Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kızzlaarrr inşallah şeker sonuçlarınız güzel gelirrrr.
benim midem alev alevvvvv gece de uyuyamıyorum gaviscon bile fayda etmiyor napsam bilemedim
Beslenmene dikkat ediyor musun canım salçalı baharatlı yağlı beslenme benimde ufak ufak başladı oğlumda da çok kötü olmuştum o şişeyi kafama dikiyordum 10 dk iyi geliyor sonra yine başlıyordu :/

hahahaha yok kız acayıp cok malzemem kalmış ilk hamileliğimden bak sonucu atıcam kızlar bol şekerli bişey ictim ve sonuc 134 cıktı nasıl?
Canım şeker çubuklarının tarihine de bak. Belki gecmistir tarihleri gecen senelerden kalmaysa. O da hatali sonuc çıkarır.
Bide 1 saat sonra bak bakalim ne cikacak. Hadi ins.guzel sonuclar ciksin

Aşkımsu bende gündüzleri böyle uzansamda hareketleri akşamki gibi güçlü olmuyor, hafif hareketler ediyor öyle tekme değilde eliyle okşuyor gibi, akşam bir kaç güçlü hareketten sonra rahatlıyorum

Normal o zaman canım, ayy ne bileyim ya her şeyden pimpiriklenir olduk yok az sıcak hissediyorum ayy ne oluyor, kan vereceğim diye tutturdum az önce eşim sakinleştirdi de işe gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…