- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.821
Ben de ben deeeee. Normalde tatlı çok severim ama hiiç yemek istemiyor canım. Ayıptır söylemesi eşim en sevdiğim tatlıyı almıştı yüzüne bile bakmadım. Tiksinmiyorum ama hiç yiyesim gelmiyor.Canım ceviz dedin bende yiyemiyorum ne hurma ne ceviz ne tatlı bişey tiksinme geliyor normal de tatlıya düşkün olan ben var mı kızlar bizim gibi daha
Çoğumuzda var demekki benim de aynı dediğin gibiBen de ben deeeee. Normalde tatlı çok severim ama hiiç yemek istemiyor canım. Ayıptır söylemesi eşim en sevdiğim tatlıyı almıştı yüzüne bile bakmadım. Tiksinmiyorum ama hiç yiyesim gelmiyor.
Benim rahatsız olma durumu başlamadı ama kokuları çok daha keskin alıyorum artık değişik bir hisEvet o rahatsız edici his anlatılmaz yaşanır eşimin kokusu bile rahatsız ediyor
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar ben bugün ilk muayeneye gittim. 6+0dı 6+4 gözüktü kalp atışı oluşmuş dedi dinletmedi ben de öyle bir istekte bulunmadım. Ama çok şükür bebek var kalp atışı var artık kendimi hamile gibi hissedebilirim
Bence de yaa zaten kilo problemim var şekere çok da gerek yok, yiyeceksek bebişe yararlı şeyler yiyebilelim yeterÇoğumuzda var demekki benim de aynı dediğin gibiolsun iyi bir şey bence şekerden uzak kalmış oluyoruz böylece
Geçmiş olsun, mide bulantın ne zaman başladı acabaKızlar aşırı mide bulantım var sabah başlıyor akşama kadar ilaç kullancam keyif alamıyorum hiçbişeyden
Kötü yorum yapan görmedim deneyeceğim onuda beğenmezsem başka bakıcamNihal hanım demişsin karıştırmışım. Ona nasıl karar verdin
Ne zaman gidersin canım ? Bana da haber verir misin sonrasında iyiyse ben de ona giderimKötü yorum yapan görmedim deneyeceğim onuda beğenmezsem başka bakıcam
İlk 3 ay 1 kilo almak normal diyorlar ben 6 haftada aldım 1 kilo maalesefBence de yaa zaten kilo problemim var şekere çok da gerek yok, yiyeceksek bebişe yararlı şeyler yiyebilelim yeter
Ben sıkışık gitmedim yine de kese gözüktü ama öyle gidilse daha rahat gözükür sanırımKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Karından bakılacaksa sıkışıkKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Benim de aynı tuzlu ve ekşi şeyler yiyorumKızlar ben de normalde tatlı çok severim asla hayır demem ama şimdi canım pek istemiyor. Daha çok tuzlu şeyler istiyorum
Sen de haklısın valla sonrası ne olur bilemiyoruz çünküİlk 3 ay 1 kilo almak normal diyorlar ben 6 haftada aldım 1 kilo maalesefhazır mide bulantım yokken yiyeyim diyorum çünkü.
hahah yaa orta kararda gitmeye çalışayım ama heyecandan sıkışcam heraldeKarından bakılacaksa sıkışık
Vajinal ise idrar kesesi boş olsa daha iyi
Ben bilemedim için su içip içip gitmiştim dr dedi ki o kadar sıkışıksınki idrar kesesi bebeğin kesesini baskılıyor
Vajinal baktılar bana sıkışık iseniz lavaboya gidin dediler. Karından belki sıkışık olması gerekebilir onu bilmiyorumKızlar dr kontrolüne giderken kese vs. daha rahat görünmesi için idrara sıkışık mı gitmek gerekiyor bilginiz var mı?
Teşekkür ederimVajinal baktılar bana sıkışık iseniz lavaboya gidin dediler. Karından belki sıkışık olması gerekebilir onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?