum

O zaman biraz daha sabredeyim. Aslında vajinal da baktırırdım ama bakmadı
Devlette evet bakmıyorlar genelde kim uğraşcak onla banada bakmadılar 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi ama ben durumadım bebek görünmüyor falan diyince dedim boş gebelik mi özele koştum

Çok haklısın canım birden fazla teyit almakta fayda var ben burada çok okudum hamileyken antibiyotik kullanan rahat ol

Devlette evet bakmıyorlar genelde kim uğraşcak onla banada bakmadılar 2 hafta sonra gel karından bakalım dedi ama ben durumadım bebek görünmüyor falan diyince dedim boş gebelik mi özele koştum
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama ne zaman gitsem gözükür acaba onu bilemedim

Gördüm Instagram hesabını evet pek hoş değil gerçekten onu da eledim

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ama ne zaman gitsem gözükür acaba onu bilemedim
Hafta sonu git bence vajinal kesin gözükür. Bizim tarihlerimiz senle aynı sanırım bana cumartesi gel karından bakalım dedi çünkü.
Gözükmezsede kontrol hakkın yok mu 10 günde o zMann tekrar gidersin :)

Hafta sonu git bence vajinal kesin gözükür. Bizim tarihlerimiz senle aynı sanırım bana cumartesi gel karından bakalım dedi çünkü.
Gözükmezsede kontrol hakkın yok mu 10 günde o zMann tekrar gidersin :)
Hiç bilmiyorum ki sen hangi şehirdesin ? Bu hafta sonu gitsem karından görür müyüm yani benim bugün 6+0 oldu sat a göre

Canım ceviz dedin bende yiyemiyorum ne hurma ne ceviz ne tatlı bişey tiksinme geliyor normal de tatlıya düşkün olan ben var mı kızlar bizim gibi daha
Ben baya kötüyüm canım. Aç durmuyorum yiyebiliyorum kahvaltıliklari falan. Ama kuruyemiş ve tatlı şeyler beni de tiksindiriyor. İçim sürekli bulanıyor çok rahatsız edici bir his

Hiç bilmiyorum ki sen hangi şehirdesin ? Bu hafta sonu gitsem karından görür müyüm yani benim bugün 6+0 oldu sat a göre
Benimde bugün 6+0
Karından gözükmesede vajinal muayene olmaz mısın ? Özelde her şekilde gösterirler bence :)
Yinede sen bilirsin ama seni anladığım için söylüyorum devlette bebek gözükmüyor 2 hafta sonra gel falan diyince benim içim burkulmuştu sende rahatla diye diyorum

Ben ankaradayım cnm

Evet gözükse bile söylemezdi zaten ben zorla sorup öğrendim kesenin içerde olduğunu. Vajinal muayene olabilirim daha önce hep oldum sıkıntısız geçti. Kafaya takmayacağım sabırlı olmam lazım diyip duruyorum ama insan çok merak ediyor dimi

Maşallah canım erken mi yerleşmiş bebeğin önemli olan kalp atışı oluşması zaten bir sonrakinde dinletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…