Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Nasıl dursun şimdiye kadar elli kere kontrol ederdim doktor gerek yok dese de alasım geliyor zaten
kız benimde kac gündür aklımda benim evimde olcakdı diyorum sonra eşimle dün akşam kücük odayı temizledik ordan cıktı şimdide 10dkkya 1 saat oluyor ölcücem bakalım ne cıkcak

Şükür canım herkes öyle demiş işte de insan korkuyor, sanki hareket etmeyince keyfi yok, huzursuz, mutsuz hissediyorum kızımı bu sefer benim de keyfim de kaçıyor
Bebeğinin durumu da çok normal senin hislerin de çok normal canım. İnsan kafaya takıyor gerçekten. Ama sürekli sert hareket etmelerini de bekleyemeyiz. Daha hala yerleri geniş. Şöyle bir 30dan sonra falan bakarız artık saatte 10 hareket miydi neydi öyle biseyler vardı unutmuşum

Yaa gecmis olsun kuzum çok şükür sonucun güzel gelmiş. Evde güzelce dinlen şimdi güzel bir kahvaltı yapıp

Şu an iyice korktum aşkım, bendede ne bulantı ne kusma hiç bir şey olmamıştı bu güne kadar, bakalım bizi ne bekliyor
Genelde peki miden sağlam mı ?
Evet kuzu öyle kolay kolay midem bulanmaz, gebelik boyunca da sadece aç karnına yolculuk yaparsam ve arabayı ben sürmüyorsam midem hafif bulanıyordu. Gerçekten korkutmak istemezdim ama beni deldi geçti. Çok şükür kahvaltı yapınca toparladım biraz

Canim neyse etkileri zorlasa da sonuçlar güzel gelmis. Bir daha yasamayacagin birsey iyi tarafindan bak. Hadi gözün aydın

Evet doğru canım haklısın henüz 24 haftalık daha kızım, ya yerim ben onu ya, annesinin biriciği

Evet evet kuzum kahvaltı yapınca biraz toparladım şükür ya nasıl bir şekerse çocuğum durmuyor

Kanka benim korkum kusmak değilde, eğer kusarsan testi tekrarlıyorlarmış ya narin vücudum bunu kaldırmaz
2.sonucunda bir an önce çıksın bekliyoruz

Bir hafta bile çok farkediyor grubun başındakilere bakma sen
Kuzu benim gecen haftadan bu hafta 35 gr falan almis. Hafta farketse de yine minnos geliyor gözüme. Ama doktorum sorun yok dedi. O bana yeter. Birde bu konuyu takmak istemiuorum. Yoksa dogumdan sonra huniyi takacam kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…