- 16 Aralık 2016
- 3.468
- 3.678
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.621
kafanız rahat olur canım iyi yapmşsnız Allahım yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallahKız 1 gün bakamadım buraya neler olmuş grubun hızına asla yetişemiyorum wp gibi bildirim gelse ne güzel olurdu yacezerye nin alıngan günüydü bence de:/ kızlar biz dayanamadık içimize sinmedi eşimle baya bi konuştuk ve dün gidip amniyosentez yaptırdım.. Bazı dr lar bir sorun yok dese de yaptırın diyenleri dinlemiş olduk. Bol bol dinleniyorum ve dualarınızı bekliyorum
Aminn inşallahkafanız rahat olur canım iyi yapmşsnız Allahım yardımcın olsun hayırlı haberler al inşallah
Ay evet yukarıdakı Hısler baya tujaf ama cok hpsuma gıttı benım anlık nolluyoru z oluyorumBenim oğluşta bugün akşamüstü yukarı çıkmaya karar vermişşuan oturdm kahve içiyorum yukardan dirsek mi atıyor yoksa tekmemi anlamadım ve aşırı irkiliyorum alışamadım ve tuhaf geliyor inşallah bize aşağıyı aratmazlar
Kız 1 gün bakamadım buraya neler olmuş grubun hızına asla yetişemiyorum wp gibi bildirim gelse ne güzel olurdu yacezerye nin alıngan günüydü bence de:/ kızlar biz dayanamadık içimize sinmedi eşimle baya bi konuştuk ve dün gidip amniyosentez yaptırdım.. Bazı dr lar bir sorun yok dese de yaptırın diyenleri dinlemiş olduk. Bol bol dinleniyorum ve dualarınızı bekliyocan
İnşallah iyi haberlerle ilerleriz çok teşekkür ederimİnsallah guzel haberlerı tez zamanda al canım ve benxe de iyi yapmıssın kafan rahat gecıreceksın kalan sureyı
Ya ne diycegimi bilemedim. Ben bile okurken sinirlendim resmen. Insanlar neden böyle anlayışsızTatlım bugün daha iyiyim ama sinirden kuduruyorum neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım eşimin ailesi samsundan Antalya'ya gidecekmiş orta yol DİE ankaraya bize geliyorlar halimi rezilliğimi bildikleri halde kafamı kaldıramıyorum alt karnım sızladığı için bedenimi Bile doğrıltamıyorım lanet olsun bana yatış dediklerinde kabul etmediğime.
Biliyorsunuz tüm yaz İstanbul bursa eskişehir izmir köy yazlık derken ben evde durmadım geldim 2 gün kaldım başka yere gittim haliyle ev dandini camlar tozlar vs ama misafir geliyor onun gerginliğnden kendime odaklanamıyorum. Durup durup bencilliklerine ağlıyorum birde bize gelen eniştesi Bizle konuşmuyor bile engellemiş hryerden evime ne geliyor anlamıyorum çıldırıyorum çıldırıyorum
Ben girdim bile tribe valla. Sabahtan beri cocugum alt karnimi kasıklarımı genitalin üstlerini hoplatiyor.tribe sokma bizi şimdi
Onun tekme atan ayaklarını öpsünler
Oy hadi bakalim güzel saglikli haberlerle gelelim ikimizdeEvet aşkom birde aşı olacambende sabah 10.00 , ama tabi bu gittiğimde benle ilgili şeker yüklemesi ile ilgili ne düşünüyor oda belli olur
canım ben 2 gundur vajinada hissediyorum resmen ama gobek deligi hizasında da herekey ediyorBen girdim bile tribe valla. Sabahtan beri cocugum alt karnimi kasıklarımı genitalin üstlerini hoplatiyor.
asdaf biz de gorecez inşallah kaburgalarimizin altinda oldugunu
Oy hadi bakalim güzel saglikli haberlerle gelelim ikimizde
Bi bakarsin ne diyecek doktorun canim.
