Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım aman ha.. cok dikkat et. Bak beni biliyorsundur 10.haftadan beri diyetteyim. Ve ben paketli gıda fln yemiyorum.

Ya güleceksiniz belki Ama bildiginiz Petit beurre bisküvi varya çaya batırıp yedigimiz, ondan Canım çekiyor ve yiyemiyorum şeker yüzünden.. yani cok basit birsey ki normalde aman der öylesine mutfaktan gecerken alır atarsın agzina tenezzül etmezsin yemeye bile ama benim yaptigim diyeti siz anlayin. Iste coook dayanamazsam burcak biskuvi varya ondan 2 adet yiyorum. 1 paketi belki 1 ayda zor bitiyorum bitmiyordur bile yani.
Ama durum ortada. Cuma insülin ignesine merhaba
Yani bide siz ekstra fazla yerseniz durumu toparlayamazsiniz. Seker sorunu olmayanlar tabiki yesin yine ama abartmadan kızlar. Haftalar ilerledikce şeker sinsi sinsi yukseliyor.
Bugun doktorum beni baya bir silkeledi resmen. Buna dikkat etmezsek oollmaz bu durum cok önemlii. Benden size dost tavsiyesi bebisleriniz icin 3 aycık dayanın. Az kaldi. Iyi tarafindan bakın 3 ay sadecee. Sonra hersey serbest

Son düzenleme:
Kuzum sen sık git. Doktorun ne dedigini bosver. Herkes bu kadar sorun yasamisken bence riske girme. Nolcak sık kontrolden zarar gelmez. Bencede 4 hafta fazla

Ya evet işte sen o kadar aylardır en ufak şeye bile dikkat ediyoken bu kadar iradesiz olmam da sinir ediyo beni. Bugün son olsun yarından itibaren inşallah daha dikkatli olucam bakalım inşallah başarabilirim

Kızlar bu arada ben de şeker yüklemesi yaptırdım
75gr yapıldı, şerbeti içerken de çok zorlandım, içtikren sonra bi 30-40dkda çok kötüydüm sonra geçti.
Açlık 72
1.saat 100
2.saat 36 çıktı
Zaten 2. Kanı verir vermez ağzıma bir şeyler atmam lazım elim ayağım titriyo modundaydım.
Herkesin aksine bana hipoglisemi diyecek diye çok korktum ama doktorum değerler şahane dedi şaşırdım açıkçası ani aşırı düşmüş gelmişti bana. 12 saatlik açlıkla geldin, şekerin de hep düşük sınırlarda normalde de ondan düşüş senin için normal dedi allahtan

Ya evet işte sen o kadar aylardır en ufak şeye bile dikkat ediyoken bu kadar iradesiz olmam da sinir ediyo beni. Bugün son olsun yarından itibaren inşallah daha dikkatli olucam bakalım inşallah başarabilirim
Canım iste dikkat etmenin önemini vurguladim aslinda. Bazen etsen bile bak benimki gibi yüksek geliyor. Bide dikkat etmeyince risk orani artiyor.
Başarırsın inan buna. Kaldi 3 ayy. Sık dişini. Sakin sakin yavas yavas canin her birsey cektiginde su ic. Bu sekilde ben ilk zamanlar alıştırdım kendimi.
Cikolata mi cekti su ic.
Cok tatli cekerse yulaf kakao süt az da bal ile kendine yulaf tabagi hazirla. Zamanla sifir sekerle yemeye baslarsin bu dedigim yulafı. Böyle böyle gecirdim ben hep baslarda. Size de fikir olsun kızlar

Canım direkt 36 çıktı dümdüz 36 yani 2.saat sekerin ve doktor sana normal evine git mi dedi

Galiba tokluk 1 kötüyse 2 nin düşük çıkması gerekiyor benim 1 sınırda 2 de 1 den düşük sınırdasın dedi ama seni şekerin var olarak kabul ediyorum dedi bence 1.tokluk ona bakılıyor o sınırda olduğu için dedi hatta bide dedi ki normalde 1 ay sonra çağırmam lazım ama yok 2 hafta sonra gel sen dedi bende gebe okuluna gelcem zaten 22 sinde geleyim dedim biz yokuz 24 üne sıra al dedi aldım hemen öyle yani

