- 18 Temmuz 2022
- 6.784
- 11.528
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.241
Benim o kadar düşük değilmiş şimdi baktım. Ama çok iyiymiş sonucum. İki yılda nasıl bu kadar değişti benim bünye yaKızlar bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırdım
75gr yapıldı, şerbeti içerken de çok zorlandım, içtikren sonra bi 30-40dkda çok kötüydüm sonra geçti.
Açlık 72
1.saat 100
2.saat 36 çıktı
Zaten 2. Kanı verir vermez ağzıma bir şeyler atmam lazım elim ayağım titriyo modundaydım.
Herkesin aksine bana hipoglisemi diyecek diye çok korktum ama doktorum değerler şahane dedi şaşırdım açıkçası ani aşırı düşmüş gelmişti bana. 12 saatlik açlıkla geldin, şekerin de hep düşük sınırlarda normalde de ondan düşüş senin için normal dedi allahtan
Ben yinede diyet yapıcam biraz ya kendimi tutayım birazcıkAnladım canım. Senin çok vahim bir durum yok zaten. Belki doktor o yüzden kendi bakıyordur. Beni direkt dahiliyeye gönderdi. O da endokrine gönderdi2 hafta sonra ben de tekrar gidicem endokrin tekrar bakacak. Umarım bu kez iyi gelir sonuçlarımız
Bizim hala odamız yok kuzum fiyatları bilmiyorum ama 100bin falan kesin vardır diye düşünüyordum. Dediğin rakamlara şaşırmadım o yüzdenYeni gündem alarmı
Bugün bebek odası için epey yer gezdik eşimle. Ankara da siteler diye bir yer var bilenleriniz vardır, oradaki bebek odalarına baktık gerçekten çok güzel odalar vardı. Odasına gardrop şifonyer ve montessori yatak baktık. Böyle bir takım istiyoruz. Fiyatlar çok değişken ve pahalı geldinormali mi bu bilmiyorum ama 60-140 bin tl arasında değişen fiyatlar var. 30-40 bin tlye de var ama onların kaliteleri cidden kötüydü. Kafam çok karıştı sizler kaça aldınız nereden aldınız?
İkeaya da bakacağım dolap ve şifonyer için zaten ama orada istediğim yatak yokyatak odasına da anne yanı olabilen beşik almayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum
Cok garip geliyor tok karna seker yüklemesine cagirmalarievet canım, almanyadayım. şekerli bir şey yeme dediler şeker yüklemesinden önce ben direkt aç gitmiştim gerçi. ayda bir gidiyordum doktora o da sarktı, sadece şeker yüklemesi yaptılar o randevumda.15ine gidicem şimdi sonucunu da o zaman söyleyecekler. 1 bucuk aydır randevuya gitmemiş olcam. burdaki doktorlar rahat. deize termale gideyim mi diyorum git diyor. bsiklete bineyim mi diyorum tabi ki diyor. bir kısıtlaması da yok:)
Öyle kuzum aynen. Bebegim saglikla büyüsün doğsun büyüsün de ben doktorum ne derse zaten yapıyorum hicte yaptigim seyler zoruma gitmiyor hicte sikayetim yok. Ne gelirse Allahtanbabylovee kuzum sen elinden geleni yapıyorsun varsın olsun dr larımıza güvenmekten başka yapacak bir şey yok ne derlerse uyacağız muayene kısmı iyi geçmiş dikişler faln önemli olan o gerisini sen halledersin
Aynen kuzum gerekli olan neyse yapmaya devam edicemCanımm muayenenin iyi geçmesine çok sevindimyazışmaları da okudum dediğin gibi doktor gerekli görürse insülini de kullanırsın yeter ki bebişler ve biz iyi olalım
Ay şeker testiyle ilgili ben bile anksiyete olucam bu ne herkesin çıktı yaaa
Sen son kalemsin sirin sakın çıkmasın sende
Offf o videoya çok gülmüştüm hamile kalmadan önce izleyipgülme komşuna gelir başına olmaz inş
Ay kuzum ben normalde de abur cubur düşkünü biriyimYa çok iyi anlıyorum seni. Benim de bu kadar tatlı isteğim yoktu bir kaşık Nutella bile yemedim hamileyken. Şeker çıktı ya şimdi psikolojik olarak canım nasıl istiyor gittim kavanozu açıp içime çeke çeke kokladım geçen. Doğurunca kaşık kaşık yicem diyorum. Ama aklıma bile gelmiycek muhtemelen. Şimdi yasak diye de bir cazibesi oluyor tatlilarin
Kuzum seker takibi yapip endokrine daha erken görünsen birde yine bir kadin doguma görünsen takip amacli diye dedim.Kuzu endokrin bakacak şekerime artık sonuna kadar orda devam edicem ama bebeğe de mi bakılmalı diyorsun. Suyu kilosu artarsa diye mi sık bakılması gerekiyor sencebir de se25lin hafta olarak büyük benden. Belki doktoru o yüzden 2 haftaya gel demiştir
