Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
kafanız rahat olur canım iyi yapmşsnız Allahım yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah

eevet yujarıdakı
Ay evet yukarıdakı Hısler baya tujaf ama cok hpsuma gıttı benım anlık nolluyoru z oluyorum

İnsallah guzel haberlerı tez zamanda al canım ve benxe de iyi yapmıssın kafan rahat gecıreceksın kalan sureyı

Ya ne diycegimi bilemedim. Ben bile okurken sinirlendim resmen. Insanlar neden böyle anlayışsız yani sen gelmeyin ben hastayim diyecek degilsin onlarin senin halini anlamalari lazım gelmemeleri lazım. Gereksiz gereksiz zoraki baskın yapar gibi gelmeler falan hic sevmiyorum ya hiccc.
Sakin ol kuzum ya kıyamam üzüldüm sana gerçekten. Sen evladını düşün kimseye de güler yüz gösterme. Hele de eniste ne alakaymis hem konusmuyor hem kalmaya geliyor

tribe sokma bizi şimdi
Onun tekme atan ayaklarını öpsünler
Ben girdim bile tribe valla. Sabahtan beri cocugum alt karnimi kasıklarımı genitalin üstlerini hoplatiyor.
asdaf biz de gorecez inşallah kaburgalarimizin altinda oldugunu
Evet aşkom birde aşı olacam bende sabah 10.00 , ama tabi bu gittiğimde benle ilgili şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyor oda belli olur
Oy hadi bakalim güzel saglikli haberlerle gelelim ikimizde
Bi bakarsin ne diyecek doktorun canim.
İnşallah aşı da kopkolay gecer

canım ben 2 gundur vajinada hissediyorum resmen ama gobek deligi hizasında da herekey ediyor
vajinada hissedince surekli wc gidiyorm ayagi cikcak sandm o kadar asagi tekme atti korktum baya
vajinada hareket hissedince adet sancisi gibi agrimda oluyor seninde mi oyleydi

2 gundur benim kızın tekmeleri de resmen vajinada hissediyorum ya surekli wc gidiyorum
rahatsızlık veriyor orada hissetmek
Al bir tane daha. Benimki sabah bildigin genitalin üstlerini hoplatiyordu ve disardan görünüyordu videosunu cektim düşün
Ah yavrum ahhh... germe beni çık yukari sende benim kaburgalarimi tekmele artik

Sanci cok yaşamıyorum canım ama batma gibi elektrik carpmasi gibi anlik seyler oluyor o anlarda. Sonra birde o vurdugu anlarda cisim geliyor hemen. Mesela wcden yeni gelmis oldugumda bile oluyor.
Ama o dedigin his bende onceden oluyordu cokca. Cok yogun alta baskı hissi. Yasayan bilir ki cok zor bir his

Al bir tane daha. Benimki sabah bildigin genitalin üstlerini hoplatiyordu ve disardan görünüyordu videosunu cektim düşün
Ah yavrum ahhh... germe beni çık yukari sende benim kaburgalarimi tekmele artik
Canım aslında ben bir kez yazmıştım gittiğim perinatologlardan biri aşağıda hissediyorsan bu iyi bir şey kafası yukarda demektir demişti. Yani ayaklar değil baş rahimi tetikliyormuş açılma anlamında. Belki içini biraz rahatlatabilirim diye tekrar yazmak istedim

Canım benim sonuçlar tertemiz gelsin inşallah bence de en iyisini yapmışsınız kafaniz rahatlar hem. Acaba mi diye dusunmeden gecer kalan aylar.ne zaman çıkacak sonuclar ?

Canım benim sonuçlar tertemiz gelsin inşallah bence de en iyisini yapmışsınız kafaniz rahatlar hem. Acaba mi diye dusunmeden gecer kalan aylar.ne zaman çıkacak sonuclar ?
Eylülün 20 si gibi diye tahmin ediyoruz ama ön sonuç perşembe çıkacak senin ne zaman çıkmıştı tam kaç gündü yani

Canımsın cok sagol kuzum
Ayaklariyla da dönmeye çalışırken güç alıyor galiba o zamanda sert darbeler geliyor anlık. 2 saat kadar önce aileler vardi uzaniyordum,bir anda beni hoplatti pes pese. Takla mı atti napti bilmiyorum ama tüm ic organlarim sallandi ya. Tüm vucudumdan ter çıktı o anki gerginlikle

Eylülün 20 si gibi diye tahmin ediyoruz ama ön sonuç perşembe çıkacak senin ne zaman çıkmıştı tam kaç gündü yani
Allahım güzel haberler almayi nasip etsin canım benim
Benim ön sonuç 48 saatten kısa sürede çıkmıştı canım.
Kesin sonuçlar da 29-30 gün sonra çıktı.

cok rahatsız edici bir his gerckten insan istemsizce geriliyor

Canım benim çok iyi yapmışsın, güzel sonuçlar gelecek inşallah ben inanıyorum içim rahat, seninde için kafan rahat eder, bu haftadan sonra tadını çıkarırsın
yarışalım kanka hangimiz daha önce yazacak salı günü inşallah aşkommm

Ay canım bende yollardaydım kacırmıaım yazdıgını. Esıne cok ıs dusmus burda yanı ben olsam esıme gelmeyın dedırtırdım sanırım. Hay allah ustelık hammılesın bu ne dusuncesızlık ve bu ne kalabalık seb yıne de stres yapma madem gelıyolar yapcak bısey yok artık kebdını kurmamaya calıs

Kanka bende batma elektrik hissi olmuyor ama benimde hala göbek deliğimin etrafında altında tepiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…