Sen de mi yurtdisindasin ? Tok karnina seker yuklemesi pek bizim ulkenin adeti degil de
evet canım, almanyadayım. şekerli bir şey yeme dediler şeker yüklemesinden önce ben direkt aç gitmiştim gerçi. ayda bir gidiyordum doktora o da sarktı, sadece şeker yüklemesi yaptılar o randevumda.15ine gidicem şimdi sonucunu da o zaman söyleyecekler. 1 bucuk aydır randevuya gitmemiş olcam. burdaki doktorlar rahat. deize termale gideyim mi diyorum git diyor. bsiklete bineyim mi diyorum tabi ki diyor. bir kısıtlaması da yok:)

perşembe sabah 7de canım benim bende merak ettim bakalım ne cıkcak ben ilk hamilelğimde cok fazla kacırdım cok yedim dengesiz beslendim oyüzden cıktı diye düşündüm şimdi cıkarsa şok olurum
Canım hiç ilgisi yok bence beslenmeyle. İlk gebeliğimde ben de çok yedim. 30 kilo aldım abur cubur tatlı ne bulursam yedim. Şekerim çıkmamıştı. Şimdi baştan beri dikkat ediyorum kilo almamak için. Ona rağmen şekerim çıktı inşallah senin çıkmaz ya zor bişey gerçekten sen de biliyorsun

Ya çok iyi anlıyorum seni. Benim de bu kadar tatlı isteğim yoktu bir kaşık Nutella bile yemedim hamileyken. Şeker çıktı ya şimdi psikolojik olarak canım nasıl istiyor gittim kavanozu açıp içime çeke çeke kokladım geçen. Doğurunca kaşık kaşık yicem diyorum. Ama aklıma bile gelmiycek muhtemelen. Şimdi yasak diye de bir cazibesi oluyor tatlilarin

Kuzum sen sık git. Doktorun ne dedigini bosver. Herkes bu kadar sorun yasamisken bence riske girme. Nolcak sık kontrolden zarar gelmez. Bencede 4 hafta fazla
Kuzu endokrin bakacak şekerime artık sonuna kadar orda devam edicem ama bebeğe de mi bakılmalı diyorsun. Suyu kilosu artarsa diye mi sık bakılması gerekiyor sence bir de se25lin hafta olarak büyük benden. Belki doktoru o yüzden 2 haftaya gel demiştir

36 mı cidden bu kadar düşmesi normalmiymiş ya.çok geçmiş olsun baya zorlamış seni yükleme

bu arada sende 36 bende de 136 çıkmış banada iyi dedi dr birimize bi yamuk yapılmış gibi hissettim şuan :)))

Benim de ilk bebişimde öyleydi kuzum. Çok düşük gelmişti. Ama doktorum çok iyi demişti. Doya doya ye iç keyfine bak

Anladım canım. Senin çok vahim bir durum yok zaten. Belki doktor o yüzden kendi bakıyordur. Beni direkt dahiliyeye gönderdi. O da endokrine gönderdi 2 hafta sonra ben de tekrar gidicem endokrin tekrar bakacak. Umarım bu kez iyi gelir sonuçlarımız

Canımm muayenenin iyi geçmesine çok sevindim yazışmaları da okudum dediğin gibi doktor gerekli görürse insülini de kullanırsın yeter ki bebişler ve biz iyi olalım
Ay şeker testiyle ilgili ben bile anksiyete olucam bu ne herkesin çıktı yaaa
Bende 2 saat önce supangle yedim ennnn sevdiğin kuzu 8.45 sen uyanana kadar her şey bitmiş olacak arkadaşıma az önce mesaj attım şeker çıkmazsa çıkışta pişili bir kahvaltı yapalım
Sen son kalemsin sirin sakın çıkmasın sende
Ben de bu ara tatlı şeylere düştüm kahretsin ki… 3. Trimester böyle oluyor ( bir video vardı kadın canı snicker istiyor diye ağlıyordu, sadece haftada 500 gr alma hakkım var diye o aklıma geliyo hep
Offf o videoya çok gülmüştüm hamile kalmadan önce izleyip gülme komşuna gelir başına olmaz inş

babylovee kuzum sen elinden geleni yapıyorsun varsın olsun dr larımıza güvenmekten başka yapacak bir şey yok ne derlerse uyacağız muayene kısmı iyi geçmiş dikişler faln önemli olan o gerisini sen halledersin

Yeni gündem alarmı

Bugün bebek odası için epey yer gezdik eşimle. Ankara da siteler diye bir yer var bilenleriniz vardır, oradaki bebek odalarına baktık gerçekten çok güzel odalar vardı. Odasına gardrop şifonyer ve montessori yatak baktık. Böyle bir takım istiyoruz. Fiyatlar çok değişken ve pahalı geldi normali mi bu bilmiyorum ama 60-140 bin tl arasında değişen fiyatlar var. 30-40 bin tlye de var ama onların kaliteleri cidden kötüydü. Kafam çok karıştı sizler kaça aldınız nereden aldınız?
İkeaya da bakacağım dolap ve şifonyer için zaten ama orada istediğim yatak yok yatak odasına da anne yanı olabilen beşik almayı düşünüyoruz. Fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…