- 10 Haziran 2024
- 1.860
- 2.404
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.221
perşembe sabah 7de canım benim bende merak ettim bakalım ne cıkcak ben ilk hamilelğimde cok fazla kacırdım cok yedim dengesiz beslendim oyüzden cıktı diye düşündüm şimdi cıkarsa şok olurumNe zaman gideceksin kuzum merak ettim seni de inşallah çıkmaz bu kez
inşallah olmaz son 3 ayımızda muhteşem gecsin yaAnlatırım canım bi bakakim öğrenince
Kimsenin bilmeye ihtiyaci olmaz umarım
Canım aman ha.. cok dikkat et. Bak beni biliyorsundur 10.haftadan beri diyetteyim. Ve ben paketli gıda fln yemiyorum.Ben çok kötü besleniyorum 2 haftadır falan hergün paketli ürün ve fazla miktarda yiyorum meyve de hem çok çeşit hem fazla porsiyon yiyorum doyma hissim yok oldu resmen çok korkuyorum kesin şeker yüklemesi benim de kötü gelir. Bana bişeyler söyleyin de tutayım kendimi ya nolur bebeğime zarar veriyorum diye düşünmeme rağmen tutamıyorum kendimi kek bisküvi çikolata ne varsa yiyorum hergün
Kuzum sen sık git. Doktorun ne dedigini bosver. Herkes bu kadar sorun yasamisken bence riske girme. Nolcak sık kontrolden zarar gelmez. Bencede 4 hafta fazlaAy kuzum sen de mi yabizim önceki grupta hiç yoktu nerdeyse şekeri olan. Bu grupta şekersiz olan yok nerdeyse çok tirajikomik geliyor artık benim 1. Saat senden kötü. 2. Saat senden iyi. Hangimizinki daha kötü acaba benim doktorum direkt dahiliyeye yolladı. Kontrol için 4 hafta sonra gel dedi. Keşke daha sık çağırsaydı
İnşallah canim benim. Benden gecti artik ben seker kız candy olduminşallah olmaz son 3 ayımızda muhteşem gecsin ya
Ya evet işte sen o kadar aylardır en ufak şeye bile dikkat ediyoken bu kadar iradesiz olmam da sinir ediyo beni. Bugün son olsun yarından itibaren inşallah daha dikkatli olucam bakalım inşallah başarabilirimCanım aman ha.. cok dikkat et. Bak beni biliyorsundur 10.haftadan beri diyetteyim. Ve ben paketli gıda fln yemiyorum.
Ya güleceksiniz belki Ama bildiginiz Petit beurre bisküvi varya çaya batırıp yedigimiz, ondan Canım çekiyor ve yiyemiyorum şeker yüzünden.. yani cok basit birsey ki normalde aman der öylesine mutfaktan gecerken alır atarsın agzina tenezzül etmezsin yemeye bile ama benim yaptigim diyeti siz anlayin. Iste coook dayanamazsam burcak biskuvi varya ondan 2 adet yiyorum. 1 paketi belki 1 ayda zor bitiyorum bitmiyordur bile yani.
Ama durum ortada. Cuma insülin ignesine merhaba
Yani bide siz ekstra fazla yerseniz durumu toparlayamazsiniz. Seker sorunu olmayanlar tabiki yesin yine ama abartmadan kızlar. Haftalar ilerledikce şeker sinsi sinsi yukseliyor.
Bugun doktorum beni baya bir silkeledi resmen. Buna dikkat etmezsek oollmaz bu durum cok önemlii. Benden size dost tavsiyesi bebisleriniz icin 3 aycık dayanın. Az kaldi. Iyi tarafindan bakın 3 ay sadecee. Sonra hersey serbest
Canım iste dikkat etmenin önemini vurguladim aslinda. Bazen etsen bile bak benimki gibi yüksek geliyor. Bide dikkat etmeyince risk orani artiyor.Ya evet işte sen o kadar aylardır en ufak şeye bile dikkat ediyoken bu kadar iradesiz olmam da sinir ediyo beni. Bugün son olsun yarından itibaren inşallah daha dikkatli olucam bakalım inşallah başarabilirim
Canım direkt 36 çıktı dümdüz 36 yani 2.saat sekerin ve doktor sana normal evine git mi dediKızlar bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırdım
75gr yapıldı, şerbeti içerken de çok zorlandım, içtikren sonra bi 30-40dkda çok kötüydüm sonra geçti.
