- 23 Ekim 2024
- 4.017
- 6.379
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.601
tribe sokma bizi şimdiKızlar kızımın tekmelerı o kadar yularda kı resmen gogus kafesımın altında vuruyocok sukur yukarlarda da gorduk
Evet aşkom birde aşı olacamYaaao zaman ayni gün kontrollerimiz desenee
Ben sabah 10.30 da.
Şeker yüklemesi yapacak yüksek ihtimalle.
Senin sadece kontrol mü canikom
Askım hafta plarak ben az ondeyım galıba o yuzden hıc meraklanmayın sızınde atcaktribe sokma bizi şimdi
Onun tekme atan ayaklarını öpsünler
2 gundur benim kızın tekmeleri de resmen vajinada hissediyorum ya surekli wc gidiyorumKızlar kızımın tekmelerı o kadar yularda kı resmen gogus kafesımın altında vuruyocok sukur yukarlarda da gorduk
Ay gerçekten miAskım hafta plarak ben az ondeyım galıba o yuzden hıc meraklanmayın sızınde atcakzayen asagıda tekme atınca daha bı katlanılır ama yularsı gumletınce daha bi tuhaf
Aşkım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inince uyandığımızdayarın ayrıntılı ultrasona giricem veee en sevdiginiz erken saatte 9 bucukta
Benımde oyleydı canım sueklı cisim gelıyodu2 gundur benim kızın tekmeleri de resmen vajinada hissediyorum ya surekli wc gidiyorum
rahatsızlık veriyor orada hissetmek
Askım pp ni yerım. Valla yuları gectıgınde daha da guclendıgı ıcın sanırım böğrüme darbe yıyorum daha guzel bişiAy gerçekten mipeki kanka yukardada aynı altta gibimi hissediliyor tekmeleri
Göbeğimizin yağlı bölgesinden daha kemikli bölgeye çıktığı için desene kankaAskım pp ni yerım. Valla yuları gectıgınde daha da guclendıgı ıcın sanırım böğrüme darbe yıyorum daha guzel bişi
Kanka ecowell sırf aktığı içinmi vazgeçtin yoksa başka bir şeyde var mı
Kızlar şampuanda ecowell ve pureseed arasında kalmıştım. Ecowell aldım aslında ama kargoda akmış gelince iade ettim, şimdi pureseed stoğa girmiş ve çok iyi bir kampanya ile. Almak isteyen koşsun. + Kod var 700 liraya 100 lira. 2 şampuan + 2 ıslak havlu 600'e geldi. Kodlar bunlar
Yok yok kuzu aktı diye iade ettim tekrar alacaktım baktım pureseed stoğa girmiş ve kampanya çok iyi onu aldım.Kanka ecowell sırf aktığı içinmi vazgeçtin yoksa başka bir şeyde var mıben ecowell aldım
2 doktora gidicem yarinAşkım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inince uyandığımızdaaynı doktora gideceksin dimi?
Kanka korktum bir şeymi çıktı içinden acaba diyeYok yok kuzu aktı diye iade ettim tekrar alacaktım baktım pureseed stoğa girmiş ve kampanya çok iyi onu aldım.
Çok iyi yapmışsın canım, bakalım farkları var mı bakış olarak2 doktora gidicem yarin
o radyologa para vermistim zaten ilk ona randevum var sonra perinatologa gidicem nasipse
Ayy harika güzel haberlerle gel canımyarın ayrıntılı ultrasona giricem veee en sevdiginiz erken saatte 9 bucukta
Yaa alıcaktım yazdığını gördüm kod denedim tükenmiş ama yine de güzel indirim
Kızlar şampuanda ecowell ve pureseed arasında kalmıştım. Ecowell aldım aslında ama kargoda akmış gelince iade ettim, şimdi pureseed stoğa girmiş ve çok iyi bir kampanya ile. Almak isteyen koşsun. + Kod var 700 liraya 100 lira. 2 şampuan + 2 ıslak havlu 600'e geldi. Kodlar bunlar
Benim oğluşta bugün akşamüstü yukarı çıkmaya karar vermişKızlar kızımın tekmelerı o kadar yularda kı resmen gogus kafesımın altında vuruyocok sukur yukarlarda da gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?