İnşallah aşı da kopkolay gecer
Al bir tane daha. Benimki sabah bildigin genitalin üstlerini hoplatiyordu ve disardan görünüyordu videosunu cektim düşün2 gundur benim kızın tekmeleri de resmen vajinada hissediyorum ya surekli wc gidiyorum
rahatsızlık veriyor orada hissetmek
Sanci cok yaşamıyorum canım ama batma gibi elektrik carpmasi gibi anlik seyler oluyor o anlarda. Sonra birde o vurdugu anlarda cisim geliyor hemen. Mesela wcden yeni gelmis oldugumda bile oluyor.canım ben 2 gundur vajinada hissediyorum resmen ama gobek deligi hizasında da herekey ediyor
vajinada hissedince surekli wc gidiyorm ayagi cikcak sandm o kadar asagi tekme atti korktum baya
vajinada hareket hissedince adet sancisi gibi agrimda oluyor seninde mi oyleydi
Canım aslında ben bir kez yazmıştım gittiğim perinatologlardan biri aşağıda hissediyorsan bu iyi bir şey kafası yukarda demektir demişti. Yani ayaklar değil baş rahimi tetikliyormuş açılma anlamında. Belki içini biraz rahatlatabilirim diye tekrar yazmak istedimAl bir tane daha. Benimki sabah bildigin genitalin üstlerini hoplatiyordu ve disardan görünüyordu videosunu cektim düşün
Ah yavrum ahhh... germe beni çık yukari sende benim kaburgalarimi tekmele artik
Canım benim sonuçlar tertemiz gelsin inşallahKız 1 gün bakamadım buraya neler olmuş grubun hızına asla yetişemiyorum wp gibi bildirim gelse ne güzel olurdu yacezerye nin alıngan günüydü bence de:/ kızlar biz dayanamadık içimize sinmedi eşimle baya bi konuştuk ve dün gidip amniyosentez yaptırdım.. Bazı dr lar bir sorun yok dese de yaptırın diyenleri dinlemiş olduk. Bol bol dinleniyorum ve dualarınızı bekliyorum
Eylülün 20 si gibi diye tahmin ediyoruz ama ön sonuç perşembe çıkacakCanım benim sonuçlar tertemiz gelsin inşallahbence de en iyisini yapmışsınız kafaniz rahatlar hem. Acaba mi diye dusunmeden gecer kalan aylar.ne zaman çıkacak sonuclar ?
Canımsın cok sagol kuzumCanım aslında ben bir kez yazmıştım gittiğim perinatologlardan biri aşağıda hissediyorsan bu iyi bir şey kafası yukarda demektir demişti. Yani ayaklar değil baş rahimi tetikliyormuş açılma anlamında. Belki içini biraz rahatlatabilirim diye tekrar yazmak istedim
Allahım güzel haberler almayi nasip etsin canım benimEylülün 20 si gibi diye tahmin ediyoruz ama ön sonuç perşembe çıkacaksenin ne zaman çıkmıştı tam kaç gündü yani
Canım benim çok iyi yapmışsın, güzel sonuçlar gelecek inşallah ben inanıyorum içim rahat, seninde için kafan rahat eder, bu haftadan sonra tadını çıkarırsınAminn inşallah
cok rahatsız edici bir his gerckten insan istemsizce geriliyorSanci cok yaşamıyorum canım ama batma gibi elektrik carpmasi gibi anlik seyler oluyor o anlarda. Sonra birde o vurdugu anlarda cisim geliyor hemen. Mesela wcden yeni gelmis oldugumda bile oluyor.
Ama o dedigin his bende onceden oluyordu cokca. Cok yogun alta baskı hissi. Yasayan bilir ki cok zor bir his
Canım benim çok iyi yapmışsın, güzel sonuçlar gelecek inşallah ben inanıyorum içim rahat, seninde için kafan rahat eder, bu haftadan sonra tadını çıkarırsınAminn inşallah
yarışalım kanka hangimiz daha önce yazacak salı günüBen girdim bile tribe valla. Sabahtan beri cocugum alt karnimi kasıklarımı genitalin üstlerini hoplatiyor.
asdaf biz de gorecez inşallah kaburgalarimizin altinda oldugunu
Oy hadi bakalim güzel saglikli haberlerle gelelim ikimizde
Bi bakarsin ne diyecek doktorun canim.
İnşallah aşı da kopkolay gecer
Ay canım bende yollardaydım kacırmıaım yazdıgını. Esıne cok ıs dusmus burda yanı ben olsam esıme gelmeyın dedırtırdım sanırım. Hay allah ustelık hammılesın bu ne dusuncesızlık ve bu ne kalabalıkSağol kuzum
Tatlım üzülme ama duanı beklerim
Sağol canım köy havası sevdası fena patlattı beni://
Tatlım bugün daha iyiyim ama sinirden kuduruyorum neye nasıl tepki vereceğimi şaşırdım eşimin ailesi samsundan Antalya'ya gidecekmiş orta yol DİE ankaraya bize geliyorlar halimi rezilliğimi bildikleri halde kafamı kaldıramıyorum alt karnım sızladığı için bedenimi Bile doğrıltamıyorım lanet olsun bana yatış dediklerinde kabul etmediğime.
Biliyorsunuz tüm yaz İstanbul bursa eskişehir izmir köy yazlık derken ben evde durmadım geldim 2 gün kaldım başka yere gittim haliyle ev dandini camlar tozlar vs ama misafir geliyor onun gerginliğnden kendime odaklanamıyorum. Durup durup bencilliklerine ağlıyorum birde bize gelen eniştesi Bizle konuşmuyor bile engellemiş hryerden evime ne geliyor anlamıyorum çıldırıyorum çıldırıyorum
Kanka bende batma elektrik hissi olmuyor ama benimde hala göbek deliğimin etrafında altında tepiniyorSanci cok yaşamıyorum canım ama batma gibi elektrik carpmasi gibi anlik seyler oluyor o anlarda. Sonra birde o vurdugu anlarda cisim geliyor hemen. Mesela wcden yeni gelmis oldugumda bile oluyor.
Ama o dedigin his bende onceden oluyordu cokca. Cok yogun alta baskı hissi. Yasayan bilir ki cok zor bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?