Açlık 72
1.saat 100
2.saat 36 çıktı
Zaten 2. Kanı verir vermez ağzıma bir şeyler atmam lazım elim ayağım titriyo modundaydım.
Herkesin aksine bana hipoglisemi diyecek diye çok korktum ama doktorum değerler şahane dedi şaşırdım açıkçası ani aşırı düşmüş gelmişti bana. 12 saatlik açlıkla geldin, şekerin de hep düşük sınırlarda normalde de ondan düşüş senin için normal dedi allahtan
Galiba tokluk 1 kötüyse 2 nin düşük çıkması gerekiyor benim 1 sınırda 2 de 1 den düşük sınırdasın dedi ama seni şekerin var olarak kabul ediyorum dedi bence 1.tokluk ona bakılıyor o sınırda olduğu için dedi hatta bide dedi ki normalde 1 ay sonra çağırmam lazım ama yok 2 hafta sonra gel sen dedi bende gebe okuluna gelcem zaten 22 sinde geleyim dedim biz yokuz 24 üne sıra al dedi aldım hemen öyle yaniAy kuzum sen de mi yabizim önceki grupta hiç yoktu nerdeyse şekeri olan. Bu grupta şekersiz olan yok nerdeyse çok tirajikomik geliyor artık benim 1. Saat senden kötü. 2. Saat senden iyi. Hangimizinki daha kötü acaba benim doktorum direkt dahiliyeye yolladı. Kontrol için 4 hafta sonra gel dedi. Keşke daha sık çağırsaydı
evet canım, almanyadayım. şekerli bir şey yeme dediler şeker yüklemesinden önce ben direkt aç gitmiştim gerçi. ayda bir gidiyordum doktora o da sarktı, sadece şeker yüklemesi yaptılar o randevumda.15ine gidicem şimdi sonucunu da o zaman söyleyecekler. 1 bucuk aydır randevuya gitmemiş olcam. burdaki doktorlar rahat. deize termale gideyim mi diyorum git diyor. bsiklete bineyim mi diyorum tabi ki diyor. bir kısıtlaması da yok:)Sen de mi yurtdisindasin ? Tok karnina seker yuklemesi pek bizim ulkenin adeti degil de
Canım hiç ilgisi yok bence beslenmeyle. İlk gebeliğimde ben de çok yedim. 30 kilo aldım abur cubur tatlı ne bulursam yedim. Şekerim çıkmamıştı. Şimdi baştan beri dikkat ediyorum kilo almamak için. Ona rağmen şekerim çıktıperşembe sabah 7de canım benim bende merak ettim bakalım ne cıkcak ben ilk hamilelğimde cok fazla kacırdım cok yedim dengesiz beslendim oyüzden cıktı diye düşündüm şimdi cıkarsa şok olurum
Ya çok iyi anlıyorum seni. Benim de bu kadar tatlı isteğim yoktu bir kaşık Nutella bile yemedim hamileyken. Şeker çıktı ya şimdi psikolojik olarak canım nasıl istiyor gittim kavanozu açıp içime çeke çeke kokladım geçen. Doğurunca kaşık kaşık yicem diyorum. Ama aklıma bile gelmiycek muhtemelen. Şimdi yasak diye de bir cazibesi oluyor tatlilarinCanım aman ha.. cok dikkat et. Bak beni biliyorsundur 10.haftadan beri diyetteyim. Ve ben paketli gıda fln yemiyorum.
Ya güleceksiniz belki Ama bildiginiz Petit beurre bisküvi varya çaya batırıp yedigimiz, ondan Canım çekiyor ve yiyemiyorum şeker yüzünden.. yani cok basit birsey ki normalde aman der öylesine mutfaktan gecerken alır atarsın agzina tenezzül etmezsin yemeye bile ama benim yaptigim diyeti siz anlayin. Iste coook dayanamazsam burcak biskuvi varya ondan 2 adet yiyorum. 1 paketi belki 1 ayda zor bitiyorum bitmiyordur bile yani.
