- 15 Ağustos 2024
- 979
- 1.685
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.461
Len orda yatmışım dakika sayıyorum hemşire gelmiş diyor ki kusarsan iptal olur ahahah boğacaktım kalkıp o anKanka benim korkum kusmak değilde, eğer kusarsan testi tekrarlıyorlarmış yanarin vücudum bunu kaldırmaz
2.sonucunda bir an önce çıksın bekliyoruz
Kanka gpt falan sordun mu ne diyor kilosu için, haftasına uyumluysa kafana niye takıyorsunKuzu benim gecen haftadan bu hafta 35 gr falan almis. Hafta farketse de yine minnos geliyor gözüme. Ama doktorum sorun yok dedi. O bana yeter. Birde bu konuyu takmak istemiuorum. Yoksa dogumdan sonra huniyi takacam kafama
.Aynen öyle takip edelim bakalım 70 ile 180 arası çıkması lazım
bi saat sonra 96 cıktı kızlar1 saat sonra bak bakalım ne çıkacak çok merak ettim ben de insallah güzel gelir
Üstüne kusaydınnn şom ağızlınınLen orda yatmışım dakika sayıyorum hemşire gelmiş diyor ki kusarsan iptal olur ahahah boğacaktım kalkıp o an
Biraz daha konuşursan iptal olan sen olacaksınLen orda yatmışım dakika sayıyorum hemşire gelmiş diyor ki kusarsan iptal olur ahahah boğacaktım kalkıp o an
İçimden geçen tam olarak buyduda kabalık etmiyim dedimÜstüne kusaydınnn şom ağızlının
Ooo süper hadi geçmiş olsunSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Aşko benim icin bu cümle fazla iyimseryenilgiyi kabul etmeyelim ya
Bizimle değilsinSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Sen bana kaba mı dedin şimdiİçimden geçen tam olarak buyduda kabalık etmiyim dedim
Gelir canim gelir. Zaten 2 degerin normal gelmis 3.de sıkıntı cikmaz kolay kolay,ciksa da tek degeri önemsemezler. Sen kurtardinSağ olasın kuzumm inşallah 2. saatte de böyle gelir ve kurtulurum
Kanka içimizde aynı aslan yatıyorSen bana kaba mı dedin şimdi
Evet evet kuzum kahvaltı yapınca biraz toparladım şükür yanasıl bir şekerse çocuğum durmuyor
Ohhh umut oldun yaaaSonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür kurtuldum sanırım
Masterchef izlenmişOhhh umut oldun yaaaşimdi gidip yağlama şebiti için hamur karıcam
Evet sende benim gibisin aklındaki neyse dilinde ki oKanka içimizde aynı aslan yatıyor
Pişi yaparsan geleyim hahahahOhhh umut oldun yaaaşimdi gidip yağlama şebiti için hamur karıcam
şimdi 1 saat sonra 2 saat oluyor kac cıkması lazım canım? ben unuttum herşeyiCanım şeker çubuklarının tarihine de bak. Belki gecmistir tarihleri gecen senelerden kalmaysa. O da hatali sonuc çıkarır.
Bide 1 saat sonra bak bakalim ne cikacak. Hadi ins.guzel sonuclar ciksin
Ayıpsııınn hamilelikte tek eğlencem o olduMasterchef izlenmiş
Ay o geçen ki Japon mutfağı neydi yaaa bulaşık suyu gibi yosunlu çorbalarMasterchef izlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?