Benim fiyat algım kalmamış artık gerçekten yaa. Aslında amacım böyle oda oda bişey yapmak değildi ama kıyafetlerini eşyalarını koyacağımız dolap şifonyer vs zaten alıcaz almışken yatakta alalım dedik çünkü arada pek fiyat farkı kalmıyorBizim hala odamız yok kuzum fiyatları bilmiyorum ama 100bin falan kesin vardır diye düşünüyordum. Dediğin rakamlara şaşırmadım o yüzden
Canım sahane bir yerden giris yaptin. Bende gidip bakcaktim normalde ama böyle birseyi yapmaya imkan yok malum. Ya instada gördüğüm bazi magazalar var benim sitelerde olan. Instada 430 40 bin civari ve baya güzel görünüyorlar. Hatta buyuyen beşik var az genis gördün mü bilmiyorum ama onlar falan baya hosuma gidiyor benimde. Baktigin magazalarda fotiler cekmedin miYeni gündem alarmı
Bugün bebek odası için epey yer gezdik eşimle. Ankara da siteler diye bir yer var bilenleriniz vardır, oradaki bebek odalarına baktık gerçekten çok güzel odalar vardı. Odasına gardrop şifonyer ve montessori yatak baktık. Böyle bir takım istiyoruz. Fiyatlar çok değişken ve pahalı geldinormali mi bu bilmiyorum ama 60-140 bin tl arasında değişen fiyatlar var. 30-40 bin tlye de var ama onların kaliteleri cidden kötüydü. Kafam çok karıştı sizler kaça aldınız nereden aldınız?
İkeaya da bakacağım dolap ve şifonyer için zaten ama orada istediğim yatak yokyatak odasına da anne yanı olabilen beşik almayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum
Benim fiyat algım kalmamış artık gerçekten yaa. Aslında amacım böyle oda oda bişey yapmak değildi ama kıyafetlerini eşyalarını koyacağımız dolap şifonyer vs zaten alıcaz almışken yatakta alalım dedik çünkü arada pek fiyat farkı kalmıyore zaten yeni taşındık kendine ait odası da var şuan boş duran. Bilemedim işte şuan kafalar karışık
Evet bildiğin dümdüz 36 ve doktorum iyi değil harika dedi çok şaşırdım ben deCanım direkt 36 çıktı dümdüz 36 yani 2.saat sekerin ve doktor sana normal evine git mi dedi
Fazlasıyla zorladı ama şükür geçti, ya işte değer aralığı çok geniş aslında yanlış yoktur ondandır diyelim36 mı cidden bu kadar düşmesi normalmiymiş ya.çok geçmiş olsun baya zorlamış seni yükleme
bu arada sende 36 bende de 136 çıkmışbanada iyi dedi dr birimize bi yamuk yapılmış gibi hissettim şuan :)))
Valla bana da öyle dedi ya çok şaşırdımBenim de ilk bebişimde öyleydi kuzum. Çok düşük gelmişti. Ama doktorum çok iyi demişti. Doya doya ye iç keyfine bak
Ben normalde de bu yaşıma kadar hep düşük tansiyon ve düşük şeker taşıdım. Doktorum da beni 15 yıldır tanıyo ondan bu kadar düşmesini normal karşıladı bence.Benim o kadar düşük değilmiş şimdi baktım. Ama çok iyiymiş sonucum. İki yılda nasıl bu kadar değişti benim bünye ya
Ay 36 normal bir insan icin bile aşırı düşük ama yaa direk bayilma hissi geliuordur sana o kadar düşünceEvet bildiğin dümdüz 36 ve doktorum iyi değil harika dedi çok şaşırdım ben de
Fazlasıyla zorladı ama şükür geçti, ya işte değer aralığı çok geniş aslında yanlış yoktur ondandır diyelim
Valla bana da öyle dedi ya çok şaşırdım
Ben normalde de bu yaşıma kadar hep düşük tansiyon ve düşük şeker taşıdım. Doktorum da beni 15 yıldır tanıyo ondan bu kadar düşmesini normal karşıladı bence.
Mesela o 100e çıktığı anlarda ben ayılıp bayılıyodum benim için çok yüksek 100
Tansiyonda da öyle 9-4ken bile çok iyiyimdir, 12-8 olduğunda başım zonklar yerimden kalkamam gibi
E senin bebişin öyle anormal bir iriliği falan da yok şekerin ona bir etkisi olmamış o zaman bu güzel bişeyAy kuzum ben normalde de abur cubur düşkünü biriyimben yerim o nutellayi yani lafta kalmaz
Kuzum seker takibi yapip endokrine daha erken görünsen birde yine bir kadin doguma görünsen takip amacli diye dedim.
Benim dikislerden dolayi zaten doktorum her hafta çağırıyor. Benim biraz daha mecburi oluyor kontroller.
Ama senin bebisin kilosu da normaldi. Cokta kasmamak lazım orasi ayri. Ama endokrini en azindan sekerini ölçüp 2 haftada bir ziyaret etsen daha iyi olabilir gibi.
