Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
ayy ben hic sevemedim keskin tatlari sevmem zaten
limonlu vijneli eksili dondurma falan yemem
degisik icecekler icmem
kefirde eziyet oluyo icerken resmen
Üstte de yazdim sütaş kafkefir dene canım. O icimi yumusak. Bende son zamanlarda zorlaniyordum kefir icerken bunu kesfedince kolaylasti.
Bide icine sevdigin meyve at blenderdan çek ic

Üstte de yazdim sütaş kafkefir dene canım. O icimi yumusak. Bende son zamanlarda zorlaniyordum kefir icerken bunu kesfedince kolaylasti.
Bide icine sevdigin meyve at blenderdan çek ic
arkadasta içimi yazmis sutas icim alip deniyim en iyisi altinkilicla baslamak kotu oldu o zaman benim icin baya agır geliyor bana

arkadasta içimi yazmis sutas icim alip deniyim en iyisi altinkilicla baslamak kotu oldu o zaman benim icin baya agır geliyor bana
Altınkılıç herkesin harci degil katı yoğun kıvamlı. Benim annemin esimin midesi bulanır mesela Altınkılıçtan

Bende öyle diyorum yaa alışveriş bir günlük iş şimdi zaten kafamda belirliyorum alacaklarımızı
80 milyonun merak ettiği soru
Aşkım beşik modele karar verdim bu ay sonu alacam inşallah ben alana kadar buraya yeni şeyler atıp kafamı karıştırmayın
Uppsss söz veremem ben daha karar vermedim

Ezmu0810 kuzum e nabızda böyle yazıyor ama msj gelmedi sence sonuçlanmış mıdır?

Eklentiler

• Screenshot_20250901-211713_e-Nabz.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım sonucunuz cıkmıstır yazıyor zaten asagıda
Yazıyor canımda msjdan önce gelmeyin diyorlardı raporlama vs için mi bilmiyorum başka şehir sonuçta garanti olmadan gideyimde diyemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim bari msjı

Canim cok sevindim iyi olmana. Heh böyle iste intikam da almak lazim bazen eline saglik iyi etmissin.
Sagol canim bende idare ediyorum iste yatip kalkip ev icinde dolasarak zaman gecirmeye calisiyorum.
Bebisin de iyiymis cok sevindim
Çok şükür canım en ufak sıkıntıda bile asıl sıkıntımz kaygımız onlar oluyor zaten çok şükür iyiyiz
Canım senin içinde biraz sıkıcı oluyordur ama her şey minnoşlar için ne yapalım

Seçenekleriniz neler kuzu var mı aklınızda
%90 Kerem diyoruz yani ikimizin hemfikir olduğu o var ve ben rüyamda daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm diye ayrı bir yükseldim
Kocamda fikir zaten sıfır benim diğer öneriler de şunlardı :
Marsel
Anka
Milan
Pamir
Pars
Yaman

Kerem daha havalı geldi bana

Kerem güzel cidden benim kuzenimin adı o yüzden hiç seçenek olamadı yaman veya pars diyorum ben keremi seçmezseniz

Tanıdığım tüm keremler akıllı ve uslu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…