- 25 Şubat 2024
- 1.379
- 1.739
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.421
evet artık şişeyle gezcem galiba yetmiyor gerçekten, teşekkür ederim canımGünde 3 kere falan içebilirsin 1 tatlı kaşığı kesinlikle yetmiyor 1 yemek kaşığı en az alınmalı bence çok geçmiş olsun cnm
Aşkım idrar neden verdin? Rutin kontrol mü yoksa şekerle alakalı bir şeymi? Geçende sordum kimse cevaplamadı bunuEvet canım önce aç karnına kan ve idrar verdim sonra içip 1 ve 2. saatlerde tekrar kan verdim bu süreçte su ve yiyecek yok
Yok kuzum rutin bakalım dedi, benim doktorum da seninki gibi sık istemiyor şimdi hepsi bir çıksın dediAşkım idrar neden verdin? Rutin kontrol mü yoksa şekerle alakalı bir şeymi? Geçende sordum kimse cevaplamadı bunu
Seni şimdiden hazırlıyor kankaKizlar benimde bu sabahki şeker açlık ölçüm sonucum 106
Kac gündür max 100 cikan sonuc bugun şov yapti 106 çıktı. Benim insülin her gecen dakika garanti oluyor
Ben bugün ilk kez sizi anladımYa seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk 4 ayım hergün kusarak geçtiği için
Ya yerim ben onu, ondan olmuştur sanırım benim de çok hareketliydim şu son 1 haftadır, sinirlerim bozuldu ağladım hatta az önce keyfin mi yok kızım diye sesleniyorum ona da tepki vermedi duygulandım aniden
Kanka fenalığın burdan hissediyorumYok kuzum rutin bakalım dedi, benim doktorum da seninki gibi sık istemiyor şimdi hepsi bir çıksın dedi
Sizin modunuz yesinlerbirde onlarında bizim gibi modları oluyormuş bazı günler daha neşeli hareketli bazı günlerse hareketsiz ve sakin olabiliyorlarmış senin kuzunun modu düşük sanırım bugün annesi
Şu an iyice korktum aşkım, bendede ne bulantı ne kusma hiç bir şey olmamıştı bu güne kadar, bakalım bizi ne bekliyorBen bugün ilk kez sizi anladımben 7 aydır ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım şükür ama bu şekerli su beni mahvetti
Ben hala bulantı ilacını içmeyince kötü oluyorum doktora sorucam şeker yükleme günü sabah ilacı içmemde sakınca olur mu diye yoksa zaten şekere gerek kalmadan kusucam sjsjsjBen bugün ilk kez sizi anladımben 7 aydır ne bulantı ne kusma hiçbir şey yaşamadım şükür ama bu şekerli su beni mahvetti
Ay hiç sorma yaa pazartesi sendromu yaşıyorlar sankiSizin modunuz yesinlerşimdiden trip falan atıyorlarmış haa
şeker testi öncesi alıyorlar canım hep görmemişim sorunuAşkım idrar neden verdin? Rutin kontrol mü yoksa şekerle alakalı bir şeymi? Geçende sordum kimse cevaplamadı bunu
Kanka ona göre tutarak gidecem, gıdım gıdım çıkaramamşeker testi öncesi alıyorlar canım hep görmemişim sorunu
Bir hafta bile çok farkediyor grubun başındakilere bakma senCanim maşallah ne güzel haberler bebisten
Hizla kilo aliyorlar benim oglusum az zayif kalmis simdi siz boyle 1 kilolari soyleyince
Insallah şeker yüklemesi de guzel sonuclar verir de sen bu girdaptan kurtulursun
Aynen öyle yap canım insan zorlanıyorKanka ona göre tutarak gidecem, gıdım gıdım çıkaramamçok sağol aşkom
Ben hastanemi değiştircem artıkBende de 180 referans 200 torpilli
Ben zaten haftabaşı idrar kan genel test vermiştim hepsi temiz geldi çok şükür enfeksiyon falan yokmuşAynen öyle yap canım insan zorlanıyor
birde onlarında bizim gibi modları oluyormuş bazı günler daha neşeli hareketli bazı günlerse hareketsiz ve sakin olabiliyorlarmış senin kuzunun modu düşük sanırım bugün annesi
Benim kalsiyum düşük çıkmış sen takviye kullanıyor muydun kuzu kalsiyum içinBen zaten haftabaşı idrar kan genel test vermiştim hepsi temiz geldi çok şükür enfeksiyon falan yokmuş
Nasıl dursun şimdiye kadar elli kere kontrol ederdimKızlar benim evimde daha şeker ölcme aletim varmış şimdi buldum ilk hamileliğimden kalma
hemen bir bol şekerli bişey icip ölcüym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?