Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ya yerim ben onu, ondan olmuştur sanırım benim de çok hareketliydim şu son 1 haftadır, sinirlerim bozuldu ağladım hatta az önce keyfin mi yok kızım diye sesleniyorum ona da tepki vermedi duygulandım aniden
birde onlarında bizim gibi modları oluyormuş bazı günler daha neşeli hareketli bazı günlerse hareketsiz ve sakin olabiliyorlarmış senin kuzunun modu düşük sanırım bugün annesi

Ben bugün ilk kez sizi anladım ben 7 aydır ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım şükür ama bu şekerli su beni mahvetti
Şu an iyice korktum aşkım, bendede ne bulantı ne kusma hiç bir şey olmamıştı bu güne kadar, bakalım bizi ne bekliyor
Genelde peki miden sağlam mı ?

Ben bugün ilk kez sizi anladım ben 7 aydır ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım şükür ama bu şekerli su beni mahvetti
Ben hala bulantı ilacını içmeyince kötü oluyorum doktora sorucam şeker yükleme günü sabah ilacı içmemde sakınca olur mu diye yoksa zaten şekere gerek kalmadan kusucam sjsjsj
Gelmiş geçmiş olsun kuzum neyseki bir daha böyle bişey olmayacak şimdi nasılsın bişeyler atıştırdın mı?

Canim maşallah ne güzel haberler bebisten
Hizla kilo aliyorlar benim oglusum az zayif kalmis simdi siz boyle 1 kilolari soyleyince
Insallah şeker yüklemesi de guzel sonuclar verir de sen bu girdaptan kurtulursun
Bir hafta bile çok farkediyor grubun başındakilere bakma sen

birde onlarında bizim gibi modları oluyormuş bazı günler daha neşeli hareketli bazı günlerse hareketsiz ve sakin olabiliyorlarmış senin kuzunun modu düşük sanırım bugün annesi

Ya ben onun modunu yerim olabilir izin alıp eve geldim, dinleniyorum hareket etmeye başladı, sanırım yorulduğum için etmiyordu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…