Ama durum ortada. Cuma insülin ignesine merhaba
Yani bide siz ekstra fazla yerseniz durumu toparlayamazsiniz. Seker sorunu olmayanlar tabiki yesin yine ama abartmadan kızlar. Haftalar ilerledikce şeker sinsi sinsi yukseliyor.
Bugun doktorum beni baya bir silkeledi resmen. Buna dikkat etmezsek oollmaz bu durum cok önemlii. Benden size dost tavsiyesi bebisleriniz icin 3 aycık dayanın. Az kaldi. Iyi tarafindan bakın 3 ay sadecee. Sonra hersey serbest
Kuzu endokrin bakacak şekerime artık sonuna kadar orda devam edicem ama bebeğe de mi bakılmalı diyorsun. Suyu kilosu artarsa diye mi sık bakılması gerekiyor senceKuzum sen sık git. Doktorun ne dedigini bosver. Herkes bu kadar sorun yasamisken bence riske girme. Nolcak sık kontrolden zarar gelmez. Bencede 4 hafta fazla
36 mı cidden bu kadar düşmesi normalmiymiş ya.çok geçmiş olsun baya zorlamış seni yüklemeKızlar bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırdım
75gr yapıldı, şerbeti içerken de çok zorlandım, içtikren sonra bi 30-40dkda çok kötüydüm sonra geçti.
Açlık 72
1.saat 100
2.saat 36 çıktı
Zaten 2. Kanı verir vermez ağzıma bir şeyler atmam lazım elim ayağım titriyo modundaydım.
Herkesin aksine bana hipoglisemi diyecek diye çok korktum ama doktorum değerler şahane dedi şaşırdım açıkçası ani aşırı düşmüş gelmişti bana. 12 saatlik açlıkla geldin, şekerin de hep düşük sınırlarda normalde de ondan düşüş senin için normal dedi allahtan
Benim de ilk bebişimde öyleydi kuzum. Çok düşük gelmişti. Ama doktorum çok iyi demişti. Doya doya ye iç keyfine bakKızlar bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırdım
Açlık 72
1.saat 100
2.saat 36 çıktı
Anladım canım. Senin çok vahim bir durum yok zaten. Belki doktor o yüzden kendi bakıyordur. Beni direkt dahiliyeye gönderdi. O da endokrine gönderdiGaliba tokluk 1 kötüyse 2 nin düşük çıkması gerekiyor benim 1 sınırda 2 de 1 den düşük sınırdasın dedi ama seni şekerin var olarak kabul ediyorum dedi bence 1.tokluk ona bakılıyor o sınırda olduğu için dedi hatta bide dedi ki normalde 1 ay sonra çağırmam lazım ama yok 2 hafta sonra gel sen dedi bende gebe okuluna gelcem zaten 22 sinde geleyim dedim biz yokuz 24 üne sıra al dedi aldım hemen öyle yani
Canımm muayenenin iyi geçmesine çok sevindimKızlar biz geldikk, şükür muayenemiz güzel geçti.
Ama gelelim şeker konusuna. Doktorum 2 gün takip edip cuma günü ona yazmamı istedi.
Açlık tokluk değerlerime bakıp bu değerlere insülin başlamamız lazım dedi hastanedeki değerlerime yani.
2 gün yazcam sonrasında doktorum cuma günü karar verecek insülin başlayacak mıyız diye.
Ay şeker testiyle ilgili ben bile anksiyete olucam bu ne herkesin çıktı yaaaKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Sen son kalemsin sirin sakın çıkmasın sendeBende 2 saat önce supangle yedimennnn sevdiğin kuzu 8.45 sen uyanana kadar her şey bitmiş olacak arkadaşıma az önce mesaj attım şeker çıkmazsa çıkışta pişili bir kahvaltı yapalım
Offf o videoya çok gülmüştüm hamile kalmadan önce izleyipBen de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyor( bir video vardı kadın canı snicker istiyor diye ağlıyordu, sadece haftada 500 gr alma hakkım var diye o aklıma geliyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?