Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
N nurAy11 gittiğin doktor devlet hastanesinde mi ? Ben de devlet hastanesine gittiğimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen, o zaman daha böbrek sorunu falan da yoktu, "doktorum önerdiği halde amniyosentez yapmayı kabul etmiyorum" diye imza attırdılar bana. Sirinin dediği gibi yönetmelik gereği bu imzayı almak zorundayım demişti. Bu duruma da dikkat etmek lazım. Ama özeldeki doktorum hiç bahsini bile geçirmedi mesela. Bu arada gerekliyse tabi ki amniyosentez yapılabilir. Burda sadece doktorların tutumlarını anlatmak istedim.

Geldigimden beri agliyorum tabiki hersey rabbimden ama insan uzulmuyor degil ozele randevu aldim cumartesi gunu bana dua edin bebisimde bende iyi olalim

Bak ense kalınlığı normalin üstündeyse o biraz sıkıntılı olabilir. Ama dediğim gibi 1.si tek başına hiçbir bulgu anlamlı değil, 2.si her ne olursa olsun doktorun tavrı bu olmamalı. Devlete mi gidiyorsun canım?

Bana bir kagit imzalatti amniyosentez istemiyorum diyordu o nedir bilmiyom bile ozele gidip ondan snra fetal dna yaptircm

Kızlar bugün amniyosentezin ön sonucu çıkmış çok şükür fetal dna gibi temiz İleri sonuçlarda inşallah bu şekilde çıkar rabbim sağlıkla zamanında bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
Canım cok cok sevindim iyikide yaptirdin için rahatladı simdi daha huzurla gececek günlerin onun stresi ile yasamaktan iyi oldu.
Allahım hepimize yavrularımızı saglikla kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin

Ne bicin uslup dr mu bunu söyleyen. Allah akıl fıkır versın. Neyse Cok uzuldum arkadasım ben senın yerınde olsam vakıt kaybetmeden fetal yada amnıyo yaptırırım
mecbur yaptircm yoksa gercktn zehir olur gebeligim

Kızlar bugün amniyosentezin ön sonucu çıkmış çok şükür fetal dna gibi temiz İleri sonuçlarda inşallah bu şekilde çıkar rabbim sağlıkla zamanında bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin
şükürler olsun canım cok sevindim
canım rapora baksana bakalm ense kalınlıgına ne yazms
2 li testtr kac cikmisti ensesi

mecbur yaptircm yoksa gercktn zehir olur gebeligim
Benim çocuğuma 12 haftada ensesi kalın denildi başka hiçbir bulgu yoktu ama hemen Fetal DNA yaptırdım Sonrasında da Amniyosentez ben bu tarz şeylerin askıda kalmaması gerektiğini düşünüyorum canım sonuç olarak bu hamilelik süreci senin ve sen de her anne gibi bunu gönül rahatlığıyla geçirmeyi hak ediyorsun O yüzden vakit kaybetme bence ama gönlünü de ferah tut

N nurAy11 canım naçizane tavsiyem eğer sana bu üslupla konuşan doktor devletteyse sen özelde iyi bir perinatolog bul ondan randevu al. Detaylı bir bakılsın. O da şüphe duyarsa o zaman fetal yaptır. Şimdi kadın doğuma gitmenin bir faydası olacağını düşünmüyorum, perinatolog daha detaylı bakıyor çünkü

Kesinlikle katılıyorum Ben de hemen bir perinatolog'a giderdim canım is artık bu evrede onunla alakalı

Canım sen fetal dna yaptırmadın mı

Insalllah cok dua edin bize
Canım Allahım yavruna sağlık versin. Sen bence gecikmeden fetal dna testi yap bu zor veya zahmetli bir test degil. Veya daha rahat olmak istiyorsan amniyosentez yaptir. Kafan rahatlar.
Baska doktora da vakit kaybetmeden git gitmeyi düşünüyorsan.

Doktorun bebegi aldiracak mısın diye sormasi cogu arkadasa garip gelse de, böyle bir problemle karşılasinca doktorlar bu soruyu sormak zorundalar.
Hepsi soruyor. Çok ağır bir soru çok zor bir soru ama bunu sormalari gerekiyor

Canım cok cok sevindim iyikide yaptirdin için rahatladı simdi daha huzurla gececek günlerin onun stresi ile yasamaktan iyi oldu.
Allahım hepimize yavrularımızı saglikla kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin
Aminn inşallah canım ön sonuç benzeri çıkıyor dimi diğeri de genelde

Anladım canım. Fetal dna artık zorunlu gibi bir hal aldı yaptırmadım deyince şaşırdım
Açıkçası ben birkaç sene öncesine kadar hiç fetal DNA duymamıştım. Teknolojik gelişmeler özellikle sağlık açısından mükemmel ama takip ettiğim birçok doktor fetal yaptıranların çoğunun cinsiyet tahmini için ya da eş dost yaptırdı ben de yaptırayım diye yaptırdığını söylüyor. Tabiki bu grubu tenzih ederim çoğunuzun bir sorunla yaptırdığını biliyorum ama ben bir sorun yoksa ya da doktor şüphe duymuyorsa yaptırmayı gerekli bulmadım

Bende ilk hamileliğimde böyle düşünerek yaptırmamıştım ama bunda fetali geçtim amniyosenteze kadar gitti yaşımdan diye mi kendimi bile suçladım onda 27 bunda 32 yaş aslında çokta değil ama değişik bir psikolojiymiş Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…