- 16 Eylül 2024
- 5.994
- 5.452
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.541
ÇaresizlikKesinlikle katılıyorum erkek ismi çok zormuş kardeşimin iki oğlu var birini babamın adı birinide kayınbabasının adını koydu dedim niye böyle yaptın diyor ne isim koyacağımj düşünmekten yorulmuştum
sabahı bekliyorum almak icinKankaşu an önümde o şeyden var
“Yumurta yiyorum tabi ki aşkoo, böreklerin içinde”sabahı bekliyorum almak icin
en temiziKesinlikle katılıyorum erkek ismi çok zormuş kardeşimin iki oğlu var birini babamın adı birinide kayınbabasının adını koydu dedim niye böyle yaptın diyor ne isim koyacağımj düşünmekten yorulmuştum
Ay canım hiç yok ya feridun adıen temizigideri varsa kp isminin sende koy gitsin
Herkes kendi fikrini söyledi biz dinlemeyince bir daha söylemedilerÇaresizlik
Ay deme öyle yaa buluruz daha dur vaktimiz var. Eşimle konusuyoruz konuşuyoruz ama heh tamam diyemiyoruz bi türlü. Heme bide ismi ailelere begendirmek var. Aslında begendirmek degil de kabullendirmek
Firdevs hanımın babasının ismi geldi aklımaAy canım hiç yok ya feridun adı
Hahahahhaa dimi bende izliyorum onu sürekli benimde aklıma geliyorFirdevs hanımın babasının ismi geldi aklıma
Ya öneri istemeden kendi fikrini söylemek nedendir asla anlamiyorumHerkes kendi fikrini söyledi biz dinlemeyince bir daha söylemediler
Biraz marjinal bir karar olur ama hoşunuza gittiyse neden olmasınYa bizim de isim konusu hiç üstüne düşmediğimiz tek konuBugün eşim Leon diye geldi. Kendisi de çok emin değil ama sesli düşünüp sürekli Leon diyip duruyor çok mu absürt olur bilemedim ben de, yurtdışında yaşıyor olsaydık daha ciddi düşünürdüm ama şimdi Leonnn diye çocuğumu çağırırsam herkes dönüp bakar sanki İşimiz dolayısıyla belki gideriz diye düşünüyoruz ama biz gitmesek bile kendisi gittiğinde rahat etsin diyor. Ay bilemedim işte biraz kafa karıştırdı
Büyüklere sen yap koyarsın diyemiyoruzYa öneri istemeden kendi fikrini söylemek nedendir asla anlamiyorumboyle yapanlara sen onu koyarsin cocuguna diyorum kaba bir hamisim galiba
Tam bir gs’lıYa bizim de isim konusu hiç üstüne düşmediğimiz tek konuBugün eşim Leon diye geldi. Kendisi de çok emin değil ama sesli düşünüp sürekli Leon diyip duruyor çok mu absürt olur bilemedim ben de, yurtdışında yaşıyor olsaydık daha ciddi düşünürdüm ama şimdi Leonnn diye çocuğumu çağırırsam herkes dönüp bakar sanki İşimiz dolayısıyla belki gideriz diye düşünüyoruz ama biz gitmesek bile kendisi gittiğinde rahat etsin diyor. Ay bilemedim işte biraz kafa karıştırdı
Adıyla gelsin canımBizim oglanin adi da Ozan Deniz olacak gibi ikinci bir emre kadar fikrimiz degismezse
Bende acıkıyorum sürekliKızlar bu arada ben artık çok acıkmaya başladım günde kaç ögün yemek yiyosunuz? Ben 2 öğünden 3 ana 2 ara ögüne çıktım bir anda
Tmm canım çok sağolcanım mesaj gelmeden gitme bize de ayni seyi soylediler raporlama olunca mesaj atıcaz carsamba haric diger gunlerde gelip alabilirsiniz demislerdi
Tablo elimizde kanka istediğin gibi değiştirBizim oglanin adi da Ozan Deniz olacak gibi ikinci bir emre kadar fikrimiz degismezse
Evett ya eşime dedim sabah ilk işim pastaneSakın masterchef izleme gibi bir hataya düşmeyin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?