- 16 Eylül 2024
- 5.833
- 5.278
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.641
Hemde ne gerilmekcok rahatsız edici bir his gerckten insan istemsizce geriliyor
Ben girdim bile tribe valla. Sabahtan beri cocugum alt karnimi kasıklarımı genitalin üstlerini hoplatiyor.
asdaf biz de gorecez inşallah kaburgalarimizin altinda oldugunu
Oy hadi bakalim güzel saglikli haberlerle gelelim ikimizde
Bi bakarsin ne diyecek doktorun canim.
İnşallah aşı da kopkolay gecer
Ya kızlar yazdıgıma pisman oldum uzuldum sımdı. Ğzğlmemin sebebi de sizi ikna edemıyo olusum. İllakı yuları da cıkacak yulsrodayken asagıya tekme de atacak suda yasıyor suan sureklı pozısyon degısıyor bence bu onemlı bır durum degıl daha dune kadar benımde kasıktaydı dedım tekmelerı lutfen ıyı guzel seylere odaklanıncanım ben 2 gundur vajinada hissediyorum resmen ama gobek deligi hizasında da herekey ediyor
vajinada hissedince surekli wc gidiyorm ayagi cikcak sandm o kadar asagi tekme atti korktum baya
vajinada hareket hissedince adet sancisi gibi agrimda oluyor seninde mi oyleydi
Kuzum benim yazmam zaman alır seker yüklemesi bitecekte eve gelecem deeeCanım benim çok iyi yapmışsın, güzel sonuçlar gelecek inşallah ben inanıyorum içim rahat, seninde için kafan rahat eder, bu haftadan sonra tadını çıkarırsın
yarışalım kanka hangimiz daha önce yazacak salı günüinşallah aşkommm
Benimde bi göbek deliginin altında falan bide alt kasıkta genitalin orda.. ya muhtemelen durus geregi ayagi denk geliyo kolu bacagi kafasi biryeri denk geliyor alt tarafa belki senin bebis yan duruyor ondan hissetmiyorsun alta baskıKanka bende batma elektrik hissi olmuyor ama benimde hala göbek deliğimin etrafında altında tepiniyor
yok canım uzulme sen bizim bebişler yaramaz birazYa kızlar yazdıgıma pisman oldum uzuldum sımdı. Ğzğlmemin sebebi de sizi ikna edemıyo olusum. İllakı yuları da cıkacak yulsrodayken asagıya tekme de atacak suda yasıyor suan sureklı pozısyon degısıyor bence bu onemlı bır durum degıl daha dune kadar benımde kasıktaydı dedım tekmelerı lutfen ıyı guzel seylere odaklanın
Kanka ben baktığımı 24.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş, bir iki haftamız daha varKuzum benim yazmam zaman alır seker yüklemesi bitecekte eve gelecem deeesen beni yenersin
Benimde bi göbek deliginin altında falan bide alt kasıkta genitalin orda.. ya muhtemelen durus geregi ayagi denk geliyo kolu bacagi kafasi biryeri denk geliyor alt tarafa belki senin bebis yan duruyor ondan hissetmiyorsun alta baskı
Yok kuzu senlik birsey yok tabiki. Biz alt tarafa baskılar hissettikce ekstra geriliyoruz.Ya kızlar yazdıgıma pisman oldum uzuldum sımdı. Ğzğlmemin sebebi de sizi ikna edemıyo olusum. İllakı yuları da cıkacak yulsrodayken asagıya tekme de atacak suda yasıyor suan sureklı pozısyon degısıyor bence bu onemlı bır durum degıl daha dune kadar benımde kasıktaydı dedım tekmelerı lutfen ıyı guzel seylere odaklanın
Asko yarin o dedigin haftadayiz artik bizKanka ben baktığımı 24.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş, bir iki haftamız daha varsakiniz
Aşkım seni terleten aslında serklaj olmuş olman, o tedirginliği üstünden atamıyorsun gayet doğal olarak, altta olması seni geriyor, herkes aynı şeyleri yaşardı senin yerinde olsaYok kuzu senlik birsey yok tabiki. Biz alt tarafa baskılar hissettikce ekstra geriliyoruz.
Bende dedigin gibi düşünüyorum bir yeri denk geliyordur illa ki ondan oluyordur diyorum. Ama bir anda pat diye vurunca bu dediklerimi unutuyorum. Ter içinde kaliyorum stresten...
Ben bir haftamız daha olduğuna inanıyorum kankaAsko yarin o dedigin haftadayiz artik bizordan da kurtaramadik
Öyle kuzum haklısın.. bende farkındayımAşkım seni terleten aslında serklaj olmuş olman, o tedirginliği üstünden atamıyorsun gayet doğal olarak, altta olması seni geriyor, herkes aynı şeyleri yaşardı senin yerinde olsa
Kanka çok ıkındıysan yada zorlandıysa tuvalette makattan gelmiş olabilir mi?Öyle kuzum haklısın.. bende farkındayımelimde degil evhamdan da kurtulamıyorum en ufak seyde gerilmekten de kurtulamıyorum..
Mesela az önce wcde pecetede nokta kadar kan vardi. Komple vajina icini silip durdum on kere belki. Bir sey yoktu. Vajina dışında bir yeri mi kanattım o an bilmiyorum. Ama asla ferahlayamadim mesela. Hala onda kafam aklim. Kalkip wc gitmeye çekiniyorum su an...
İnşallah askom İnşallahBen bir haftamız daha olduğuna inanıyorum kankapozitifiz
Yok aşkım ya, sadece çiş yaptım zaten. Silerken iki ayri peceteye iki küçük nokta kan... sonra tüm vajina popo vajina dışı heryeri sildim on kere birsey yok.Kanka çok ıkındıysan yada zorlandıysa tuvalette makattan gelmiş olabilir mi?
Ay acaba aşkım dikiş yerinden mi geldiYok aşkım ya, sadece çiş yaptım zaten. Silerken iki ayri peceteye iki küçük nokta kan... sonra tüm vajina popo vajina dışı heryeri sildim on kere birsey yok.
Ama o andan beri tadım tuzum kalmadı
Ciksinlar artik yukariii...
Ay olmasin öyle birsey yaAy acaba aşkım dikiş yerinden mi geldi
Kanka kötü anlamda demedimCiksinlar artik yukariii...
Ay olmasin öyle birsey yaboyle birsey olursa hic güzel bir haber olmaz bu.
Kalbim daraldı ya böyle deyince sen
Dikis yerinden mi deyinceKanka kötü anlamda demedimdur dur hani sadece yeri falan sildiğinde olmuş olabilir mi dedim
Kuzu inşallah bizim bebisler de yukarıya cikacaklar yaa hep altlarda olmaktan aldiklari keyfi az da yukarda olmaktan alsalar keşkee...Peripellas çok iyi yapmışsın canım. Zaten sonucun güzel geleceğine eminiz biz. Ama kesin olarak görmek seni çok rahatlatacak sepide babylovee ben yeni yeni birkaç gündür göbek deliği civarında hissediyorum. 24+2 yim şu an. Ama genelde kasıklarda hala. Tahminim kasıklarda hissettiğim şey kolları. Çok daha minik pıt pıt şeklinde çünkü oradaki hareketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?