Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
cok rahatsız edici bir his gerckten insan istemsizce geriliyor
Hemde ne gerilmek hala o stresi atamadim üstümden. Benimde bugun misafirim vardi. Ve gün boyu hep bir rahatsizlik hissi vardi bedenimde. Yalniz olsam biraz aglasam falan dedim ya düşün bir ara...
Benimki su an bile vuruyor aşağı. Anüs ile vajina arasi bir yere vuruyor ama nereye.. bacaklarımı tavana dikicem sonunda artik....

Ya kızlar yazdıgıma pisman oldum uzuldum sımdı. Ğzğlmemin sebebi de sizi ikna edemıyo olusum. İllakı yuları da cıkacak yulsrodayken asagıya tekme de atacak suda yasıyor suan sureklı pozısyon degısıyor bence bu onemlı bır durum degıl daha dune kadar benımde kasıktaydı dedım tekmelerı lutfen ıyı guzel seylere odaklanın

Kuzum benim yazmam zaman alır seker yüklemesi bitecekte eve gelecem deee sen beni yenersin
Kanka bende batma elektrik hissi olmuyor ama benimde hala göbek deliğimin etrafında altında tepiniyor
Benimde bi göbek deliginin altında falan bide alt kasıkta genitalin orda.. ya muhtemelen durus geregi ayagi denk geliyo kolu bacagi kafasi biryeri denk geliyor alt tarafa belki senin bebis yan duruyor ondan hissetmiyorsun alta baskı

yok canım uzulme sen bizim bebişler yaramaz biraz
yarin ayrintiliya gidicem zaten ondan kafam rahat zaten bakalm insallah sıkıntı yoktur

Kanka ben baktığımı 24.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş, bir iki haftamız daha var sakiniz

Yok kuzu senlik birsey yok tabiki. Biz alt tarafa baskılar hissettikce ekstra geriliyoruz.
Bende dedigin gibi düşünüyorum bir yeri denk geliyordur illa ki ondan oluyordur diyorum. Ama bir anda pat diye vurunca bu dediklerimi unutuyorum. Ter içinde kaliyorum stresten...

Aşkım seni terleten aslında serklaj olmuş olman, o tedirginliği üstünden atamıyorsun gayet doğal olarak, altta olması seni geriyor, herkes aynı şeyleri yaşardı senin yerinde olsa

Aşkım seni terleten aslında serklaj olmuş olman, o tedirginliği üstünden atamıyorsun gayet doğal olarak, altta olması seni geriyor, herkes aynı şeyleri yaşardı senin yerinde olsa
Öyle kuzum haklısın.. bende farkındayım elimde degil evhamdan da kurtulamıyorum en ufak seyde gerilmekten de kurtulamıyorum..

Mesela az önce wcde pecetede nokta kadar kan vardi. Komple vajina icini silip durdum on kere belki. Bir sey yoktu. Vajina dışında bir yeri mi kanattım o an bilmiyorum. Ama asla ferahlayamadim mesela. Hala onda kafam aklim. Kalkip wc gitmeye çekiniyorum su an...

Kanka çok ıkındıysan yada zorlandıysa tuvalette makattan gelmiş olabilir mi?

Kanka çok ıkındıysan yada zorlandıysa tuvalette makattan gelmiş olabilir mi?
Yok aşkım ya, sadece çiş yaptım zaten. Silerken iki ayri peceteye iki küçük nokta kan... sonra tüm vajina popo vajina dışı heryeri sildim on kere birsey yok.
Ama o andan beri tadım tuzum kalmadı

Yok aşkım ya, sadece çiş yaptım zaten. Silerken iki ayri peceteye iki küçük nokta kan... sonra tüm vajina popo vajina dışı heryeri sildim on kere birsey yok.
Ama o andan beri tadım tuzum kalmadı
Ay acaba aşkım dikiş yerinden mi geldi

Peripellas çok iyi yapmışsın canım. Zaten sonucun güzel geleceğine eminiz biz. Ama kesin olarak görmek seni çok rahatlatacak sepide babylovee ben yeni yeni birkaç gündür göbek deliği civarında hissediyorum. 24+2 yim şu an. Ama genelde kasıklarda hala. Tahminim kasıklarda hissettiğim şey kolları. Çok daha minik pıt pıt şeklinde çünkü oradaki hareketler

Kanka kötü anlamda demedim dur dur hani sadece yeri falan sildiğinde olmuş olabilir mi dedim
Dikis yerinden mi deyince asla düşünmek istemedigim bir ihtimal bu ...

Vajina agzindan mi demek istiyorsun yani. Bilmiyorum kii.. bir daha gelmesin de bende rahat edeyim ya

Kuzu inşallah bizim bebisler de yukarıya cikacaklar yaa hep altlarda olmaktan aldiklari keyfi az da yukarda olmaktan alsalar keşkee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…