- 16 Eylül 2024
- 5.805
- 5.245
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.441
Canım gaviscon yaziyorlar aslinda doktorlar. Gecen asm deki doktor bana talcid de kullanabilirsin 4 aydan sonra demisti. Doktoruna bir sor canim ya sen cok sıkıntı yasmaaya başladın.Kızlar ben yine mide yanmasından duramıyorum yaönerileri de denedim ama yok sanırım yarın doktoruma yazacağım ilaç falan isteyeceğim, kaç gündür düzgün uyku yok midemden
Bugün doğal yollardan denedim ama yok geçmiyor yarın hemen yazacağım doktoraCanım gaviscon yaziyorlar aslinda doktorlar. Gecen asm deki doktor bana talcid de kullanabilirsin 4 aydan sonra demisti. Doktoruna bir sor canim ya sen cok sıkıntı yasmaaya başladın.
Elma aslında midenin suyunu çeker derler ama. Birde onu dene varsa. Bir iki dilim soyulmus elma ye. Belki fayda sağlarBugün doğal yollardan denedim ama yok geçmiyor yarın hemen yazacağım doktoramidem kavruluyor sanki
çok güzel anlattın kız sağol balımCanim mesela bak altta hamile günlüğünde yaziyor ya kalan gün sayısı. Senin su an 103 günün var yani en 3 ay en az. Bu durumda 6 aylıksın en basit hesap.
Bir digeri de bu konunun en başındaki hafta ay belirleme bilgilerinde de yazıyor ya mesela 26 hafta 6ay 2 günlük oluyorsun. Su an 6 aylıgim diyebilirsin, mesela 12 gün sonra da 6.bucuk ayligim diyebilirsin. Anlatabildim mi bilmiyorum
bu arada kuzu neler olmuş öğlen öyle cezerye bacım cıkmış gitmişNe demek aşkom
Ay evet yabu arada kuzu neler olmuş öğlen öyle cezerye bacım cıkmış gitmiş
tamamen mi gitmiş oluyor şuan?Ay evet yacezerye bir anda cekip gitti.
Aslında sadece alıngan bir anına denk geldi galiba. Keşke böyle olmasaydi
Geri gelir belki
Canım sen hangıbsehırdesın belkı konustık ama hatırlamıyorum ınankıtamamen mi gitmiş oluyor şuan?
bidaha gelir inşallah ya
Isterse dönebilir kuşum. Adminler ilgileniyor bu konularla.tamamen mi gitmiş oluyor şuan?
bidaha gelir inşallah ya
sorun değil kuzum kalabalıkız burda çok normal ben türkiyeden değilim avusturyada yaşıyorum canomCanım sen hangıbsehırdesın belkı konustık ama hatırlamıyorum ınankı
Aa hatıeladım kuzu tamamsorun değil kuzum kalabalıkız burda çok normal ben türkiyeden değilim avusturyada yaşıyorum canom
Kanka ben frenliyim biraz
Canım benim gerçekten çok üzüldüm inşallah bir an önce geçip gitsin hepsiKızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Pazartesi günü döndüm hemen şehir hastanesine gittik ağızdan burundan sürüntü kan tahlili idrar,kültür her bişeyimi aldılar.enfeksiyon çıktı birde kültürde bakteri 3 gün boyunca 2 şer doz iğne olmuştum bakteri çıkınca 7 güne tamamlayacağız dedi 2 2 oluyorum 1 günde o kadar yakıyor ki.küçük kirazımı her gün görüyorum iyi çok şükür.başta çok titremesi ateş oldğu için çok kasılmam oldu o yüzden alttan da muayene ettiler açıklık yokmuş şükür.ama her iğnede içim cız ediyor zararı var mı diye,olmasam ateşin daha çok zararı var tabi el mecbur dr lara güveniyoruz.
Ne sebep oldu bilmiyorum köyüm zaten ankaraya 2 saat mesafede hep gittiğim devamlı suyundan ben dahil her kesin içtiği yer.ama hamilelikte farklı etkilemiş olabilir tabiömrü hayatımda böyle bir ateş yaşamadım ve idrar yolları hiç bir belirti vermedi yanma idrar yapama vs hiç olmadı nasıl böyle yüksek enfeksiyon çıktı şaşkınm
onu fark ettikKanka ben frenliyim birazgülen emoji atarken korkuyorum
9 iyi iyi 9da doğuralım 8 iyi değil zatenAdım çıktı 9a inmiyor 8e
Senin konudan bağımsızlığın kanka9 iyi iyi 9da doğuralım 8 iyi değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?