- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.841
Biraz fiziki özelliklerine göre de değişiyor sanırım benim biraz göbeğim vardı zaten sıkışık gitmemiştim karından baktığı için zor gördü yarın tekrar gideceğim idrara sıkışık gel diye özellikle söyledi doktorKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Hmm bende de var biraz göbek bakalm artık, teşekkür ederim bilgilendirme içinBiraz fiziki özelliklerine göre de değişiyor sanırım benim biraz göbeğim vardı zaten sıkışık gitmemiştim karından baktığı için zor gördü yarın tekrar gideceğim idrara sıkışık gel diye özellikle söyledi doktor
Evet şuan yazısı bile rahatsız ediyor o dereceBen de ben deeeee. Normalde tatlı çok severim ama hiiç yemek istemiyor canım. Ayıptır söylemesi eşim en sevdiğim tatlıyı almıştı yüzüne bile bakmadım. Tiksinmiyorum ama hiç yiyesim gelmiyor.
Geçmiş olsun, mide bulantın ne zaman başladı acaba
Benim 5+3 te karından göründü ayrıca zayıf falan da değilim göbekliyim yani , çok fazla sıkışık değildim ben normaldimKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Doktorum yazdı kötü olunca kullan dediBulantı ilacını kullanan var mı aramızda ?
Ayy ne güzel maşallah inşallah bende de görünür, 5+6 olucam dr gittiğim günBenim 5+3 te karından göründü ayrıca zayıf falan da değilim göbekliyim yani , çok fazla sıkışık değildim ben normaldim
Ben bugün doktoruma sordum, prilam kullanabilirsin dedi. Başlıcam sanırım, çünkü yapamıyorum bu şekilde.Kızlar aşırı mide bulantım var sabah başlıyor akşama kadar ilaç kullancam keyif alamıyorum hiçbişeyden
15 gün gitmeyi düşünüyorum 10.haftada haber veririm tabi sen kaç haftalıksın şuanNe zaman gidersin canım ? Bana da haber verir misin sonrasında iyiyse ben de ona giderim
Benim bugün 6+0 oldu. Haftaya cumartesi giderim diye düşünüyorum15 gün gitmeyi düşünüyorum 10.haftada haber veririm tabi sen kaç haftalıksın şuan
İlk defa mı gideceksinBenim bugün 6+0 oldu. Haftaya cumartesi giderim diye düşünüyorum
Hayır dün devlete gittim keseyi gördükİlk defa mı gideceksin
Ben karından 6+5 duymuştumKızlar merhaba 5+0 da karından kese gördük. Doktor kalp atışı için 7+0da çağırdı ama 6+2 de gitsek duyabilir miyiz
Anladım canım yakında gidersem haber veririm sende gidince haber verir misin belki karar değiştirirmHayır dün devlete gittim keseyi gördük
Tamam canım haber veririm. Ben de kararsızlık yaşıyorumAnladım canım yakında gidersem haber veririm sende gidince haber verir misin belki karar değiştirirm
Nerde oturuyorsun senTamam canım haber veririm. Ben de kararsızlık yaşıyorum
Kağıthanedeyim. Sen ?Nerde oturuyorsun sen
Bende Kağıthanedeyim merkezde şelale evlerinin oradayımKağıthanedeyim. Sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?