- 18 Temmuz 2022
- 6.802
- 11.564
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.441
1 saat sonra bak bakalım ne çıkacak çok merak ettim ben de insallah güzel gelirevet ictim bi saat beklicem şimdi ben hemen ölctüm yanlışlıklaunutmuşum kız
bakalım bi saate ne cıkcak
kız benimde kac gündür aklımda benim evimde olcakdı diyorum sonra eşimle dün akşam kücük odayı temizledik ordan cıktı şimdide 10dkkya 1 saat oluyor ölcücem bakalım ne cıkcakNasıl dursun şimdiye kadar elli kere kontrol ederdimdoktor gerek yok dese de alasım geliyor zaten
Aşkım evet en son gittiğimde yani bir hafta önce yazdı bana kalsiyum pervoş, günde 1 tabletBenim kalsiyum düşük çıkmış sen takviye kullanıyor muydun kuzu kalsiyum için
Merhaba kaçıncı haftanızda kist var denildi ve ne zaman geçti ricaBenim bebeğimin beyninde kist vardı bu da down sendromlu bebeklerde görünen bseydi ama tek bulgu o olduğu icn geçer demişlerdi nitekim geçti de o nedenle içini rahat tut diyorum bse olmayacak Allah'ın izniyle
Çok iyi cnm bunda esas aldıkları idrarda protein kaçağı var mı yok mu oydu sanırımBen zaten haftabaşı idrar kan genel test vermiştim hepsi temiz geldi çok şükür enfeksiyon falan yokmuş
Bebeğinin durumu da çok normal senin hislerin de çok normal canım. İnsan kafaya takıyor gerçekten. Ama sürekli sert hareket etmelerini de bekleyemeyiz. Daha hala yerleri geniş. Şöyle bir 30dan sonra falan bakarız artık saatte 10 hareket miydi neydi öyle biseyler vardı unutmuşumŞükür canım herkes öyle demiş işte de insan korkuyor, sanki hareket etmeyince keyfi yok, huzursuz, mutsuz hissediyorum kızımı bu sefer benim de keyfim de kaçıyor
Bende isteyeceğim verir muhtemelenAşkım evet en son gittiğimde yani bir hafta önce yazdı bana kalsiyum pervoş, günde 1 tablet
Yaa gecmis olsun kuzum çok şükür sonucun güzel gelmiş. Evde güzelce dinlen şimdi güzel bir kahvaltı yapıpCanım açlık 82,
1. saat 149 çıkmış
2. saat daha çıkmamış. Ama ben çok kötü oldum kızlar1. Saate yaklaşmıştım ellerim titremeye başladı kötü oldum hemen oturttular zaten sonra 1. saatte alındı kan ama çok kötü bulantım vardı kusmaktan korktum. Yanımda yakın arkadaşım vardı ama betim benzim atınca korktuk eşimi aradik işten geldi hemen çünkü araba sürebilecek gibi değildim. Sonra uzanır halde bekledim elimde kusma kabıyla falan berbattı çok şükür 2. saati de sağ salim verip şimdi eve geldim, sonuçları bekliyorum artık
Aşkım birde baktımda idrarda glukoz diye bir şeye bakılmış , bu şeker her yerimizden fışkırıyorÇok iyi cnm bunda esas aldıkları idrarda protein kaçağı var mı yok mu oydu sanırım
Kuzu napim artik barışmaya çalışıyorum şeker durumuylaHalaya mı duralım kız bu ne sevinç
Evet kuzu öyle kolay kolay midem bulanmaz, gebelik boyunca da sadece aç karnına yolculuk yaparsam ve arabayı ben sürmüyorsamŞu an iyice korktum aşkım, bendede ne bulantı ne kusma hiç bir şey olmamıştı bu güne kadar, bakalım bizi ne bekliyor
Genelde peki miden sağlam mı ?
Kanka 100% verir zaten düşük çıkmışBende isteyeceğim verir muhtemelen
Kuzu napim artik barışmaya çalışıyorum şeker durumuyla
Yarım saate tokluk ölçerim bi halay ekibide öyle kurarız
Canim neyse etkileri zorlasa da sonuçlar güzel gelmis. Bir daha yasamayacagin birsey iyi tarafindan bak. Hadi gözün aydınCanım açlık 82,
1. saat 149 çıkmış
2. saat daha çıkmamış. Ama ben çok kötü oldum kızlar1. Saate yaklaşmıştım ellerim titremeye başladı kötü oldum hemen oturttular zaten sonra 1. saatte alındı kan ama çok kötü bulantım vardı kusmaktan korktum. Yanımda yakın arkadaşım vardı ama betim benzim atınca korktuk eşimi aradik işten geldi hemen çünkü araba sürebilecek gibi değildim. Sonra uzanır halde bekledim elimde kusma kabıyla falan berbattı çok şükür 2. saati de sağ salim verip şimdi eve geldim, sonuçları bekliyorum artık
Bebeğinin durumu da çok normal senin hislerin de çok normal canım. İnsan kafaya takıyor gerçekten. Ama sürekli sert hareket etmelerini de bekleyemeyiz. Daha hala yerleri geniş. Şöyle bir 30dan sonra falan bakarız artık saatte 10 hareket miydi neydi öyle biseyler vardı unutmuşum
Evet evet kuzum kahvaltı yapınca biraz toparladım şükür yaBen hala bulantı ilacını içmeyince kötü oluyorum doktora sorucam şeker yükleme günü sabah ilacı içmemde sakınca olur mu diye yoksa zaten şekere gerek kalmadan kusucam sjsjsj
Gelmiş geçmiş olsun kuzum neyseki bir daha böyle bişey olmayacakşimdi nasılsın bişeyler atıştırdın mı?
Kanka benim korkum kusmak değilde, eğer kusarsan testi tekrarlıyorlarmış yaEvet kuzu öyle kolay kolay midem bulanmaz, gebelik boyunca da sadece aç karnına yolculuk yaparsam ve arabayı ben sürmüyorsammidem hafif bulanıyordu. Gerçekten korkutmak istemezdim ama beni deldi geçti. Çok şükür kahvaltı yapınca toparladım biraz
Sorma kanka. Bakalim hakkimda en iyisi olsun inşallah napalim.Seni şimdiden hazırlıyor kanka
İnsülinden sonra bir tatlı patlatırsın artık
Kuzu benim gecen haftadan bu hafta 35 gr falan almis. Hafta farketse de yine minnos geliyor gözüme. Ama doktorum sorun yok dedi. O bana yeter. Birde bu konuyu takmak istemiuorum. Yoksa dogumdan sonra huniyi takacam kafamaBir hafta bile çok farkediyor grubun başındakilere bakma sen
Sağ olasın kuzumm inşallah 2. saatte de böyle gelir ve kurtulurumCanim neyse etkileri zorlasa da sonuçlar güzel gelmis. Bir daha yasamayacagin birsey iyi tarafindan bak. Hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?