- 23 Mart 2016
- 30.927
- 92.085
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.381
Doğum paketi muayene sayım yeter inşallahKızlar bu arada doktora geliş sıklığımızı sordum 32'den sonra 2 haftada bir, 36'dan sonra her hafta dedi
Oğlanın legoları sandım kızKızlar benim evimde daha şeker ölcme aletim varmış şimdi buldum ilk hamileliğimden kalma
hemen bir bol şekerli bişey icip ölcüym
Hem renkli hem Micro yazıyor benim için bunlar yeterli legodur o legoOğlanın legoları sandım kız
hahahaha yok kız acayıp cok malzemem kalmış ilk hamileliğimden bak sonucu atıcam kızlar bol şekerli bişey ictim ve sonuc 134 cıktı nasıl?Oğlanın legoları sandım kız
Nasıl ölçülüyor bizim gibi içip 1 saat mi bekliyorsun canımhahahaha yok kız acayıp cok malzemem kalmış ilk hamileliğimden bak sonucu atıcam kızlar bol şekerli bişey ictim ve sonuc 134 cıktı nasıl?
evet ictim bi saat beklicem şimdi ben hemen ölctüm yanlışlıklaNasıl ölçülüyor bizim gibi içip 1 saat mi bekliyorsun canım
Aynen öyle takip edelim bakalım 70 ile 180 arası çıkması lazımevet ictim bi saat beklicem şimdi ben hemen ölctüm yanlışlıklaunutmuşum kız
bakalım bi saate ne cıkcak
Doktor randevum 9.30da ama 9da gelip şeker testini verin test sonucunda muayene edelim dedi canım. Her türlü zaabaan köründe ordayımPamlok kanka cuma kaçta gideceksin
Ay erken başlasın bitsin daha güzel ben tuzluuu bişey istiyorum diye ağlıycaktımDoktor randevum 9.30da ama 9da gelip şeker testini verin test sonucunda muayene edelim dedi canım. Her türlü zaabaan köründe ordayım
Bende 9 gidecemDoktor randevum 9.30da ama 9da gelip şeker testini verin test sonucunda muayene edelim dedi canım. Her türlü zaabaan köründe ordayım
Beslenmene dikkat ediyor musun canım salçalı baharatlı yağlı beslenme benimde ufak ufak başladı oğlumda da çok kötü olmuştum o şişeyi kafama dikiyordum 10 dk iyi geliyor sonra yine başlıyordu :/kızzlaarrr inşallah şeker sonuçlarınız güzel gelirrrr.
benim midem alev alevvvvv gece de uyuyamıyorum gaviscon bile fayda etmiyor napsam bilemedim
Canım şeker çubuklarının tarihine de bak. Belki gecmistir tarihleri gecen senelerden kalmaysa. O da hatali sonuc çıkarır.hahahaha yok kız acayıp cok malzemem kalmış ilk hamileliğimden bak sonucu atıcam kızlar bol şekerli bişey ictim ve sonuc 134 cıktı nasıl?
Aşkımsu bende gündüzleri böyle uzansamda hareketleri akşamki gibi güçlü olmuyor, hafif hareketler ediyor öyle tekme değilde eliyle okşuyor gibi, akşam bir kaç güçlü hareketten sonra rahatlıyorum
Benim yetmiyor valla son 2 kaldıDoğum paketi muayene sayım yeter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?