Bu arada geçen haftadan bu haftaya benim oglus 35 gr fln almış. Doktorum gayet normal kiloyu takma dedi
Ay yeni okuyorum seninde mi şekerin çıktı ya geçmiş olsun canımKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Kuzum benim köşe koltuğum var ikeadan. Onun kılıflarını değiştirdim. 4 sene önce koltuğu aldığım fiyata sadece kılıfını aldık bu sene 19bin ödedim öyle söyleyeyim. Bana o yüzden 100bine normal geliyor bütün bir oda takımı almakBenim fiyat algım kalmamış artık gerçekten yaa. Aslında amacım böyle oda oda bişey yapmak değildi ama kıyafetlerini eşyalarını koyacağımız dolap şifonyer vs zaten alıcaz almışken yatakta alalım dedik çünkü arada pek fiyat farkı kalmıyore zaten yeni taşındık kendine ait odası da var şuan boş duran. Bilemedim işte şuan kafalar karışık
Benim tansiyonum da öyle hep düşük çıkıyor canım. 9-6 gibi çıkar genelde. Şeker de gebelik dışında hep düşüktür açlık da bakılsa tok da gitsem. Aman dilimi ısırayım da bir de tansiyonla uğraşmayım şimdiEvet bildiğin dümdüz 36 ve doktorum iyi değil harika dedi çok şaşırdım ben de
Fazlasıyla zorladı ama şükür geçti, ya işte değer aralığı çok geniş aslında yanlış yoktur ondandır diyelim
Valla bana da öyle dedi ya çok şaşırdım
Ben normalde de bu yaşıma kadar hep düşük tansiyon ve düşük şeker taşıdım. Doktorum da beni 15 yıldır tanıyo ondan bu kadar düşmesini normal karşıladı bence.
Mesela o 100e çıktığı anlarda ben ayılıp bayılıyodum benim için çok yüksek 100
Tansiyonda da öyle 9-4ken bile çok iyiyimdir, 12-8 olduğunda başım zonklar yerimden kalkamam gibi
kan almışlardı biriki defa.zaten her seferinde idrar alıyorlar. ordan çıkıyor mu acaba bilmiyorum. türkiyeye gidicem demiştim aşırı sıcaklara dikkat et dedi bir tek. saunaya girmedim zaten. gebeliğim riskli olmadığı için mi yoksa her gebeye mi öyle rahatlar bilmiyorum. ben de buraya geleli iki sene oldu normal hastane randevularına ve sistemleriine bile çok aşina değilken hamilelik sürecini tadıyorum burda. kızamık aşısı olmuştum hamile olduğumu bilmeden önce, 2. dozu olacaktım. onu olma dedi bir tekCok garip geliyor tok karna seker yüklemesine cagirmalari
Ay yok bizim burda o kadar rahat ol dese de doktorlar kimse o rahatliga erisemez benceaşırı sicak su mesela hic iyi gelmiyor hamilelikte termale nasil izin veriyor
Sende ki değişiklik beni korkutuyor haftaya gideceğim ve inadına canım tatlı istemeye başladıBenim o kadar düşük değilmiş şimdi baktım. Ama çok iyiymiş sonucum. İki yılda nasıl bu kadar değişti benim bünye ya
Ay hiç çekmedim foto ya zaten bir yerden sonra aynı mağazaya giriyosun gibi oluyoCanım sahane bir yerden giris yaptin. Bende gidip bakcaktim normalde ama böyle birseyi yapmaya imkan yok malum. Ya instada gördüğüm bazi magazalar var benim sitelerde olan. Instada 430 40 bin civari ve baya güzel görünüyorlar. Hatta buyuyen beşik var az genis gördün mü bilmiyorum ama onlar falan baya hosuma gidiyor benimde. Baktigin magazalarda fotiler cekmedin mi
gercekten cok absürt farklar olmasi sinir bozucu ya..
Bence de baslamisken odasini yap kuzum. Madem bos odaniz da var. Sonucta illa bir odasi olacak
Kuzu doğru diyosun biz salona bir L koltuk aldık 140 bine zatenKuzum benim köşe koltuğum var ikeadan. Onun kılıflarını değiştirdim. 4 sene önce koltuğu aldığım fiyata sadece kılıfını aldık bu sene 19bin ödedim öyle söyleyeyim. Bana o yüzden 100bine normal geliyor bütün bir oda takımı almak
Sende ki değişiklik beni korkutuyor haftaya gideceğim ve inadına canım tatlı istemeye başladıBenim o kadar düşük değilmiş şimdi baktım. Ama çok iyiymiş sonucum. İki yılda nasıl bu kadar değişti benim bünye ya
bu benim başıma geldi he tüm hamilelik 10/6 38. Hafta 16/10Benim tansiyonum da öyle hep düşük çıkıyor canım. 9-6 gibi çıkar genelde. Şeker de gebelik dışında hep düşüktür açlık da bakılsa tok da gitsem. Aman dilimi ısırayım da bir de tansiyonla uğraşmayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?