Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Çaresizlik
Ay deme öyle yaa buluruz daha dur vaktimiz var. Eşimle konusuyoruz konuşuyoruz ama heh tamam diyemiyoruz bi türlü. Heme bide ismi ailelere begendirmek var. Aslında begendirmek degil de kabullendirmek

en temizi gideri varsa kp isminin sende koy gitsin

Çaresizlik
Ay deme öyle yaa buluruz daha dur vaktimiz var. Eşimle konusuyoruz konuşuyoruz ama heh tamam diyemiyoruz bi türlü. Heme bide ismi ailelere begendirmek var. Aslında begendirmek degil de kabullendirmek
Herkes kendi fikrini söyledi biz dinlemeyince bir daha söylemediler

Ya bizim de isim konusu hiç üstüne düşmediğimiz tek konu Bugün eşim Leon diye geldi. Kendisi de çok emin değil ama sesli düşünüp sürekli Leon diyip duruyor çok mu absürt olur bilemedim ben de, yurtdışında yaşıyor olsaydık daha ciddi düşünürdüm ama şimdi Leonnn diye çocuğumu çağırırsam herkes dönüp bakar sanki İşimiz dolayısıyla belki gideriz diye düşünüyoruz ama biz gitmesek bile kendisi gittiğinde rahat etsin diyor. Ay bilemedim işte biraz kafa karıştırdı

Biraz marjinal bir karar olur ama hoşunuza gittiyse neden olmasın bir arkadaşımın oğlunun adı bu arada ama çocuğun babası alman

Tam bir gs’lı

Kızlar bu arada ben artık çok acıkmaya başladım günde kaç ögün yemek yiyosunuz? Ben 2 öğünden 3 ana 2 ara ögüne çıktım bir anda
Bende acıkıyorum sürekli kahvaltı ara öğün akşam yemeği, ve bu saatlerde yine tuzlu yemek istiyorum, tatlı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…