Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım ben de çok yorulduğum zaman öyle oluyor. Evde olduğum günlerde bebeğim de çok hareketli oluyor. Dışarıda benimle birlikte yoruluyor mu yoksa ben hareket ederken sallanıp uyuyor mu bilemiyorum

Şükür canım herkes öyle demiş işte de insan korkuyor, sanki hareket etmeyince keyfi yok, huzursuz, mutsuz hissediyorum kızımı bu sefer benim de keyfim de kaçıyor

Canım haftalarımız yakın seninle bende çok ayaktaysam hissetmiyorum ya oturuyor ya da yatıyor olmam lazım. Ayakatayken bir kez hissettim onda da mikseri çalıştırdığım için korktu yavrum

Ya yerim ben onu, ondan olmuştur sanırım benim de çok hareketliydim şu son 1 haftadır, sinirlerim bozuldu ağladım hatta az önce keyfin mi yok kızım diye sesleniyorum ona da tepki vermedi duygulandım aniden

sirinm nasıll ilk sonuçlar
Canım açlık 82,
1. saat 149 çıkmış
2. saat daha çıkmamış. Ama ben çok kötü oldum kızlar 1. Saate yaklaşmıştım ellerim titremeye başladı kötü oldum hemen oturttular zaten sonra 1. saatte alındı kan ama çok kötü bulantım vardı kusmaktan korktum. Yanımda yakın arkadaşım vardı ama betim benzim atınca korktuk eşimi aradik işten geldi hemen çünkü araba sürebilecek gibi değildim. Sonra uzanır halde bekledim elimde kusma kabıyla falan berbattı çok şükür 2. saati de sağ salim verip şimdi eve geldim, sonuçları bekliyorum artık

Geçmiş olsun cnm gayet iyi sonuçların 2.saatte iyi gelecek bence hadi geçmiş olsun dinlen yemek ye hemen

Pişi yalan oldu ha kanka
Ay çok geçmiş olsun aşkımsu, bu gün dinlenerek geçir zaten, benim dr öyle demişti bana

Beslenmene dikkat ediyor musun canım salçalı baharatlı yağlı beslenme benimde ufak ufak başladı oğlumda da çok kötü olmuştum o şişeyi kafama dikiyordum 10 dk iyi geliyor sonra yine başlıyordu :/
Evet zaten şu şeker muhabbetine çok dikkat ediyorum hafif beslenmeye çalışıyorum ama su içsem o bile yakıyor midemi, gavisconu da sevemedim hiç günde bir kere içiyorum belki ondan fayda etmiyor ama onu içince çıkarasım geliyor. ejderyaa gibi dolanıyoruz ortalıkta kızzz. Aman sen de dikkat et çok fenaa

Pişi yalan oldu ha kanka
Ay çok geçmiş olsun aşkımsu, bu gün dinlenerek geçir zaten, benim dr öyle demişti bana
Değerlerim şimdilik referans aralığında görünüyor 2. saati bekliyorum işte o da iyiyse ben pişiye gidemem ama yaptırırım birine bayilmadan eve geldigime şükrettim şu an

Ahh kıyamam kuzum yaa bütün testleri aç karna mı verdin 75lik sürecini hiç bilmiyorum açlıktan da elin ayağın titremiş olabilir

Günde 3 kere falan içebilirsin 1 tatlı kaşığı kesinlikle yetmiyor 1 yemek kaşığı en az alınmalı bence çok geçmiş olsun cnm

geçmiş olsun cano, sonuçların gayet iyi gelmiş o yüzden bizimle değilsin zaman geçince düzeldi mi miden şimdi nasılsın

Ya yerim ben onu, ondan olmuştur sanırım benim de çok hareketliydim şu son 1 haftadır, sinirlerim bozuldu ağladım hatta az önce keyfin mi yok kızım diye sesleniyorum ona da tepki vermedi duygulandım aniden
Kızlarımız kibar ve nazlı kanka
Aynı durumu geçen hafta yaşadım ama buraya yazmamıştım, öğleden sonra akşam 8-9 kadar hiç hareket etmedi sanki, yemediğim içmediğim şey kalmadı, ben ağla ağla içim çıktı, akşam hareket etmeseydi acile gidecektim, sonra ufakta olsa kımıldadı, hiç stres olma arada oluyor öyle şeyler

Ahh kıyamam kuzum yaa bütün testleri aç karna mı verdin 75lik sürecini hiç bilmiyorum açlıktan da elin ayağın titremiş olabilir
Evet canım önce aç karnına kan ve idrar verdim sonra içip 1 ve 2. saatlerde tekrar kan verdim bu süreçte su ve yiyecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…