Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Yaaa o zaman ayni gün kontrollerimiz desenee
Ben sabah 10.30 da.
Şeker yüklemesi yapacak yüksek ihtimalle.
Senin sadece kontrol mü canikom
Evet aşkom birde aşı olacam bende sabah 10.00 , ama tabi bu gittiğimde benle ilgili şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyor oda belli olur

Kızlar kızımın tekmelerı o kadar yularda kı resmen gogus kafesımın altında vuruyo cok sukur yukarlarda da gorduk
2 gundur benim kızın tekmeleri de resmen vajinada hissediyorum ya surekli wc gidiyorum
rahatsızlık veriyor orada hissetmek

Askım hafta plarak ben az ondeyım galıba o yuzden hıc meraklanmayın sızınde atcak zayen asagıda tekme atınca daha bı katlanılır ama yularsı gumletınce daha bi tuhaf
Ay gerçekten mi peki kanka yukardada aynı altta gibimi hissediliyor tekmeleri

Kızlar şampuanda ecowell ve pureseed arasında kalmıştım. Ecowell aldım aslında ama kargoda akmış gelince iade ettim, şimdi pureseed stoğa girmiş ve çok iyi bir kampanya ile. Almak isteyen koşsun. + Kod var 700 liraya 100 lira. 2 şampuan + 2 ıslak havlu 600'e geldi. Kodlar bunlar

Eklentiler

• 1000130169.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 20
Kanka ecowell sırf aktığı içinmi vazgeçtin yoksa başka bir şeyde var mı ben ecowell aldım

yarın ayrıntılı ultrasona giricem veee en sevdiginiz erken saatte 9 bucukta
Ayy harika güzel haberlerle gel canım
Yaa alıcaktım yazdığını gördüm kod denedim tükenmiş ama yine de güzel indirim

Kızlar kızımın tekmelerı o kadar yularda kı resmen gogus kafesımın altında vuruyo cok sukur yukarlarda da gorduk
Benim oğluşta bugün akşamüstü yukarı çıkmaya karar vermiş şuan oturdm kahve içiyorum yukardan dirsek mi atıyor yoksa tekmemi anlamadım ve aşırı irkiliyorum alışamadım ve tuhaf geliyor inşallah bize aşağıyı aratmazlar

Kız 1 gün bakamadım buraya neler olmuş grubun hızına asla yetişemiyorum wp gibi bildirim gelse ne güzel olurdu ya cezerye nin alıngan günüydü bence de:/ kızlar biz dayanamadık içimize sinmedi eşimle baya bi konuştuk ve dün gidip amniyosentez yaptırdım.. Bazı dr lar bir sorun yok dese de yaptırın diyenleri dinlemiş olduk. Bol bol dinleniyorum ve dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…