- 16 Eylül 2024
- 5.994
- 5.453
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.481
Üstte de yazdim sütaş kafkefir dene canım. O icimi yumusak. Bende son zamanlarda zorlaniyordum kefir icerken bunu kesfedince kolaylasti.ayy ben hic sevemedim keskin tatlari sevmem zaten
limonlu vijneli eksili dondurma falan yemem
degisik icecekler icmem
kefirde eziyet oluyo icerken resmen
arkadasta içimi yazmis sutas icim alip deniyim en iyisi altinkilicla baslamak kotu oldu o zaman benim icin baya agır geliyor banaÜstte de yazdim sütaş kafkefir dene canım. O icimi yumusak. Bende son zamanlarda zorlaniyordum kefir icerken bunu kesfedince kolaylasti.
Bide icine sevdigin meyve at blenderdan çek ic
Altınkılıç herkesin harci degilarkadasta içimi yazmis sutas icim alip deniyim en iyisi altinkilicla baslamak kotu oldu o zaman benim icin baya agır geliyor bana
Bende öyle diyorum yaa alışveriş bir günlük işEvimde yerde var taşınmıycamda ama gel görki elde 2 hırka 1 tulumdan başka bir şey yokbende bilmiyorum bu neyin rahatlığı biraz 2.cocuk rahatlığı birazda eşim duraklatıyor ondan bende bekliyorum alışveriş 1 günde yapılır diyor görcez
Uppsss söz veremem ben daha karar vermedim80 milyonun merak ettiği soru
Aşkım beşik modele karar verdim bu ay sonu alacam inşallahben alana kadar buraya yeni şeyler atıp kafamı karıştırmayın
Canım sonucunuz cıkmıstır yazıyor zaten asagıdaEzmu0810 kuzum e nabızda böyle yazıyor ama msj gelmedi sence sonuçlanmış mıdır?
Yazıyor canımda msjdan önce gelmeyin diyorlardı raporlama vs için mi bilmiyorum başka şehir sonuçta garanti olmadan gideyimde diyemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim bari msjıCanım sonucunuz cıkmıstır yazıyor zaten asagıda
Çok şükür canım en ufak sıkıntıda bile asıl sıkıntımz kaygımız onlar oluyor zaten çok şükür iyiyizCanim cok sevindim iyi olmana. Heh böyle iste intikam da almak lazim bazeneline saglik iyi etmissin.
Sagol canim bende idare ediyorum iste yatip kalkip ev icinde dolasarak zaman gecirmeye calisiyorum.
Bebisin de iyiymis cok sevindim
Hala net bu diyemedik.. çocuğum korkarım ki isimsiz kalacakKızlar erkek bebiş bekleyenler isim buldunuz mu
Bizim bebişimizin adı Toprak olacakKızlar erkek bebiş bekleyenler isim buldunuz mu
Seçenekleriniz neler kuzu var mı aklınızdaHala net bu diyemedik.. çocuğum korkarım ki isimsiz kalacak
%90 Kerem diyoruz yani ikimizin hemfikir olduğu o var ve ben rüyamda daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm diye ayrı bir yükseldimSeçenekleriniz neler kuzu var mı aklınızda
Kerem daha havalı geldi bana%90 Kerem diyoruz yani ikimizin hemfikir olduğu o var ve ben rüyamda daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm diye ayrı bir yükseldim
Kocamda fikir zaten sıfırbenim diğer öneriler de şunlardı :
Marsel
Anka
Milan
Pamir
Pars
Yaman
Kocam en son dedi ki isimleri sesli söyleyelim hangisinde tekme atarsa o olsunKerem daha havalı geldi bana
Kendi seçmesi daha mantıklı geldi banaKocam en son dedi ki isimleri sesli söyleyelim hangisinde tekme atarsa o olsunya da şey de demişti doğunca önüne kağıtlar koyalım kendi seçsin
Kerem güzel cidden benim kuzenimin adı o yüzden hiç seçenek olamadı%90 Kerem diyoruz yani ikimizin hemfikir olduğu o var ve ben rüyamda daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm diye ayrı bir yükseldim
Marsel
Anka
Milan
Pamir
Pars
Yaman
Kanka bu ara pars baya var ya, parla ve parsKerem güzel cidden benim kuzenimin adı o yüzden hiç seçenek olamadıyaman veya pars diyorum ben keremi seçmezseniz
Tanıdığım tüm keremler akıllı ve uslu%90 Kerem diyoruz yani ikimizin hemfikir olduğu o var ve ben rüyamda daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm diye ayrı bir yükseldim
Marsel
Anka
Milan
Pamir
Pars
Yaman
Canım ben 2 tane 10 lu aldım. Sanırım yeterli hastane çıkışı içinKanka 2-3 tane kendimi eğliyim diye attım kenara tulumşu hastane çıkışları kafamı karıştırıyor kaçlıdan kaç tane lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?